Şimdi Ara

Mansur Yavaş: Baktım istifa etmiyorlar, ben de Halk Ekmek'i markete dönüştürme kararı aldım (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
33.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Başkan yine vurmuş masaya, pat pat pat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

    Birader hayatımda 4 kez oy attım 3 akp 1 chp ne chp ne akpliyim sen yanlışa yanlış demeden karşıya bok atıyon zaten.Fanatik olmak kötü ben değilim valla yapılan her kötülüğü görürüm bu ülkeye ihanet eden herkese sırtımı dönerim.bazıları gibi sadece kendi ideolojisi kazansın diye oy atmam.
    Sen git derdini fanatik akepeli olarak fanatik cihangir solcularına anlat.
    dört kez oy kullandım demişsin de anlaşılan yaşın koalisyon hukümetleri zamanını banka hortumlayanları devleti dolandıranları, seçim vaadi olarak kim ne veriyorsa 2 katını veriyorum diye sallayanları görmeye yermiyor
    benim söylediğimi bana satıyorsun dedim ki chp liler önce kendine baksın sonra başkalarına laf söylesin (yazdığım atasözlerini bir araştır ilk defa duyuyorsun galiba ) sende yazmışsın ki "yanlışa yanlış demeden karşıya bok atıyon zaten" önceki yazdığımı iyi oku
    yapılan her kötülüğü gördüğün aşıkar kandilden chp ve adayları için isim vererek destekleyeceğiz diyorlar , bir ay önce Tuncelide teröristlerin yerleştirdiği bomba ile ölen iki çocuğu ağzına almayan yada "patlamada ölen " diyenleri eleştirmeyin sonrada yok akp ye oy verdim bilmeme ne... ama sen bunda kötü birşey göremiyorsun demek


    şimdi çözüm süreci ve megri megri diye cevabını bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadouken06 -- 14 Ağustos 2019; 17:9:39 >
  • Bir şu adamdaki heybete endama iş yapmaya bakın, bir de ekrem denen şişme balonun yaptıklarına bakın. Birisi cumhuriyetin öz oğlu, esas çocuğu diğeri ise Abdullah Gül 'ün CHP soslusu. Yemeyin yedirmeyin. Ekrem İmamoğlu truva atidir. Gönlümdeki cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş... Hdp ile işi yok, ermeni soykırımı savunucusu bir karıya "çok iyi bir insan vatansever" falan demiyor, Süleymancı yurdunda büyümemiş. Keşke ankarada yaşasaydık da oy verseydik bu adama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadouken06 kullanıcısına yanıt
    " yaşın koalisyon hukümetleri zamanını banka hortumlayanları devleti dolandıranları, seçim vaadi olarak kim ne veriyorsa 2 katını veriyorum diye sallayanları görmeye yermiyor"

    Bunları yaşamadan da öğrenebiliyorum ben çok şükür şahıslara veya partilere kendini kaptırıp diğer tarafa hiç bakmayan insanlardan değilim anlattığınız zamanlar çok uzak değil üstlerinden 50-60 sene bile geçmedi öğrenmek isteyen araştırır öğrenir yaş meselesi değil bu anlıyor musun artık tarihe ulaşmak çok kolay kimin ne halt ettiğini isteyen herkes didikler bulur aa der bu bunu yapmış bu bunu yapmış diyebilir.

    " seçim vaadi olarak kim ne veriyorsa 2 katını veriyorum diye sallayanları görmeye yermiyor"

    Buna gelince akepe 2023 hedefini yarıya düşürdü ? yarı yarıya bak %30 falan da değil yarı yarıya düşürdü bunu görüyor musun ?= Hayır.


    "benim söylediğimi bana satıyorsun dedim ki chp liler önce kendine baksın sonra başkalarına laf söylesin"

