Şimdi Ara

iOS 13 betası iPhone 11 tanıtım tarihini ortaya çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple’ın yeni iPhone modellerini Eylül ayında tanıtacağı tahmin ediliyordu. Ancak hala net bir tarih açıklanmadı. Bugün yayınlanan iOS 13 Beta 7’yi kurcalayan kullanıcılar, “HoldForRelease” isimli görselde tanıtım tarihini bulmuş olabilir.

    Etkinlik tarihi 10 Eylül


    “HoldForRelease” görseli kutudan çıkan iPhone için gerekli ayarları yaparken kullanılıyor. Haberimizin başında yer alan görseli incelerseniz, takvim uygulamasının simgesinde 10 Eylül tarihini görebilirsiniz. Bu da iPhone 11 sersinin 10 Eylül tarihinde tanıtılacağı manasına geliyor.


    Geçtiğimiz seneki etkinliğin tanıtım tarihi de iOS 12 içerisinde bulunan HoldForRelease isimli bu görsel sayesinde öğrenilmişti. Ayrıca önceki iPhone etkinliklerinin 12 Eylül 2018, 12 Eylül, 2017, 7 Eylül 2016 ve 9 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleştiğini biliyoruz. Dolayısıyla firmanın 10 Eylül tarihinde yeni modellerini tanıtması şaşırtıcı olmayacaktır.


    Ayrıca Bkz.PlayStation 5’in RTX 2080’e eş değer performans göstereceği söylentisi

    Elimizdeki son bilgilere göre etkinlikte üç farklı iPhone modeli göreceğiz. iPhone XR’ın iPhone 11, iPhone XS’in iPhone 11 Pro ve son olarak iPhone XS Max’in iPhone 11 Pro Max olarak tanıtılması bekleniyor. Cihazların ekran boyutları sırasıyla 6.1 inç, 5.8 inç ve 6.5 inç şeklinde. Tabii ki bu bilgilerin çoğu sızıntıdan ibaret. Neyse ki etkinliğe bir aydan az bir süre kaldı. Yeni iPhone’lar için tüm bilgileri 10 Eylül'de öğrenebileceğiz.








  • Bence iPhone 8 serisi ve sonraki nesilleri kullanan kullanıcılar için kamera dışında pek bir yenilik sunulmayacak. Apple'ın çentiği yok etme gibi bir amacı da yok gibi gözüküyor. Bu seneki en büyük süpriz Type-C şarj portu ile gelmesi olur.

  • Iphone 11 11 Eylulde yayinlanacak

  • ozguracar O kullanıcısına yanıt
    11 Eylül ABD için kara gün. Asla olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanki devlet sırrı, her yıl eylül ayında tanıtılıyor zaten. Ha eylül'ün 10 u olmuş ha 12'si ne fark eder.

  • Ne demiştim size? 11 eylül'de yapacaklar demiştim fakat 11 Eylül'de tanıtacak olsalar dahi ikiz kuleler gününde istemedikleri için 10'u seçmişler. 20 eylül de yapmazlar. Ya 9; ya 10 eylül'de yapıyorlar
  • Aman çok büyük bir dert dimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozguracar O kullanıcısına yanıt
    Olsa güzel olurdu ama 11 eylül olduğu için öyle bir günde ağır linç yerler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.