Şimdi Ara

iPhone 11 tanıtım tarihi ve beklentiler | Mobilite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Mobilite'nin yeni bölümü ekranlarınızda. Mesut Çevik ve Erdi Özüağ, yeni nesil iPhone 11 modellerinin çıkış tarihini konuşuyor ve yeni telefon ailesinde olması gereken özelliklerini, beklentilerini dile getiriyorlar. 



  • İnsanlar akıl tutulması yaşıyor galiba piyasadaki en güçlü mobil Cpu Apple A12X Bionic iPad Pro'da var.Iphone Xs teki a12 Bionic ise en güçlü telefon çıkalı 1 sene oldu göz var nizam var bakın Geekbench verilerine tek çekirdekte 7nm üretimle 5000 puan alıyor.Huawei Samsung exynos bunlar bu tek çekirdeği geçemediler yukarıdaki arkadaş yazmış hurda adamlar ekranı bile alıyor samungtan mükemmel kalibre ederek piyasaya sürüyor.Çentik çentik derler Faceİd en güzel Appleda hala her firma taklitini yaptı koyunsavar samsung fanboyu arkadaş biraz araştır.Samsungu gözlük takarak kandırıyorlar.Hele şimdi çıkacak olan A13 işlemci ile üretilecek TSMC uçtu gitti Cpuda hala cahil cahil konuşuyorsun.Samsung diyorsun Apple kim ne dersin dünyanın en iyi Cpu'larını tasarlamaya başladı yakında Mac modellerinde bunları kullanmaya niyeti var inanmayan Geekbench verilerine baksın İpadPro son nesil i7 laptopları tokatlıyor.
    En son ne zaman bir Apple cihaza "efsane olmuş" dedik.Steve Jobs'un tanıttığı cihaz yılları olabilir.İnovatif kısmı malesef Apple için biraz ittirme oluyor.Mesut un dediği gibi 3.parti firma satın alarak.En basiti yeni lansman tarihi geliyor.Eski heyecanım yok.Oysaki her türlü eleştiri yapılmasına rağmen note 10 plus cihazı eski cihazlara kıyasla ufak yeniliklerle geliyor.Ama Apple cihazlarında bu da yok.Hala gece çekip modu gibi detayların eleştirilmesi gibi.Hiçbir zaman bir markanın fanı olmadım hissedarı hiç olmadım.Ama bu kafa yapısı ile gidilirse Apple kaybetmeye mahkum.Zaten piyasa verileri de bunu doğrular nitelikte.
  • Şuan s10 serisi müthiş telefonlar ne ipon hurdası nede Çinli çakma çöp telefonlar s10 serisine yaklaşabilir. Arada en az 3 sene fark var

  • Özüağ'ın da dediği gibi X, XS, XR aynı tasarıma sahipti. Eğer ki bu tasarımda aynı olursa Apple için sıkıntı başlar. Çünkü insanlar alternatifinde çoğalmasıyla başka tasarımlara yöneliyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni iphone denilince fiyatın önemi yok bu ülkede arabasını satıp o telefonu alacak akıllılar varki gördük geçen haberlerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 18 Ağustos 2019; 13:54:50 >
  • En son ne zaman bir Apple cihaza "efsane olmuş" dedik.Steve Jobs'un tanıttığı cihaz yılları olabilir.İnovatif kısmı malesef Apple için biraz ittirme oluyor.Mesut un dediği gibi 3.parti firma satın alarak.En basiti yeni lansman tarihi geliyor.Eski heyecanım yok.Oysaki her türlü eleştiri yapılmasına rağmen note 10 plus cihazı eski cihazlara kıyasla ufak yeniliklerle geliyor.Ama Apple cihazlarında bu da yok.Hala gece çekip modu gibi detayların eleştirilmesi gibi.Hiçbir zaman bir markanın fanı olmadım hissedarı hiç olmadım.Ama bu kafa yapısı ile gidilirse Apple kaybetmeye mahkum.Zaten piyasa verileri de bunu doğrular nitelikte.

