Şimdi Ara

Hometech Alfa 600c + 120 GB SSD (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
8.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • RAM EKLEME MÜMKÜN DEĞİL BEN AÇTIM BAKTIM İÇİNE PİYASADA SATILAN RAMLERİN SLOTU YOK BU BİLGİSAYARIN TABLET GİBİ BİR ANAKARTI VAR. ADAPTÖRÜNÜN ÇIKIŞI 12V 2.0A, BİRDE PİSİ LİNUX SON SÜRÜMÜ KURDUM WİFİ DAHİL BÜTÜN DONANIMI TANIYOR WEB DE GEZİNMEK VE MULTİMEDİA İÇİN İDEAL YİNE NE VARSA TÜRKLERDE VAR:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooG14 -- 2 Mayıs 2021; 2:25:5 >
  • Zamanında 2019 yazıydı sanırım bizim orda yeni açılan bir Bim mağazasında 400 tl ye satılıyordu almıştım çok uyguna. Keşke bir tane daha alsaydım diyordum.


    Ben açıkçası çok memnunum basit işlerimi görüyor youtubede video izlemek güzel, maç izlemek keyifli. Benim aldığımda 32 gblik modeldi, yani ssd si yoktu.

    Yakın zamanda 120 gb ssd alıp takacağım olmazsa windows 7 veya windows vista kurarım daha hızlı olur bence bu cihaza windows 10 gitmiyor biraz yavaş kalıyor. Kesinlikle memnunum. Sadece binde bir sdbus internal error mavi ekran veriyor ama sıkıntı değil düzeliyor uzun zaman sorunsuz kapanmıyor

  • edit geçeyim, en son bataryası şiştiği için bataryasını söküp direkt olarak prizde çalışacak şekilde yaptırdım. içinde en hafif windows var ama kasmalar devam ediyor her zaman. wifi bazen tanıyıp bazen tanımadığı için wifi adaptörü aldım, internette gezinme ve video izleme için ayrı olarak kullanıyorum.

  • kral merhabalar konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama wireless bağlantısı yapmaya çalıştığımda dpc_watchdog_violation hatası alıyorum ve bilgisayar resetliyor. senin bios dosyasını flasha fat32 ile dümdüz atıp kurulum yapmamı söylüyordu sitede bende aynen öyle yaptım ama fs01 kısmına geldiğinde not find fs0 fs1 fs2 yazıyor ve kalıyor. sorunu da hala çözemedim. sana zahmet yardımcı olabilir misin?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.