Şimdi Ara

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
10
Favori
35.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FRAGMAN

    Matrix Resurrections - Türkçe Altyazılı Resmi Fragman







    The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II


    The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II


    Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss 'Matrix 4' ile yeniden seyircilerin karşısına çıkacak.

    Matrix 4 filmi ile Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, sırasıyla Neo ve Trinity rollerine geri dönüyor. Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures ortaklığında çekilecek olan 4. devam filminde yönetmen koltuğuna, orijinal üçlemenin yönetmenlerinden biri olan Lana Wachowski oturacak. Filmin senaryosu da Lana Wachowski'ye ait olacak.
    Beyazperde.com'un Variety'den aktardığına göre, Warner Bros. Picture Group Başkanı Toby Emmerich duyuruyu bugün yaptı. Emmerich, "Lana ile birlikte 'Matrix'e tekrar girmek konusunda daha heyecanlı olamazdık" dedi.

    Emmerich ayrıca, "Lana gerçek bir vizyoner, Matrix evrenindeki bu yeni bölümü yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

    Filmin senarist odasında Wachowski'ye ek olarak, Wachowski kardeşlerle Sense8 dizisinde birlikte çalışan Aleksandar Hemon ve 'Bulut Atlası' romanının ünlü yazarı David Mitchell da yer alıyor.

    Kulis dedikodularına göre filmin prodüksiyonuna 2020 yılının iilk çeyreğinde başlanacak. Warner Bros., son birkaç yıldır Matrix evrenine geri dönmenin bir yolunu bulmaya çalışıyor, ancak filmin hakları konusunda yaşanan sıkıntılar süreci yavaşlatıyordu. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, stüdyo gelişmeyi hızlandırma fırsatı buldu.
    Filmin detayları ya da orijinal üçlemede Laurence Fishburne tarafından canlandırılan Morpheus karakterinin nasıl ele alınacağı gibi detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. İddialara göre Morpheus karakteri için daha genç bir oyuncu seçimi gerçekleşebilir.,

    Serinin daha önceki üç film, küresel gişede toplamda 1.6 milyar dolardan fazla kazanmıştı. Üçü de Lana ve kız kardeşi Lilly Wachowski tarafından yazılmış ve yönetilmişti. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss üç filmde de Laurence Fishburne ile birlikte başrolleri üstlenmişti.

    Yönetmen Lana Wachowski; "Lilly ile 20 yıl önce gerçekliğimizle ilgili aradığımız fikirlerin çoğu şimdi daha da alakalı. Bu karakterler hayatıma tekrar dahil olduğu için çok mutluyum ve harika arkadaşlarımla çalışacağım başka bir şans için minnettarım" diye konuştu.
    'Matrix Revolutions' filmi insanla makine arasındaki savaşı hassas bir çözüme ulaştırarak sonlanmıştı. Ama aynı zamanda Neo ve Trinity’nin de hayatlarını sona erdirmişti.


    The Matrix 4

    Director: Lana Wachowski
    Writers: Aleksandar Hemon, David Mitchell, Lana Wachowski
    Stars: Daniela Harpaz, Carrie-Anne Moss, Keanu Reeves




    https://www.imdb.com/title/tt10838180/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 22 Aralık 2021; 19:37:39 >



  • Bu Neo ise



    Bu aşağıdaki kim ?



    John Wick görünümlü çakma Neo izledik resmen, senaryo hikaye zaten leşte izlenilecek birşey değil. Bari şunu Neo'ya yapmayaydınız yaa, şu kendiyle özdeşleşen gözlüğü bile takmadı yaa, o pardesüyü bile giydirmediniz. Baştan aşağı ezik, kaçan bir Neo, eski filmlerdeki o ikonik mermi durduma sahnesini bile rezil ettiniz. Yani oturup şu Matrix efsanesine nasıl zarar veririz düşünsek, inanın bu kadarı benim aklıma gelmezdi.

    Benim tahminim Neo'yu 3. filmin bittiği yerde makineler kurtardı. Onun hafızasını sıfırlayıp başka bir Matrix'e gönderdiler. Neo orada kırmızı yerine mavi hapı seçmiş gibi yaşayıp bu hale gelmiş. Ama bir şekilde etrafının normal olmadığından kıllanıyor ve hafızası yavaş yavaş yerine geliyor. Belki de Trinity'yi görünce hafızası yerine gelmeye başlamıştır. Muhtemelen makineler onu da bir şekilde kurtarıp yine aynı Neo gibi onu Matrix'e yüklediler. Neo ne olduğunu anlayıp oradan çıkış yolu ararken muhtemelen o Matrix evreninin kendi Morpheus reisi ile karşılaşıyor. O Morpheus'ta kendi seçilmiş kişisini arıyor ama bizim Neo'yu buluyor. Sonrası olaylar olaylar işte.