  • Bu telefon ölü doğmaya mahkum. Apple 2020 ve 2021 modellerine önem veriyor. Bu ise her sene alacak güçte olanların başka markaya yönelmesini engellemek için.

  • Benim tek beklentim apple watch seri 5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki gözümün çıraları gelmiş :)

  • Ucuz olsa da 7 den geçsek eli yüzü düzgün bi modele.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Honor sunar diyonuz, şu sponsorunuza söyleyin de Honor 9X'i Türkiye'ye getirsin ama maksimum 2300 civarı fiyat çeksin :)

  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Ucuz? %90 vergiyle mi?

  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Olabildiğince ucuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iP11 ekstra bir kamera ve söylenilen gibi çirkin bir kameraya geçecek gibi gözüküyor.
    Notch olayı neredeyse bitmişken bu işe devam etmeleride geri kaldıklarını gösteriyor.
    360 derece faceid gelmeli ipad prodaki gibi gelecektir diye düşünüyorum.
    120 hz ekran gelmeyecek kalem desteği gelmeyecek.Gece modu çekim ve ekstra bir kamera almak için bir sebep değil.
    xs max kullanıcısı olarak zaten yeterli güzel bir telefon notch kalkmadan o kötü arka tasarıma geçmek için ekstra para ödemem kaldı ki apple kale ülkelerinden
    ABD'de satışlar x den xs e geçmek için büyük ekran sebebi vardı(buna rağmen satışlarda ivmelenme olmadı) fakat şimdi geçmek için önemli bir sebep yok.Satışlar düşmeye devam edecek gibi görünüyor.

    Söylenilen gibi iP11 ve XR gibi ürünleri satmak apple için gelişmekte olan ülkeler de önemli olmalı hem servisler hemde yan ürünler kullanıcıları apple bünyesinde harcama yapmaya itecektir.Yanlış hamleler yapıyorlar bakalım devam edecek mi:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece apple konuşulmuş

    Uzun süredir mobilite yoktu

    Teknoloji d0nyasında konuşalacak başka konularda var.

    Note 10 tr fiyatı mesela:)

  • fibabanka seni bekliyoruz, arabamızı sattırma bize.

    fiyat politikası çok önemli, 6-6s gibi telefon kullanıcılarından çoğu uygun fiyatlı olursa iphone 11 alabilir ama 11k civarında fiyat olursa kusura bakmasın o fiyatlar verilmez.
  • Hala bir yenilik yok tarihin en güçlü mobil pusuyla çıkacak telefon daha ne istiyorsunuz 1 senelik phone xs pusu a12 Bionic bile geekbenchte yeni çıkan note10 u tokatlıyorsa ıphone 11 i siz düşünün.

  • özlemiştik
    ama sanki sadece çektik oldu diye çekilmiş bir video izlenimi yarattı bende
    acaba yaz aylarında olmamızdan ötürü mü bu gevşeme
    zaman gösterecek
    like butonuna basmamızı istiyorsanız
    bunu hak edecek içerikte videolar yayınlayın bence

  • Hak ettiğinin çok fazlasını talep ediyor, ve satabiliyor.. Paran çoksa kazıklanmak seni mutlu ediyorsa,, en iyisi bu cihaz :)) Diğer marka pahalı cihazlar seni mutlu edemez.. Şahsi görüşümdür bu cihazlar hepsibirada cihazlar, çok paralar ödüyoruz.. Ama hala biraz ondan biraz bundan şeklinde çalışıyorlar.. deymez!!!

  • Bu DH çok değişmiş yorum yazıyoruz fikir belirtiyoruz kaç seferdir yayımlanmıyor niye girelim daha sizin sitenize log var shifdelete var.Böyle taraflı yayıncılık görmedim.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.