Şimdi Ara

Disintegration'dan Gamescom 2019 Özel Oynanış Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Geçtiğimiz aylarda küçük bir teaser ile duyurulan Disintegration, boy göstereceği platformlar ve çıkış tarihi açıklandı. Ayrıca 2 dakikalık da oynanış fragmanı yayınlandı. 
     
    Yayıncılığını Private Division'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise V1 Interactive'in yaptığı Disintegration, 2020 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürmesi planlanıyor. Oyunun hem hikaye hem de çok oyunculu bir modu olacak. Oyunun tanıtım yazısını ve Gamescom 2019 için özel paylaşılan oynanış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
     
    Oyunun Tanıtım Yazısı:
     
    Dünya’nın yakın gelecekte iklim değişiklikleri, aşırı nüfus, yiyecek kıtlığı ve küresel bir salgın, ulusların yok olma eşiğine gelmelerine sebep oldu. Bilim adamları ise, insan beyninin çıkarıldığı ve cerrahi olarak robotik bir armatürün içine yerleştirildiği bir araç kullandı; sürecin bilinen ismi, Integration. Bu sürecin kaçınılmaz krize bir çözüm olması gerekiyordu.
    Integration sırasında Romer adında bir Entegre karakteri oynuyorsunuz. O isyancılardan birisi. Rayonne tarafından yasaklanan kişilerden sadece birisi. 
     








  • Destiny çok andırıyo hangi kafayla yaptılar bu oyunu fazla satmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ne oyunu bu anlamadım tür olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.