Şimdi Ara

Web sitesi script ile tema birbiriyle bağlantılı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Pek yazılım konularına aşina değilim. O yüzden saçma bir şey sorarsam kusura bakmayın.

    Bir web sitesi açmayı düşünüyorum. Gerekli domain & hosting almak basit zaten. Bunların yanında Tema ve Script almam lazım.
    Merak ettiğim birkaç konu var:

    + Script ile Tema birbiriyle bağlantılı mı? Yani farklı sitelerden dilediğimi alsam beraber kullanabilir miyim? Ya da mesela script'i aldım ve bedava Wordpress temalarından biriyle kullanmak istiyorum. Mümkün müdür?

    + SSL sertifikası konusunda dikkat etmem gereken bir şey var mı? Godaddy'nin sunduğu sertifikayı alsam olur mu? (ayrıca hostingi de godaddy'den alacağım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 13 Ağustos 2019; 18:36:50 >



  • Yerinizde olsam bukadar hazira dusmezdim softafocus tercih eden hostinglere yonelin acicaginiz web sayfasi nasil olucak duruma gore yardimci olabilirim ben hosting olarak yillardir hostmana kullaniyorum bence godady gibi sistemlerden daha sade ve ucuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrica script yani yazilim motoru farkli tema farkli olursa cok agirbir php yukunun altina girersiniz sizin gibi musterilerimi genelde hazir tasarimlar oneriyorum prof birsey dusunuyosaniz kafanizda buyuk birsey varsa mutlaka programlama bilen birinden yardim alin bu konuda yardimci olabilirim dilerseniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tzeberusx1 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam yorumların için teşekkür ederim öncelikle. Malesef profesyonel bir danışmanlık almam çok zor, çünkü öğrenciyim ve aşırı sınırlı bir bütçeyle girmeye çalışıyorum bu piyasaya.

    İstediğim site konsepti: Dijital Servis alım/satım sitesi
    Ben site üzerinden yapılan satışlara komisyon keserek para kazanacağım (plan bu yönde). Sitemi kullanma sebepleri de aynı sahibinden'in yaptığı gibi güvenilir bir aracı konumunda olmamdan dolayı olacak.

    Bunun için bildiğiniz hazır bir script/tema vs var mıdır yani işime yarayabilecek herhangi bir şey. Başlangıç için de olsa bir yerden başlamak istiyorum.


    EDIT: Mesela şu script nasıl?https://codecanyon.net/item/active-super-shop-multivendor-cms/12124432 muhtemelen bunda temayı değiştirmek yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 13 Ağustos 2019; 23:21:21 >




  • The Management kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk oncelikle wmscript gibi bir site kullanmanizi tavsiye ederim 2. Gonderdiginiz linkteki script cok pahali .. bukadar cikmayi dusunuyorsaniz opencart 3.0.2.2 kurup parayla bir tema alin gerci ben bile opencart kullaniyorum eger farkli seyler ariyorsaniz tema konusundada yardimci olabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.