Şimdi Ara

PlayStation 5 geliştirici kiti tasarımı doğrulandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation 5'in tasarımının sızdığına dair bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde bazı haberler yapılmıştı. Codemasters geliştiricisi Matthew Scott'a göre sızan tasarım görselleri doğru. Ancak Scott, görüntülerin geliştirme kitine ait olduğunu ve PlayStation 5'in asıl tasarımıyla bir ilgisinin olmayacağını belirtti.

    Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Matthew Scott,"Bu cihaz bir geliştirici kiti. Bizim ofisimizde de şu anda bunlardan birkaç tane var." ifadelerini kullandı. Scott kısa bir süre sonra söz konusu tweeti sildi.

    Geliştirici kitlerinin genelde nihai tasarımla herhangi bir ilgisi olmuyor. Örneğin PlayStation 4'e ait geliştirici kiti aşağıdaki gibiydi. Dolayısıyla bu tasarımları referans alarak PlayStation 5'in nihai tasarımı için tahminler yürütmek şu anda mantıklı değil.

    PlayStation 5'in 2020'nin başlarında resmen tanıtılması ve yılın sonlarına doğru da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Konsolun şu anda onaylanan özellikleri arasında 8K çözünürlük desteği, SSD depolama, ışın izleme teknolojisi ve geriye uyumluluk desteği var. Donanım tarafında ise AMD Zen 2 tabanlı özel bir CPU ve Navi RDNA GPU bekleniyor. 







  • Oyun konsollarında baya gelişmiş bir gelecek bekliyor bizi bu nasıl bir kittir nasıl bir donanımı varsa artık böyle çirkin birşey geliştirdiler

  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Resim Ps4'ün geliştirici kitine ait olduğu için Ds4 görüyorsunuz. Keşke okusanız.

  • Fan sesini kaldırsınlar ya da minimize etsinler mümkünse, jet motoru çalışan ortamda oyun zevki ne kadar olabilir ki?

  • adam tweet'i silmiş sanki arena51'de kullanıyoruz dedi. kısacası ps 5 hakkında kesin bilgi yok ve geliştirme kiti açıklamalarını bile geri çekiyorlar. huawei tam 5 yıllık intel'in projelerini açıkladı be..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 23 Ağustos 2019; 1:13:43 >
  • serafon kullanıcısına yanıt
    Geliştirici kiti çok ızgaralı gözüküyor. Son hali farklı olacağına göre daha az ızgara olacaktır. Bu da "yine gürültülü bir ortamda oyun oynayacaksın" demektir.

  • Bu tasarım PS5'in çok güçlü olduğunu gösteriyor. PS4 devkit'i normal kutu gibiydi, PS5 modlu Ferrari F50 gibi.

  • Sanırım ps5 çok güçlü olacağı için ısınma sorununu engellemek için konsolun bir çok yerine hava alması için hava ızgaraları koymuşlar ben öyle tahmin ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke haberi komple okusa bazı arkadaşlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.