Şimdi Ara

Manuel vites dişli oranı değiştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
7.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Manuel vites olduğu için 6ileri çıkma alınıp takılabilir ancak dizayn olarak oraya sığar mı uyar mı ancak iyi bir ustası bilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codeThoreau -- 14 Ağustos 2019; 7:14:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Abi teşekkür ederim, uzun uzun anlatmışsınız. Tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracam. Elinize sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Dizele bindim 6 ileri olanlar süper oranlara sahip. Güç olarak ikisi de 130 hp. Adam 140-150 civarı 2900 gibi bi devirde gidiyo, üzerine araçta o hızlarda minimum seviyede motor sesi var. Ben 130-140 yaptığım zaman sanki motoru kucaklayacakmışım gibi oluyo. Boraya da bindim onlar da 5 ileri. Aynı durum onlarda da var. Gelen cevaplara göre en iyi çözüm aynı kasadaki dizel passatın 6 ilerisini iyi bi şanzımancıyla görüşüp aktarmak ya da vazgeçmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum bu araçları şöyle uzun orta süreli kullanan oldu mu aranızda ama araç şu an bana mısın diyen 0 arabadan çok daha konforlu. Hele ki biraz da benim gibi dikkat eden birisi biniyosa süper araçlar. Rent a car aracı olsun akraba eş dostun araçları olsun envayi çeşit araca bindim. Yeni kasa mondeo 2.0 dizel, jetta dizel-tsi vb. sınıf araçlara da bindim. Gerçekten bizim araç birçoğundan daha diri, daha rahat. O yüzden satasım gelmiyo. Şu an piyasa 40.000 civarı bizim araçlarda. Satsam üzerine şanzıman maaliyetini koysam buna benzer ne araç alırım diye bakınca bi boşluğa düşüyorum. 407 1.6 hdi’lar uygun geliyodu. Ona da bindim maalesef yine aynı tad yok. Şu an bi tek 1.9 Cdti olan vectra c’ler biraz bana bu arabayı hatırlattı binince. Onun da temizi denk gelecek de, uçuk fiyat olmayacak da ben alacam. Şanzıman diye tutturmam o yüzden. Teşekkür ederim gelen cevaplar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam arabana konulan şanzıman yakıt ataklık dengesini sağlayarak dusunulup konulmus ve oranlari secilmistir.
    Yanilmiyorsam 2.0 passat 195nm tork veriyor ve 3300 devirde geliyor bu tork. 1.9 tdi ise 1900 devirde 310nm tork veriyor ve 130hp guc 4000 devirde hazir oluyor ayrica.
    Sen 6 ileri sanzimani takabilsen bile 1. vites haric hic bir vites tatmin etmez cunku muhtemelen diger tum vitesler daha uzun oranli(daha dusuk devirde gidecek) olacagindan arabayi duzde kullanirken bile arabayi yolun kenarina birakip yuruyesin gelir. Daha bunun geri vitesi de var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 model Citroën berlingo aracımın 5 ileri şanzımanını 6 ileri şanzıman ile değitirdim çok memnunum, araç çok rahatladı motorun sesi azaldı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt

    Çünkü dizelin torku benzinliden daha

    yüksek ve daha düşük devirde veriyor,

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.