Şimdi Ara

Avustralya'da Satışının Yasaklanması Sonrası DayZ'nin İçeriği Düzenleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde Avustralya'da DayZ'nin fiziksel sürümünün yasaklandığını sizlerle paylaşmıştık. Olay sonrası bu saçmalığa son vermek isteyen Avustralya'daki oyun kurulu oyunun çevrimiçi bir şekilde satılmasına da müdahil oldu. Olaya dair daha fazla detay için bu haberimizi okuyabilirsiniz.
     
    Bununla birlikte Bohemia Interactive, oyunun tüm dünyada rahat bir şekilde satılması için oyunda bazı değişiklikler yapacağını açıkladı.
     
    Bohemia Interactive'in sözcüsü şu şekilde konuştu:
     
    "Avustralyalı oyuncular haricinde dünyanın geri kalanı DayZ oynayabiliyor ve biz de Avustralyalı oyuncuların bundan mahrum kalmasını istemiyoruz. Oyunumuz arkadaşlarınızla vakit geçirmek için mükemmel bir araç.
     
    Şu anda ise DayZ'nin global versiyonunu yeniden düzenliyoruz, bu sayede de oyunumuz Avustralya'yla birlikte oyun kurullarından rahat bir şekilde geçebilecek."
     
    Bohemia Interactive böyle bir radikal karar alan ilk firma değil. Fallout 3'ün piyasaya sürülmesiyle birlikte benzer bir hamle de Bethesda'dan gelmişti. Bethesda oyunun bazı ülkelerde piyasaya sürülürken sorun yaşamaması için oyunlarından 'morfin' kelimesini kaldırmıştı. 




  • En son duvarlardan geçen zamanda kalmıştım. Arkadaşa sordum nasıl lan gideri var mı gelem mi dedim. Cevabı: Keşke oyundaki her şey senin bıraktığın zamanki gibi kalsaydı.
  • Bu oyun hala erken erişimde mi? Yıllar yıllar önce BSC'de serisi çekiliyordu bu oyunun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Hayır, tam sürümde şuanda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.