Şimdi Ara

Site Yönetim Platformu Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, forumda ilk kez konu açıyorum galiba. Ben ziyaret etmeyeli epey bir yeni kategori açılmış, inşallah doğru yerdeyimdir

    Konuya gelecek olursak, bu ay oturduğum sitede yönetim toplantımız var. Benim yönetici olma ihtimalim var ve masaya biraz elim dolu gitmek istiyorum (oylar bana:D)
    Biz şu an aidat vb. olaylarını hep eski usul yapıyoruz. Emekli mali müşavir bir abimiz var sağolsun o ilgileniyordu ama ben yeni dönemde bu işleri online halledelim istiyorum. Sitede kendi yaşıtım arkadaşlar var hep aynı dertten yakınıyoruz, her ay aidatı makbuzu uğraşmak yerine bunları topluca online çözebileceğimiz bir sisteme geçmek istiyoruz. Çoğunluğa kolay anlatabileceğim bir sistem araştırdım, birkaç alternatif buldum ama DH’ye sormadan geçmek istemedim.

    Apsiyon'u çok önerdiler ama bizim site yaklaşık 40-50 hanelik nazaran ufak bir yer. Bunu daha çok büyük sitelerde kullandıklarını gördüm. DH ailesine güveniyorum, var mıdır aranızda benzer bir süreçten geçip doğru bir tercih yapmış olan? :D







  • Apsiyon'da küçük ölçekli siteler içinde ayrı bir uygulama var iletişime geçmeni tavsiye ederim.
  • erhanyildirim532 E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam. Az kaldı zaten bir bakayım detaylı o vakit.
  • Arkadaşlar biz de yaklaşık 1 ay önce bir program arayışı içerisindeydik sitemize. Ve konsiyon uygulamasıyla karşılaştık gittik bankaya sanal pos aldık konsiyona entegre ettik artık kat üyelerinden tahsilatlarımızı mobil uygulama üzerinden alıyoruz. Ayrıca gelir gider kalemlerimizi insanlara şeffaf bir şekilde gösterebiliyoruz. Yazılım bizce bu alanın en kolay kafa karıştırmayan uygulaması. Artı araştırdığımız ücretsiz uygulamaların hiçbirinde mobil uygulamaları yok ve çoğu sıkıntılı ve ihtiyaçları karşılamıyor. Ayrıca her probleminizde anında gideren bir ekip var ben konsiyonu tavsiye ederim. Linkinide bırakıyorum.


    https://konsiyon.com

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.