Şimdi Ara

OnePlus 7T Pro'nun tasarımını açığa çıkaran yeni görüntüler yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • OnePlus'ın yeni bir amiral gemisi telefon çıkarma hazırlığında olduğunu biliyoruz. OnePlus 7T Pro olarak piyasaya sürülmesi beklenen cihazın fotoğrafları internete düştü. Sızan görüntüler telefonun çentiksiz ekran ve üçlü arka kamera sistemi ile geleceğini gözler önüne seriyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A90 ve M90 yolda
    Tasarımını gizlemek adına koruyucu bir kılıfta muhafaza edilen OnePlus 7T Pro'nun çentiksiz ekran taşıması, açılır-kapanır selfie kamerasına sahip olacağını gösteriyor. Cihazın alt çerçevesi son derece ince. Ayrıca ekran kenarlarının kavisli olması dikkat çekiyor.

     


    Ekim sonunda tanıtılabilir


    Telefonun arka tarafında dikey olarak konumlandırılmış üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. Modülün hemen alt kısmında LED flaş var. Arka panelde parmak izi sensörü görünmüyor. Akıllı telefon OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro gibi ekrana gömülü parmak izi sensörü ile sunulacak.

     

    OnePlus telefonların "T" versiyonları gelişmiş özelliklerle geliyor ancak tasarımları orijinal modelle aynı kalıyor. Bu sebeple OnePlus 7T Pro, OnePlus 7 Pro akıllı modeliyle aynı tasarımı paylaşacak gibi görünüyor. Ancak daha üst düzey özellikler ile gelecek. Akıllı telefonun Ekim ayı sonunda tanıtılması planlanıyor.







  • Zaten normal sürümüde böyle çerçevesiz. Ne farkı var ki?

  • İnce çerçece iyi ama uygulamalar çok altta kalıyor böyle olunca da. S6 edge'den beri nefret ediyorum kavisli tasarımdan. Güzel göründüğünü mü sanıyor bunlar acaba? Bene A80 gibi kızaklı döner bir sistem kullanacaklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega1 -- 12 Ağustos 2019; 0:30:23 >
  • çok fark var. orda ön kamera pop up şeklinde açılıyor bunda a80 gibi yapmışlar açılır kapanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.