Şimdi Ara

ağdaki internet trafiğini görüntüleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • birtakım ciddi derecede önemli sebeplerden dolayı evde kullandığım modeme bağlı bilgisayarların (ki kablosuz bağlanıyorlar onlar, benim pc kablolu bağlantı) internet trafiklerini görüntülemem gerekiyor.
    bunun için tavsiye edilen wireshark'ı indirdim fakat ya ben beceremedim ya da gösterdiği trafik benim istediğim şey değil. benim, hangi siteye ne zaman girilip oralarda ne kadar vakit geçirildiğini vs görmem gerekiyor zira fakat wireshark'ın bana gösterdiği şey sayılar sadece.
    bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok müteşekkir olurum.



  • Wireshark kullanırken ip adresine bak (source) eğer senin ip adreslerin değilse zaten başkasıdır mac adresine kadar öğrenip modem arayüzünden engelleyebilirsin. Bir başka uygulama da netflow traffic analyzer ama işini görür mü bilmem. Ayrıca zaten onlar kablosuz demişsin. Wireshark girişinde WiFi kısmı vardı yanlış hatırlamıyorsam ona tıkla giden trafiği bütünüyle görürsün zaten. Kullanılan protokollere tıklayıp olayların bir çoğunu görürsünüz.

    Edit: Telerik Fiddler diye bir uygulama var. Orada HTTP ve HTTPs trafiği görülüyor. Ona da bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA729642E -- 9 Ağustos 2019; 9:36:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evvela cevap için teşekküre derim.
    tam anlatamadım sanırım bir kısmını derdimin, olay engellemek değil, aynı ev içinde aynı interneti kablosuz olarak kullanan diğer bilgisayarların internette ne yaptıklarını görebilmek.
    siz söyleyince fark ettim, benim baktığım ağlar, all interfaces shown altında wired olanlarmış. sizin dediğiniz gibi yukarıdaki wireless kısmından wlan traffic'i tıklayınca açılan pencerede bir şey çıkmadı ki o an ağı kullanan kablosuz en az bir bilgisayar vardı.
    anlamadım hala ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa istediğim şeyi göstermiyor mu wireshark. olmazsa telerik fiddler tavsiyenizi deneyeceğim. belki o daha kolay şekilde gösterir istediğim şeyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.