    Buna gelince neden biliyor musun çünkü ben Rize Derepazarlıyım akepenin ciğerini bilirim seçmen kitlesinin ciğerini bilirim.AKEPE şuan iktidar kendisinin yanlışı söyletiyor mu ? Öğrenciler eleştiri pankartı taşıyorlar çok güzel bir şey dimi gençler eleştiriyor yahu eleştiriyor kendini düzelt diyor ama sen tutuyorsun göz altına alıyorsun eleştiriye bile tahammülü olmayan bir zihniyete karşı karşısındaki niye kendi yanlışını konuşsun ki ?İktidar baştaki öncü olur öncü yol gösteren olur iktidar bunu yapsa cehape seçmeni bile der bu adamlar hatasınıda biliyor yahu düzeltir hatasını bilmeyen hiç bir şeyi düzeltemez.Akepe çizgisini bozalı çok oldu.
    Akepeli bir seçmene şunun hakkında ne düşünüyorsun diyosun diyor ki ben bir şey düşünemem erdoğan yaptıysa doğrudur yahu bu adam fani değil mi ?
    Erdoğan 1 kez kendini eleştirdi istanbul konusunda ihanet ettik hala ediyoruz dedi hala ediyoruz diyor ben niye tutup yaşadığım şehri ihanet edene vereyim ? İktidar akepe akepe kendine çemtik soksa yemin ediyorum arkasında durmaya devam ederdim ama böyle eleştiriye bile kapalı olduğu sürece akepelilerin çocuları akepeden vazgeçmeye devam eder.

    "kandilden chp ve adayları için isim vererek destekleyeceğiz diyorlar "

    Çözüm sürecinden önce söylencek çok şey var
    Akepe de televizyona karakolumuza baskın yapmış ellerinde şehit kanı olan adamı çıkardı 15 temmuz gibi kandırıldık dedi bilmiyordum dedi sen buna inandın mı ? Erdoğan bilmiyor muydu ? Kırmızı bültenle aranıyordu ya çıldıracam eminim bilmiyordur.Hadi bilmiyordu mesihimizin işi değil iç işleri mit ne yapar ne yapar söyliyim erdoğan ne derse onu yapar o demeden birini değil almak takip bile etmez.
    Sonra apo mektup yayınladı ? Aponun mektubu kime hizmet etmesi için yayınlandı ? Bunları niye görmüyorsun Ben sana şunu söyliyim iki tarafta bok içinde kim daha bokta kavgası bu.Kendini kandırmaya devam et akepe harika temiz önce içindeki fetöcüleri temizlesin baştakilerden bahsetmiyorum partinin içi fetöcü kaynıyor erdoğanı yanlış yönlendirip duruyorlar erdoğan bunları temizlemezse erdoğanda suçludur.Erdoğan'ın danışmanları oooo o varya en büyük mesele ŞAMİL TAYYAR söylemişti bir şeyler inşallah dikkate alınmıştır.Fetö nasıl bir örgütse pkk da örgüttür aralarında fark var mı hayır yok.

    Çözüm sürecine gelene kadar bu iktidar sürekli kendini güncelliyor canını sıkma beni tatlı su solcusu veya tatlı su muhafazakarı sanma ben partilere şahıslara angaje olup ülke çıkarlarını 2.plana atacak kadar ideolojilerle gözünü karartmamış birisi değilim bir tarafın içinde alenen bulundum diğer tarafı çözmeye çalışıyorum ama sizin hesaplarınız aynen şöyle

    "oğlunuz var gelin alıyorsunuz diyorsunuz ki gelinim çok tembel yatıyor sürekli kızınıza damat alınca kızım yatıyor ohh harika damadım çok çalışkan diyorsunuz."
    Eşit olun eşit ne cehape akepeden temiz ne akepe cehapeden birine cehape derken diğerine akepe deyin.Sonra vicdanınızda mukayese yapın hangisi size daha temiz geliyorsa gidin ona oy verin şahıslar gelip geçicidir bayrak kalıcı.

    Biz birbirimizi yer dururuz başkaları da zil çalar ohh ne güzel nifak tohumumuz harika ne zaman iki tarafta birbirini ihanetle suçlamazsa ve eleştirmeyi yanlışı söylemeyi hainlik olarak teröristlik olarak görmezse bizden olan ümmet gerisi zillet demezse eski defterleri iki tarafta örterse masaya oturup yahu bırakalım bak düşman çok oturalım hatalarımızı silip kafa kafaya verelim şu ülkeyi ayağa kaldıralım potansiyelimiz var kullanamıyoruz derse o zaman rahata ereriz ben ülkemi seviyorum her şeye rağmen düzeleceğine inanıp bir çok ydışına giden arkadaşımın yaptığını yapmıyacam y dışına gitmeyeceğim ben Türk'üm kardeşim bu ülke ya düzelecek ya düzelecek belki 500 gün sonra belki 5000 gün sonra düzelecek....
  • Benim evin yakınında bir iş sendikası var, iki defa geçerim hergün önünden. Mansur Yavaş zamanından önce model model araçlar park edip beklerdi akşama kadar. Seçildikten sonra sürekli boştu sendikanın önü. Buradan bile çıkan bir sonuç var aslında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 14 Ağustos 2019; 18:19:0 >
  • Başkan boynuna dolamış heriflerin

