Şimdi Ara

Ekran kartımın macununu yenilemelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hafta içi 2. El rog strix 1070 ekran kartı aldım ve sıcaklık değerleri bana biraz yüksek geldi. Kasa kapağı kapalıyken oyunda 80 derecenin üstüne çıkıyor ve fanlar %50 deviri aşıyor. Basınçlı havayla temizleyip geçeyimmi yoksa daha önce hiç sökülmemiş kartı söküp macunumu yenileyeyim kararsız kaldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • hocam selamlar, ben de vega aldım aynı şekilde hiç dokunulmamış karta. thermal grizzly cryonaut alıp yenileyeceğim size de tavsiye ederim. Soğutucu bloğunu full söküp fırça ile toz temizliği + pedlere zarar vermeden çıkarıp macun yenileme yapmalısınız.
  • Temizlik ve macun yenilemesi ile gözle görülür bir şekilde ısı düşmesi olacaktır, bu işlemi ekran kartınız soğukken yapın, macunu taşırmadan kullanın ve soğutucu bloğu çok dikkatli takın, kolay gelsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Macunu bugün yeniledim. Ama bu seferde aklımda çokmu sürdüm diye kaldı. Nohut tanesinin yarısı kadar sıkıp spatulayla dağıttım emin olamayıp üstüne küçük bir pirinç tanesi kadar daha sıkıp dağıtmadan kapattım kartı. 15 derece kadar bi sıcaklık düşüşü var şuan ekran kartında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.