    Bol bol ilk filme gönderme yapmışlar. Alice harikalar diyarında, tavşan vs. Ama Neo yerine John Wick olduğundan ve efektlerde ikinci sınıf olduğundan olmamış. Eski oyuncu kadrosunu da gözler aramıyor değil.

    İmdb puanı 5.9'a düştü; daha da düşecek muhtemelen..


    aslında bu film bence bir travestinin ego tatmininden fazlası değil, herif cinsiyet değiştirmiş tam bir kadın olduğunu ispatlayabilmek için aklı sıra the one'ı kadın yaparak kadınları yücelten bir film yapmak istemiş.. üstelik senaryoda insanların aklıyla dalga geçerek daha çok 1.filmi ısıtıp ısıtıp 4. filmde de yine 1.filmin prestijiyle yolumuzu bulabilir miyiz fikriyle hareket etmiş..


    aklı başında ve iq'su belli bir seviyenin üstünde herkes filmin berbat olduğu yönünde hem fikir..

    Filmin adını yanlış koymuşlar.


    "Matrix 4 : Trinity'i nasıl kurtarabiliriz ? "


    olmalıydı bence.Yahu kardeşim koskoca film trinityi kurtarmak için geçti.Ben filmin başında bu kadın piyasaya çıkıcak,sonra oradan yine matrix'in içine atlıyıp aksiyon peşinde koşucaklar zanettim.Filmin bitmesine 25 dakika kalmış,esas Trinity değimiz şahıs piyasaya çıkıyor daha.Bu nedir yahu ? Boş boş diyalogların geçtiği ara sahneler.Neo abimizin ilk üçlemedeki gibi dövüş sahnelerinde dövüş hareketlerini iyi yapamaması derken film saç baş yoldurdu resmen bitene kadar.Neonun yaptığı tek şey 2 elini duvar yapıp havada gelen mermileri tutuyor :D Yahu nerde o ilk üçlemedeki gibi duvarlardan yürüyüp uzun kocaman sopayı(Sopa olması şart değil) alıp üzerine koşan 100 tane ajanı tokatlayan Neo abimiz ? Dövüş sahneleri açısından gerçekten baya zayıf kalmış.


    Özet : Bu film için sinemaya 60 TL vermeyin.Malesef böylesine bir baş yapıtın içine etmeyi başarmışlar.Tamam kötü olucağını biliyorduk ama bu kadarda değil...

    Rezaletti, Matrix üçlemesi+Animatrix'i defalarca izlemiş birisi olarak büyük hayal kırıklığı yaşadım. Kara mizah, bilim kurgu karışımı bir şey olmaya çalışmış sıfır ciddiyetle yapılmış bir film. Filmden ziyade bir dizi bölümü havası da vardı. İlk filmdeki derinlikten, ciddiyetten, atmosferden eser yok zaten; belki biraz eleştiri var ama sırf eleştiri yapmak için içi bomboş bir film çekmeyi çok da mantıklı bulmuyorum.


    Sinemada izleyecekseniz büyük bir balon olduğunu bilerek izleyin belki bir nebze keyif alırsınız.

    Arkadaşlar beynimden 2.5 saatlik bir anımı sildirmem lazım. Var mı tanıdığı olan. Ulan carrie ulan Keanu bizim bu trilogye olan saygımız maalesef sizde yokmuş. Nasıl evet dediniz de bu filme Matrix evrenine ihanet ettiniz. Çok net söylüyorum izlemeyin izletmeyin Matrix 3leme olarak kalsın hafızanızda

    Filmin yönetmeni bile bu filmi çekmek istememiş stüdyo zorlamış yönetmen bunun üzerine filmi özellikle kötü çekmiş hatta ilk filmin parodisi şeklinde çekmiş. Filmin içinde bile stüdyonun zorlaması sonucu bu filmin çekildiğinden bahsedilmiş. Siz hala o kadar kötü değildi falan filan diyorsunuz. Berbat bir filmdi ötesi yok .