    Nalet olsun dedim öylesine seviştim lafı geldi aklıma Saldiray'in

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya böyle siyasi şeyler atıyorsunuz ya sağdan solan duyma bitiyorum size . İki tane gerçek var birincisi bugüne kadar sol partiden memlekete bir fayda gelmemiştir . Aşağı bir sürü andaval yazı yazıcak ama bu gerçek değişmeyecek.ikincisi böyle propaganda yaparak kimsenin siyasi görüşünü değiştiremezsiniz. Boşuna çenenizi yormayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Hakikaten gözlerim yaşardı. Adam seçilmesine seçildi. Seçimi çaldılar. O vakit neredeydiniz? Ben senin nerede olduğunu biliyorum o yüzden hiç laf oyunu yapma.
  • İşiniz gücünüz yağcılık. İmamoğlu da gider esenler bataklığını kurutur. Gene başlarsınız goygoya.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Neredeymişiz söyle bakayım?

    Koç çocuğu, konrad adeneur, arı hareketi, German Marshall fund gibi kuruluşların desteklediği ekoyu savunacak adam kalmayacak yakında göreceksiniz... Mansur başkan ise Türkiyeye resmen kalite, vatanseverlik, dürüstlük, vakur duruş, belediyecilik ve siyaset dersi veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdulof

    Buraya böyle siyasi şeyler atıyorsunuz ya sağdan solan duyma bitiyorum size . İki tane gerçek var birincisi bugüne kadar sol partiden memlekete bir fayda gelmemiştir . Aşağı bir sürü andaval yazı yazıcak ama bu gerçek değişmeyecek.ikincisi böyle propaganda yaparak kimsenin siyasi görüşünü değiştiremezsiniz. Boşuna çenenizi yormayın.
    Dinci cenahın bu topraklara verdiği zararın milyonda birini veren solcu henüz doğmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mansur Yavaş çok doğru bir yolda ilerliyor; takdir etmemek için yanlı olmak gerek.
  • Ben birşeyi anlamıyorum;
    Ankaralı bile olmayanlar(!) burada yeni yeni Mansur Yavaş'ı desteklemeye başladığında, bize söz düşmüyor. Lâkin, kendilerinin yaşadığı İstanbul'daki(!) Ekrem İmamoğlu'yla her nasılsa bir kıyaslamaya girişip eleştirdiklerinde ben, "O da Esenler bataklığını temizlediğinde de aynı sonradan görmeliği yapacaksın" dediğimde mesajım siliniyor. Gerçekten anlamıyorum niye sahtekarlar iftiracılara meydan verdiğinizi.
  • Biz de ki istifa mekanizması
    Ben kazandım sıra sende istifa et diye işliyor ise..
    Ooooo
    Kavramları etikleri karıştırmışsınız
    Ve
    Size öyle sunmuşlar
  • İmamoğlu seçimi şova dönüştürmeye başladı. İlk 18 günde bunları yaptım diyerek aldı fakat bu sıralar gerçekten çok olumsuz haberler geliyor.
    Mansur Yavaş geldiği gün akrabalarım belediye kapısının önünden geçemez diye konışma yapmıştı.Zamanlaması çok iyidi. Bildiğiniz gibi aon zamanlarda akraba, eş, dost ataması yapan CHPli belediyeler olmuştu.
    Asfalt ihalesi bu ayın sonunda yapılacak. 2-3 yıldır yolları bozuk olan Çubuk ve mahalleleri asfaltlanacak.
    136milyon Lira tasarruf ve 25milyon kısa dönem borcu ödendi.
    Belediye işçilerine 850₺ bayram ikramiyesi verildi. Bu ikramiyeden belediyeye ait olmayan şirketler faydalanamadı. Çünkü şirketleri devretmediler. Mansur Yavaş'ta şirketleri verin ertesi günü ikramiyeleri veririn demişti.
    İhalelerin hepsi canlı yayınlanıyor. Şeffaf belediyecililk için önemli bir adım oldu.

    Ankara' ya Mansur Yavaş yakıştı. İl meclisinde madara etmediği adam kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.