Şimdi Ara

Realme, 64MP çözünürlüğündeki kamerasını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung’un geçtiğimiz aylarda duyurduğu yeni 64MP çözünürlüğündeki ISOCELL sensörüne talep artıyor. Redmi’nin tanıtacağı 64MP çözünürlüğünde kameraya sahip telefonundan sonra Realme de kendi telefonunu duyurdu.


    RMX1921 neler sunuyor?


    Aslında ilk duyurulan telefon Realme diyebiliriz çünkü Redmi markası henüz tanıtım yapmadı ve sadece yol haritasını açıkladı. Realme de net olarak donanım bilgisi açıklamadı ancak ziyaretçilere telefonu muhafaza içerisinde inceleme imkânı verildi.


    Ayrıca Bkz.Samsung kendi oyun servisini duyurabilir

    Telefon RMX1921 model numarasını taşıyor ve muhtemelen Realme X serisi altında piyasaya sürülecek. Samsung’un ISOCELL GW1 sensörü ışık koşullarının yeterli olduğu ortamlarda resim birleştirme yaparak 64MP çözünürlüğünde fotoğraflar yakalayabiliyor.


    Eğer ışık yetersiz ise bu kez 16MP çözünürlüğünde daha detaylı görüntüler elde ediliyor. Sensör ayrıca daha iyi performans için Dual Conversion Gain (DCG) ve daha iyi odaklama için Super PD (Phase Detect) teknolojilerini de sunuyor. Yani aslında efektif olarak 16MP çözünürlüğünde diyebiliriz.


    Yeni Realme telefonu ayrıca bir ultra geniş sensör, bir makro sensör ve bir derinlik sensörü ile toplamda 4 kameraya sahip. Bu bakımdan sınıfında iddialı olacak gibi görünüyor. Telefonun detayları ve fiyatı 20 Ağustos tarihinde açıklanacak.


     








  • Realme son zamanlarda bayaa atağa kalktı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak da çok uygun giriş yaptı ülkemize.Yeni xiamio olur mu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kreat kullanıcısına yanıt
    Valla xiaomi olabilmesi için güncelleme olayını sıkı tutmalı. Rekabet her zaman iyidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redmi 64MP kamera içeren bir telefon tanıtmadı. Sadece bu sensörü kullanacağını duyurdu. Daha ortada telefon yokken yangından mal kaçırır gibi yapılan tamamen gereksiz tanıtım da Realme bu kamerasını duyuracağı gün için önceden gün verdiği için oldu.

    Realme de Xiaomi OLMASIN! Zira Xiaomi bize aracılarla ulaştığı için fiyatları şişik geliyor. Dahası Realme yeni arayüzü ile OnePlus tarzı bir arayüze kavuşacak ve daha iyi olacak.

    Realme'nin aynı kategorideki telefonlarının yurtdışı fiyatları da Xiaomi'ye göre biraz daha düşük gibi.

    Şimdi ilk partisini satmasını bekliyoruz. Rağbet görürse ondan sonra yeni modellerini bekleyeceğiz. Bunu beklerken de mümkün olduğu kadar sıcağı sıcağına bekleyeceğiz. Telefon tanıtıldıktan 1.5 ay geçtikten sonra insanların hevesi kaçmaya başlar.

    Kartları düzgün oynarlarsa 1 sene içerisinde Xiaomi'yi ülkemizden süpürür. Xiaomi'nin aracılardan kurtulması gerekir. Bu da her türlü bizim işimize yarar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.