    Öyle bir film yaptılar ki matrix revulotion'ı da batırdılar


    Ulen Zion gerçekse bu Neo'da gerçekse Sentinelleri eliyle durdurmak nedir ya resmen dalga geçmişler bizimle revulotionda biz de yıllardır teoriler ürettik Zion da matrix o yüzden gözleri olmadan gördü Sentinelleri durdurdu filan diye Allahınızdan bulun başka bir şey demem
  • Konusi vardı sanki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neo ve Trinity yi nasıl geri döndürecekler acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her başlangıcın birde sonu vardır...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • inanılmaz olana inan
  • Keanu olduğu için umutlu olmak istiyorum fakat Wachowskiler cinsiyet değiştirdiklerinden beridir doğru düzgün bir şey yapamadılar. Anlaşılan giden tek şey o olmamış.
  • “Gerçek dünyanın çöllerine hoşgeldin”

    Morpheus’un olmaması kötü. Belki ileride duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://m.imdb.com/title/tt10838180/mediaviewer/rm211652865

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marcus Glory

    https://m.imdb.com/title/tt10838180/mediaviewer/rm211652865
    The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 22 Ağustos 2019; 22:29:19 >
  • Farklı bir konsept ve konu derinliği için başka bir yönetmen beklerdim, Nolan gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet animatrix'te dahil sindire sindire sağlam bir tekrar bizi bekliyor Morpheus karakterinin adının geçmiyor olması ilginç çünkü trinity'i de neo'ya da o bulmuştu(?) Serinin öncesine gidilecek desem anahtar isim Morpheus görünmüyor kadroda, serinin sonundan yola çıkılarak konu bir yerlere gidecek desem ölmeyen tek karakter oydu şu an ki kadrodan ama adı geçmiyor. Neo ve Trinity var ise bir şekilde Morpheus'un da olması gerekiyor

    Eğer afiş gerçekse -biraz amatör duruyor- biraz ajan smith havası sezdim Neo'da, cildinin üstünde ki yıldırımlar ve arkada ki iki neo son görüşmelerinde ki ajanları anımsattı belki makineler neo'ya böyle bir misyon yükleyecekler tabi uçuk kaçık bir teori

    Düzenleme, internette afişin fan yapımı olduğu söyleniyor ama Neo'yu ajan "smith" olarak görme ihtimali enterasan bir fikir neticede makineler başlatıyor her şeyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 23 Ağustos 2019; 1:0:17 >
  • Heyecanla bekliyorum. Yeni teknoloji, yeni senaryo anlayışıyla ve çekim teknikleriyle güzel bir ekleme olabilir.
  • İsiM resmileşti mi? Foto bildiğin paint terk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dövüş sahneleri/koreografisi için Woo-ping Yuen (ilk filmde de o vardı ve yeni film için bazı şartlarla beraber yüksek ücret talebinde bulunmuş) ile görüntü yönetmeni olarak da John Toll (Red Thin Line'ı izleyenler belki bilir) ile anlaşılmış. Bunlar kesenin ağzını iyice açmışlar

    Nasıl bir şey geliyor beklentiye girmek istemiyorum ancak şu an ki görüntü itibari ile kötü veya hayal kırıklığı çıkma ihtimali atılan adımlarla düşüyor. Olsa olsa senaryodan yana sıkıntı çıkabilir çünkü bu yönden işleri biraz zor, olaylar nereye nasıl bağlanacak izleyici buna nasıl tepki verecek biraz riskli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 23 Ağustos 2019; 19:17:4 >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Sitenin anasayfa haberinde vardı. Bu konu sinema forumunda ilk ve gerçek. Ben de haberi görünce konusunu açacaktım, vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Nike Yalnız, karakterin adı Morbius değil Morpheus. Düzeltirsen seviniriz. Başka bir karakterle karıştırılmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wachowski ve Keanu varsa bu iş tamamdır


    Edit: Müzikleri yine Don Davis'ın yapmasını isterim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 24 Ağustos 2019; 20:26:10 >
  • Neo'nun ölmemesi mantıklı da vücuduna 15313514642 tane boru girmiş Trinity'i nasıl geri getirecekler onu merak ediyorum.
  • Bu filmin sadece 1.sini izlemiştim belki bir ara diğerlerine de bakarım

    Lakin yorumlarda bu filmin 4.sünü isteyenlere gelmesi imkansız diyorlardı. Hani imkansız değilmiş
  • Wachowski , son filmden sonraki olayları anlatan Matrix Online'da olan olaylardan esinlebilir veya çok benzer şekilde bunları kullanbilirler. Oyunun yönetmenliğini ve hikayesinde görev almışlardı yanlış hatırlamıyorsam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F5E754B7 -- 29 Ağustos 2019; 20:22:57 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.