Şimdi Ara

Amazon, 'Wheel of Time' dizi uyarlamasının oyuncu kadrosunu açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon, 'Wheel of Time' dizi uyarlamasının oyuncu kadrosunu açıkladı
    Amazon'un bir süredir üzerinde çalıştığı 'The Wheel of Time' (Zaman Çarkı) dizi uyarlaması için geçtiğimiz günlerde yeni bazı bilgiler paylaşıldı. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu nihayet açıklandı. Wheel of Time dizisinin kadrosu genel itibarıyla çok fazla tanınmayan genç aktör ve aktrislerden oluşuyor.

    Amazon'un yayınladığı yazıda kitap serisinin beş önemli karakteri için oyuncular açıklanmış. Buna göre Egwene al'Vere karakterini Madeleine Madden, Perrin Aybara'yı Marcus Rutherford, Mat Cauthon'u Barney Harris, Nynaeve al'Meara'yı Zoë Robins ve son olarak serinin en önemli karakteri diyebileceğimiz Rand al'Thor'u ise Josha Stradowski canlandıracak. Bu beş aktör haricinde ayrıca ünlü aktris Rosamund Pike da Moiraine rolüyle dizide yer alacak.

    Amazon, 'Wheel of Time' dizi uyarlamasının oyuncu kadrosunu açıkladı
    Amerikalı yazar Robert Jordan tarafından kaleme alınan The Wheel of Time, Lord of the Rings ve A Song of Ice and Fire gibi serilerle birlikte fantastik roman türünün en başarılı eserlerinden birisi olarak gösteriliyor. Büyük bir hayran kitlesine de sahip olan Wheel of Time'ın dizi uyarlaması için şu anda büyük bir beklenti ve heyecan var. The Wheel of Time iyi bir şekilde uyarlanması halinde önümüzdeki 10 yılın yeni Game of Thrones'u olabilir. Serinin toplamda 15 kitaptan oluştuğunu da düşünürsek Amazon'un elinde epey bir materyal de var diyebiliriz.

    Wheel of Time dizisi Agents of S.H.I.E.L.D.'tan tanıdığımız Rafe Judkins tarafından hazırlanıyor. Dizinin yapımcıları arasında ayrıca Uta Briesewitz, Ted Field, Larry Mondragon ve Rosamund Pike gibi isimler de var. Serinin ilk iki bölümü Westworld, Stranger Things ve Altered Carbon gibi yapımlarda görev alan Uta Briesewitz tarafından yönetilecek.

    The Wheel of Time dizisi 2021 yılında seyircilerle buluşacak. Bakalım yeni dizi, serinin hayranlarını tatmin etmeyi başarabilecek mi. 
     



  • eskiden izlediğim film olabilir mi bu? en son hatırladığım bir çark dönüyor ve insanlar yaşlanıyordu onu durdurmak isteyenler saldırıyor sonunda adamın yüzüğü çarka düşüyor ve çark parçalanıyor. Bile varsa söyleyebilir mi? zira atv de 18 yıl önce izlemiştim hala aklımda..

  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum daha önce filmi çekilmedi bildiğim kadarıyla. İlk kez uyarlaması çekilecek.

  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Hayır, o değil. Bunun pilot bölümü çekilmişti, istersen bakabilirsin ona.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Markus Schulz

    Hayır, o değil. Bunun pilot bölümü çekilmişti, istersen bakabilirsin ona.
    yine araştırmam gerekecek desenize 10 yaşımdayken beni ağlatmıştı finali..
  • Rand al'thor kim olacak acaba. Umarım amazon bu şaheser seriye gereken önemi verir.

  • tylolhot06 kullanıcısına yanıt
    Haberde yazıyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman çarkı serisinin önemli yanlarından birede yazar Robert Jorden öldükten sonra seriyi Brandon Sanderson tamamlamıştır.
    Ben şuanda 6. Kitapdayım ve şunu diyebilirim ki sizinin en sıkıcı kısımları Taveren'lerin kabullenme süreçleri olacaktır.
    Sabırsızlıkla bekliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahner

    Zaman çarkı serisinin önemli yanlarından birede yazar Robert Jorden öldükten sonra seriyi Brandon Sanderson tamamlamıştır.
    Ben şuanda 6. Kitapdayım ve şunu diyebilirim ki sizinin en sıkıcı kısımları Taveren'lerin kabullenme süreçleri olacaktır.
    Sabırsızlıkla bekliyorum.
    Yoh daha neler :D En guzel kisimlarindan biri orasi. En bunaltici kismi yanlis hatirlamiyorsam 10. ciltteki perrin'in kismi. Atlayip gectigim tek kisim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.