Şimdi Ara

XGIMI H3 1900 ANSI Lümen Projeksiyon, özellikler, izlenim ve inceleme konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • XGIMI H3 1900 ANSI Lümen Projeksiyon, özellikler, izlenim ve inceleme konusu



    Sessiz sedasız Xgimi H3, Çinde "Çin versiyon" olarak satışa çıktı. Muhtemelen sonbaharda piyasaya sürülecek global versiyonla aynı donanıma sahip şuanki Çin versiyon H3 serisi, H2 serisine göre kağıt üzerinde ne gibi yenilikler getirdiğine bakalım.

    4K destek var ama çözünürlük yok

    Kötü haberi baştan vereyim, H3 serisi gerçek 4k (ultra hd) çözünürlük ile piyasaya çıkmadı. Açıkçası H3 de native 4k çözünürlüğü arzuluyordum. Fakat H2 deki gibi, h3 de 4K desteği sunuyor. HDR H2 de vardı, muhtemelen H3 de HDR 10 desteği olacaktır. Zaman içinde bu başlığı, öğrendiğim diğer bilgiler ile güncelleyeceğim.

    HDR Edit : Xgimi H3, HDR10 yanında + HLG desteği veriyor.

    Ürünün çin versiyonu, çinde 5000 yuan a satışa sunuldu. En yakın zamanda alıp, inceleme videosunuda koyma niyetindeyim.

    XGIMI H3 1900 ANSI Lümen Projeksiyon, özellikler, izlenim ve inceleme konusu



    Gelelim Kağıt üzerindeki yeniliklere,

    en büyük fark, H2 deki 1350 ANSI lümen ışık gücünün 1900 ANSI lümene çıkartılması.

    Bunun getirdiği ısınma sorunlarını, yeniden tasarladıkları soğutma sistemi (kertenkele soğutma sistemi) ile aşmışlar. Daha verimli soğutan bu sistem aynı zamanda çok az da olsa biraz daha sessiz çalışmasını sağlıyor. 28 dB çalışma gürültüsü ile H3, selefi H2 den 2 dB daha düşük.

    XGIMI H3 1900 ANSI Lümen Projeksiyon, özellikler, izlenim ve inceleme konusu




    Ses, Tabiki Harman&kardon

    Sesin teknik verilerini bulamadım, bulsamda ses konusu kağıt üzerinde hesaplanabilen birşey değil açıkçası. Aldığımda ürünü inceleyip deneyimlerimi paylaşacağım.

    H3 de CMOS lens kullanılmış. Tam olarak yenilik sayılmasada, muhtemelen h2 den deneyimledikleri odaklanma sensör teknolojisini geliştirmişler. Yeni Laser mesafe sensörü ile otomatik odaklama özelliği, ekranda yansıtılan görüntünün 95% ini olabilecek en net şekilde ayarlamaya imkan veriyormuş. Geliştirdikleri bu sensör sisteminin ismide hawkeye, yani şahin göz.


    XGIMI H3 1900 ANSI Lümen Projeksiyon, özellikler, izlenim ve inceleme konusu



    Global Versiyon ?

    Görüştüğüm kişilerden aldığım bilgilere göre Xgimi ilk önce MoGo ve pro versiyonlarının globallerini çıkartacakmış, bununda 2-3 ay süreceğini söylüyorlar. H3 ün global sürümü bundan sonra hatta bir sonraki seneye sarkabilirmiş.

    Teknik Özellikler

    XGIMI H3 1900 ANSI Lümen Projeksiyon, özellikler, izlenim ve inceleme konusu


    İzlenim

    H2 çıktığında, H1 ile arasında oldukça yol kat etmişti. Açıkçası ilk izlenimlerim H3 ile H2 arasında bukadar mesafe olmadığı yönünde. Fakat bu gibi teknolojik son kullanıcı ürünleri için deneyimlemeden doğru bir kıyas yapılamayacağına inanmıyorum. O yüzden aralarındaki farkı deneyimlemeden, düşünceme nokta koymak istemiyorum.

    Fakat şunuda görmezlikten gelemeyiz, 1900 ANSI lumen, gündüz performansı için bile çok ciddi bir ışık gücü. Xgimi nin bu modele yeni yeni teknolojiler denemek yerine, H2 mimarisinin zayıf noktalarını güçlendirdiğini, sorunları üzerine odaklandığını düşündüğümüzde, yeni ulaşılan ışık gücü ile elimizde günlük kullanıma çok daha uygun, istikrarlı, sağlam bir projeksiyon cihazı geçmiş oluyor. sadece bu açıdan bakıldığında bile H2 yi, H3 ile yükseltmek çoğu kişi için gayet yerinde ve makul olabilir.



    Altda h3 ün resmi tanıtım videosu inceleyebilirsiniz




    gelişmelerde yazıyı güncelleyeceğim, elime ulaştığı zamanda inceleme videosuda koyacağım yazı bana aittir, izinsiz referanssız kopyalamayın, öperim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 26 Ağustos 2019; 14:1:21 >







  • Banggoodda Xgimi H3 Çin versiyonu satışa sunulmuş. Şuanki satış fiyatı 7000 tl, vergiler & kargo ile Xgimi h3 ün maliyeti 8100 tl dolayında.

    Fiyat Edit : banggood da 5700 tl ye düştü fiyatı, vergi kargo 6550 tl dolayında

    banggood satış linki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 27 Ağustos 2019; 15:19:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.