Şimdi Ara

uzunyolda trafiğin en büyük sebebi.... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
9.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu 41 plakalı soforlerden bende sıkayetcıyım neden boyle bir anlam veremıyorum cok mu rahat suruyorlar ıstanbula felan geldıklerın de bırden sasırıyorlar araba surmeyı yanı kocaelınde trafık yok mu trafık olan bır yere gelınce sasırıyorlar bırde yolu bılmedıklerı ıcın zorlanıyor alabılırler dıye dusunuyorum ama sorun var kesınlıkle herkes sıkayetcı olduguna gore.
  • Ya ne kadar sabırsız insan varmış forumda. Vay efendim 120 km/s ile ortadan gidilirmiş! Otobanda 56 mph (90 km/s) ile gidiyorum Amerika'da. Hız sınırı 55 mph. Yanımdan geçenler korna çalıyor. 3 mil ilerede takla atmış olarak görüyorum onları! Otobanda 90 km/s ile giden araçlar en düzgün araçlardır. Hem az yakar hem de güvenlidir. Hızlı gitmek isteyen şeride bakmaz sağdan soldan geçer gider. Bu kadar dertli dünyada birde şerit tıkanmasına mı kafayı takacaksınız!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Daha yola bağlanır bağlanmaz en sola atlıyorlar. Sadece Doblo sahipleri değil çoğu insan yapıyor bunu. Keşke sol şerit işgaline de ceza olsa artık adam akıllı.
    Bence bu işi hiz araligi koyarak cozmek gerek. 100-120 sol. 90-100 orta. 40-90 sağ.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu koca dünyada bı bizim insanımız biliyor şeride hız sınırı koymayı. Kardeşim kural şudur ki: her zaman mümkün olan en sağ şeritten gidersin hızın 140 da olsa bu geçerlidir belki ben ceza yemeye razıyım 200 ile gideceğim orada. Sol şerit sollama yapmak için var sen daha hızlı gidebilesin diye değil. Ha sen 140-150 ile gidiyorsundur trafik 100 ile akıyordur o zaman girme sağ şeride zaten sürekli arabalrı geçiyor olacaksın o zaten kabulüm. Birde normalde hız sınırının çok üstünde gidip de radarı görünce hız sınırının çok altına düşenler var anlayabilmiş değilim 1. Hız sınırı sadece radarın olduğu yerde mi var, 2.sı sen hız sınırına düşsen de yeterli 110 hız sınırı olan bir yerde 80 e düşmeye ne gerek bu zamana kadar zaten uymamışsın kurala.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.