Şimdi Ara

gitar için ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ayrı bi konu açmak istemezdim ama önceki konularda yazan arkadaşların çoğu forumu bıraktıkları için burdan bikaç soru sormak durumundayım
    Evde kendi çapımda metal coverları kayıt edip bias fx vs gibi programları kullanmak istiyorum.
    İnternette biraz araştırdım bunun için başlangıç olarak behringer umc22 ,M audio fasttrack 2 ve presonus Audiobox kartlarının tavsiye edildiğini gördüm. Umc 22 nin fiyatı daha uygun ve birisi senin işini görür demişti ama diğer kartları da merak ediyorum. Aradaki fiyat farkına değer mi ya da siz hangisini tavsiye edersiniz ? behringer umc22'nin birde HD versiyonu var yine arada ne fark var ve aradaki farka değer mi ?
    Sadece evde kendi çapımda kayıt ysapıp youtube a falan yükleyeceğim kulaklık olarka yine bu forumdan gördüğüm kadarıyla samson sr850 düşünüyorum.
    Bu arada karttan karta fark edermi bilmiyorum ama daha çok death progressive metal ve nu metal tarzı çalışıyorum yine bu türler için tavsiye verirseniz sevinirm.



  • Drive efektleri uygulandığında kartın preamfisinin dip gürültüsü seviyesi önem kazanır fakat ucuz kartlar arasında bariz farklar yoktur o yüzden bütçeniz doğrultusunda yapacağınız seçim ses kalitesi açısından pek fark etmeyecektir. UMC22'de 1 kanal giriş, HD'de 2 kanal giriş var yani aynı anda 2 kanal giriş yapmayacaksanız HD almanıza gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.