Şimdi Ara

Spectacles 3 akıllı gözlükleri duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google Glass projesinin son kullanıcı tarafında hayal kırıklığı yaratmasının ardından akıllı gözlük furyası dindi diyebiliriz. Nadir geliştirilen projelerden birisi Snap Inc. firmasına ait. Çok ilgi olmasa da firma üçüncü nesil akıllı gözlüklerini duyurdu.


    Snap Spectacles 3 özellikleri ve fiyatı


    Snap Spectacles 3 akıllı gözlükleri yine standart bir gözlük tasarımını korumaya çalışmış. Hafif çelik gövde, yuvarlak lensler, altın kaplama çerçeveler görünümü etkileyici hale getirmiş.


    Ayrıca Bkz.Üçüncü taraf Lightning kabloları büyük risk taşıyor

    Yeni gözlüklerin en büyük farkı ikinci kamerası. İkinci kamera derinlik algılıyor ve böylece 3 boyutlu olarak içerikler elde edebiliyor, bunları 3 boyutlu efektlerle süsleyebiliyorsunuz. Fiziksel tuş ile 60 saniyelik kayıtlar yapabilmek mümkün. İçerikler sonrasında telefona gönderiliyor.


    Snap Spectacles 3 akıllı gözlüklerin şık bir kılıfı var ve şarj edebiliyor. Ayrıca 3 boyutlu görüntülerin izlenmesi için kartondan bir gözlük aksesuarı da hediye ediliyor. Bununla birlikte Snap Spectacles 3 için 380$ fiyat etiketine sahip ve önceki nesilleri neredeyse üçe katlamış durumda. 200 milyon aktif kullanıcısı olsa da Snap Spectacles 3 ne kadar ilgi görecek merak konusu.


     







  • O paraya en üst kalite marka gözlükler var ama olsun Snap falan atarız yağneeee XD

  • 3d nin geri gelmesi adına sevindirici b ir gelisme keske yaygınlasssada tvlerde 3d donemı yıne baslasa

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.