Şimdi Ara

Tunçmatik 850VA Lite II UPS Akü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan birkaç ay önce Vatandan aldığım UPS bilgisayara fazla akım veriyor sistem açılmıyor diye garantiye göndermiştim, garantide aküde arıza olduğu sistemi beslemiyor diye söylendi ve 3-4 hafta önce aküsü değişerek ürünü geri aldım ve sorunsuz şekilde kullanmaya devam ettim. Dün tekrar sistemi açarken UPS çalışmadığını gördüm, düğmeye basıyorum tepki vermiyor fişten çekeyim dedim aküden de çalışmadı bilgisayar fişlerini UPS çıkarıp prize taktım sistem açıldı ama UPS tepki yok. Galiba gene akü arızalı hiç tepki vermiyor ne fişten çıkardığım da ne de taktığımda. Ben UPS kullanmamaya karar verdim akım korumalı priz alıp kullanacağım çünkü sürekli arıza veriyor ve ilk arızası sisteme fazla akım vermişti sisteme zarar vermedi ama RAM statik elektrik toplamıştı onu çözdüm ama tekrar bu UPS kullanmak istemiyorum. Şu an şehir dışında olduğum için ürünü vatana götüremedim. Birkaç gün sonra götüreceğim acaba ürünü iade alırlar mı 2. Sefer arıza verişi yoksa gene garantiye mi yollarlar bu konu hakkında tecrübesi olan varsa yardımcı olur ise sevinirim. Birde bir arkadaş UPS iki kez bozulmaz prizde sorun vardır diyor ben prizde olduğunu sanmıyorum çünkü topraklaması var ve başka şeyler bağlı ve onlarda sıkıntı yok birde ben 1 ay kadar UPS olmadan sistemi çalıştırdım bir sıkıntısı olmadı.







  • arkadaşım acaba söyler misin bu upslerden alsam benim akım dengesizlik problemim çözülür mü. prizden dengeli güç gelmediğinden sistemim kararlı çalışmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    Evet çözeceğini düşünüyorum UPS voltaj ve akımı dengeleyerek elektriği iletiyor ama 3 farklı UPS çeşidi var onlara bakarak almalısın.
  • Squiadtr kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buna çok adi akü kullanmışlar benimkinin aküsü bi yılda öldü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    İkinci defa oldu iade alırlarsa vereceğim almazlarsa garantiden geldiğinde başka birşey de kullanırım artık pc daha takmam vallaha ilkinde fazla akım veriyordu bu sefer hiç açılmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squiadtr -- 8 Ağustos 2019; 3:24:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.