Şimdi Ara

MSI Ge60 Klavye Tuşları Yanlış Basıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 3-4 gündür laptopumu kullanmıyordum bugün açmam gerekti ve saçma bir sorunla karşılaştım. Şuanda klavyede bazı tuşlar çalışmıyor bazıları doğru çalışıyor bazıları ise tamamen saçma çalışıyor.

    Örneğin: a,d,f,j,k,l,ş tuşlrına basınca çalışmıyor i tuşuna basınca ise -i yazıyor
    numlock tuşu çalışmıyor. Klavyenin sağ tarafında bulunan sayı bölümünde / basınca çalışmıyor - ye basınca -i yazıyor sağdaki tuşlardan 2 ye basınca enter görevi görüyor gibi gibi klavyede saçma sorunlar mevcut. Bir türlü çözüm bulamadım. Evde harici klavye yok test edemiyorum.

    Kontrol ettiklerim: F,Q klavye, Türkçe, ingilizce modu, fn+f11 basılı tutma, fn+numlock vb. çeşitli tuş kombinasyonlarını denedim ama hala aynı.

    Bu sorunla daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.







  • Daha önce temizlik amacıyla laptopu açtıysan ince klavye kablosunu tam takamamış olabilirsin. Laptopu hiç açmadıysan üzerine herhangi bir sıvı dökülmüş olabilir mi?
  • Murat Trp kullanıcısına yanıt
    Laptopu daha önce açmadım. Sıvı konusunda da çantanın içerisindeydi herhangi bir sıvı teması olmadı. Çok garip bi sorun yani anlamadım gitti internette buna benzer sorunları fn+f11 gibi çeşitki kombinasyonlarla çözmüşler ama bende işe yaramadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.