Şimdi Ara

70 inçlik Redmi TV'nin tanıtım tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi TV üst düzey yöneticisi Li Xiaoshuang, Cuma günü resmi Weibo hesabı aracılığıyla Redmi TV'nin yolda olduğunun sinyalini vermişti. Şimdi de Xiaomi'nin Kurucusu, Başkanı ve CEO'su Lei Jun, Redmi markalı ilk televizyonunun lansman tarihini onayladı. Paylaşılan bilgilere göre ilk Redmi TV, 70 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak ve 29 Ağustos'ta Çin'de tanıtılacak.

     

    Ayrıca Bkz.Donald Trump'tan Huawei ile ilgili yeni açıklama
    Redmi TV geçtiğimiz ay 3C sertifika sitesinde L70M5-RA model numarasıyla listelenmişti. Yakında çıkacak televizyon Redmi adına TPV Technology (Xiamen) şirketi tarafından üretiliyor. Ayrıca, 40 inç ve 70 inç olmak üzere iki boyutta piyasaya sürülecek. Zaten 70 inçlik versiyon şu an şirketin üst yönetimi tarafından da teyit edildi.

     


    4K UHD çözünürlük


    An itibarıyla 40 inçlik Redmi TV için hiçbir bilgi yok. Her iki boyutun da 4K UHD çözünürlük sunması bekleniyor. Akıllı TV büyük olasılıkla Xiaomi’nin PatchWall sistemine sahip olacak.

     

    Ayrıca Dolby Audio ve Bluetooth uzaktan kumanda gibi özellikler de sunması bekleniyor. Redmi markalı ilk televizyonun merak edilen diğer tüm detaylarını 29 Ağustos'ta gerçekleştirilecek lansman etkinliğinde öğeneceğiz.







  • Samsung Sony LG gibi panel üreten devlerin oldugu ligde Philips bile begenilmiyorken Arcelik Vestel segmentinin 1 tık uzerinde kalır gibi geliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.