Şimdi Ara

God of War'un En Zorlandığımız Savaşları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    2005 yılında PlayStation 2 konsoluyla hayatımıza giren God of War serisinin şu ana kadar 8 tane oyunu çıktı ve sayısız “boss fight” yaptık. Bazen çok rahat geçtik, bazen hafif zorlandık ama öyle bosslar oldu ki stresten, sinirden parmaklarımız ağrıdı. Kontrolcüyü kırmaya çok yaklaştık. Biz de sizler için genel olarak zorlanılan bosslardan 5 tanesini listelemek istedik. Hatırlatmakta fayda oynamayanlar arkadaşlar, spoiler yiyebilirsiniz.

    Valkürler

    2018 yapımı God of War’da gördüğümüz bu canavarlar tam olarak bir boss sayılmıyor fakat kilitli odalarda karşınıza çıkarak size çok zorlu bir mücadele sunuyor. Siz saldırmadığınız sürece saldırmıyorlar ama bizden size bir tavsiye, bir Valkür’in karşısına çıkacaksanız gerçekten ama gerçekten hazırlıklı olmanız gerekiyor.
     
    '' 

    Hades

    God of War 3’te savaştığımız Hades diğer bosslara göre daha kolay bir konumda ancak oyunun erken safhalarında karşınıza çıktığı için alışmakta biraz zorlanabiliyorsunuz.
     
    ''
     
    Ares

    İlk oyunun galiba en zor bossu. Savaş Tanrısı Ares’e karşı her ne kadar kin de beslesek, Kratos gibi sinirlenemediğiniz sürece savaşması gerçekten çok zor. Kontrolcüyü kırmaya en çok yaklaştığımız anlardan birisiydi Ares savaşı.
     
    '' 

    Zeus

    İkinci ve üçüncü oyunda savaştığımız Zeus her ikisinde de zorluydu ancak burada asıl değinmek istediğimiz üçüncü oyun. Savaşın kendisi zaten oldukça zorlu, sinir krizi geçirtici türden. Ancak Zeus’un ölümünden sonra, istediğimiz kadar vuralım ve sinirimizi atalım diye bize bırakıyorlar ve istediğimiz kadar tuşa basıyoruz. Bunun sinirimizi atmak için olduğunu değil de sinematik girene kadar vuracağınızı sanıyorsanız (bizim gibi), işler rahatlamaktan çok daha fazla kriz geçirtmeye doğru gidiyor.
     
    ''
     
    Baldur

    2018 yılında yapılan God of War ilk duyurulduğunda hepimiz tedirgin olmuştuk acaba güzel olur mu diye. Ama oyun çıktığında gördük ki gerçekten mükemmel yapılmış. Baldur ile hem oyunun başındaki savaşımız hem de sonundaki savaşımız belki diğerleri kadar zorlamamış olabilir sizleri ama kalite olarak gerçekten en iyilerinden biriydi.
     
    '' 
     








  • trgamer.com.tr paylaşımı gibi :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Give me God of War zorluğunda , Sigrun Valkyrie Queen .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sigrun. Sigrun aga.. Onun ben var ya.. Sigrun aga..
  • God of War 2018'in en yüksek zorluğu sanat eseri.

    GOW3'te oyunun sonunda gelen 3 başlı Cerberus + Satyr badyguard dövüşü çok zordu
  • 2018 GOW'da o kadar tanrılar yok şöyle tanrılar yok böyle dediler..Tanrılara çalışan Valkürler hepsinden iyiydi...Acayip gıcık kapmıştım bu duruma..Gözümde çok baltalandı gerçekçiliği..
  • Ng+ ve Gmgow zorluğunda Sigrun kesmek ayrı bi zevkti, unutamayacağım oyun enlerinden kesinlikle.

    Edit: ayrıca Svartáljofurr, Baldur dan daha zorlayıcıydı bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 12 Ağustos 2019; 20:19:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Sigrun ama ben onu nedense 2-3 denenmemde kestim bana kolay gibi geldi normal zorlukta. Sigrundan önce bi tane vardı kaçıncı valkür bilmiyorum adınıda unuttum görünmez oluyordu arada o beni çok zorlamıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm valkürler'e tek atmış biri olarak hiç zorlanmadan hallettim cidden vakit harcayıp valkürler'e ölen var mı hiç komik çünkü taş catlasa 1 dk icinde yeniliyorlardı
  • Bence oyunun en büyük eksiği boss savaşlarıydı. Son Valkyrie haricinde zorlayıcı hardcore bir boss savaşı yoktu oyunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gow 3 en kolay oyundu bütün seri PSP oyunları dahil titan modlarında bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu en zor bölüm gow 1 deniz canavarını kestiğimiz bölüm gow 2 kaderin kız kardeşlerini öldürdüğümüz bölüm olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baldur hiç zorlamadı da Muspelheim ve valkürler zordu baya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gow ascension , 28. Bölüm rakam yanlış değildir umarım Arşimetin sınavı vardı zorluk yüzünden güncelleme gelmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de zorluğu düşürdüm o bölümde, deli olmuştum resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • /9. Valkür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.