Şimdi Ara

GeForce NOW servisi Android telefonlara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Nvidia’nın yaklaşık iki yıldır kapalı beta olarak Windows bilgisayarlara bulut oyun akışı sağladığı GeForce NOW hizmeti artık açık betaya başladı. Aynı zamanda Android telefonlar için de hizmetin genişleyeceği duyuruldu.


    GeForce NOW neler sunuyor?


    GeForce NOW hizmeti aylık belirli bir ücret karşılığında satın almış olduğunuz oyunlarınızı donanımı düşük de olsa masa üstü veya dizüstü bilgisayarlarınıza bulut üzerinden yansıtmanızı sağlıyordu. Böylece yüksek donanım ihtiyacı gerekmiyordu. Nvidia bu hizmeti daha önce satın almış olduğu OnLive teknolojileri üzerinde şekillendirmişti. Hali hazırda 500 civarında oyun bu hizmette destekleniyor.


    Firmadan yapılan açıklamada GeForce NOW hizmetinin ilk etapta LG ve Samsung amiral gemilerine beta sürecinde geleceği ifade edildi. Net olarak model ismi yok ancak bu yılın amiral gemilerine geleceği kuşkusuz. Sonrasında ise uyumlu tüm telefonlara hizmet sunulacak.


    Ayrıca Bkz.Yeni Android uygulamalarının inceleme süresi uzuyor

    Hali hazırda Nvidia SHIELD konsolu için GeForce NOW hizmeti 8$ aylık ödeme karşılığında sunuluyordu. Bu bakımdan Nvidia’nın hizmeti ana akım Android telefonlara getirmesi çok da zor olmadı.


    Akıllı telefonlarda hizmetin en önemli şartı Bluetooth kumanda olması. Razer Raiju Mobile, Steelseries Stratus Duo gibi kontrolcüler akıcı bir deneyim için tavsiye ediliyor. Bazı oyunlar kumanda olmadan oynanabilecek ancak bazıları hiç çalışmayacak. Diğer taraftan Full HD çözünürlük için 50Mbps üzeri bir internet bağlantısı şart.


    Nvidia beta sürecinde masa üstü ve dizüstü kullanıcılarından para istememişti. Muhtemelen Android tarafında da beta süreci ücretsiz olacak ancak nihai sürümde yine 8$ gibi bir fiyat etiketi istenebilir.


     



  • Abi Bu oyun neden donuyor . Lan youtuba girdiniz çıkın youtub dan oyun donuyor :)

  • Pc de beta sını denemiştim fortnite da öğlen 1,2 gibi girdiğimde Ultra ayarlarda kasmadan düzgün fps değerleri ve ping ile oynatabildi ama akşam girdiğimde çok fazla lag yapıyordu.

  • GeForce NOW requires at least 15 Mbps for 720p at 60fps and 25 Mbps for 1080p at 60fps.

    Kısacası 720p için en az 15 mbps upload lazım. Türknet YAPA kullananlar değilseniz bu hizmetin bir anlamı yok.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Güzel sacmalamissin kardeş
    15 megabit upload i napacak ? Seni mi Stream edecek.
    O download , upload olsa duramazsin yerinde

    Düşük ping li bir bağlantı ile 1 megabit upload ile bile oynarsin. Çünkü bant genişliği gelen veri için önemli Stream servislerinde. Giden veri zaten her bir tuşa bastığında maksimum 4-5 byte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheStarBox

    Güzel sacmalamissin kardeş
    15 megabit upload i napacak ? Seni mi Stream edecek.
    O download , upload olsa duramazsin yerinde

    Düşük ping li bir bağlantı ile 1 megabit upload ile bile oynarsin. Çünkü bant genişliği gelen veri için önemli Stream servislerinde. Giden veri zaten her bir tuşa bastığında maksimum 4-5 byte.
    Geforce NOW'ın sitesinde yazanı söyledim. Saçmalama yok.
  • Google stadia geldikten sonra, Nvidia nın işi zor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.