Şimdi Ara

Uygun Fiyatlı TYT-AYT Orta-Zor Soru Bankası ve Denemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Uygun Fiyatlı TYT-AYT Orta-Zor Soru Bankası ve Denemeler
    İyi günler arkadaşlar. Bu sene sınava girdim ve elimdeki fazla çözülü olmayan kitapları satmaya karar verdim. Daha detaylı, konu konu bilgi isteyenler için pm'den bilgi verebilirim. Denemeler Toplu 30 TL. Soru Bankaları Toplu 100 TL. Tamamı Toplu 200 TL. Ürünlerin detaylı fotoğrafları (İçindekiler, test örnekleri vb.) ve bilgileri Letgo profilimdeki ilanlarda mevcut oradan inceleyebilirsiniz:https://tr.letgo.com/tr/u/erguen-ates_c0d68091-5ce8-4842-ba2b-8891eae8b315

    345 AYT Matematik Çözümlü Soru Bankası 20 TL - Logaritma, dizi, trigonometrinin ilk testleri çözülü tadındalar ve orijinaller boş. Kalan konuların tamamı boş.

    Nihat Bilgin TYT-AYT Fizik Çözümlü Soru Bankası 20 TL - TYT kısımlarının neredeyse tamamı, AYT'nin ise yarısından çoğu boş.

    Apotemi Limit, Türev, İntegral Fasikülleri toplam 20 TL - Üçünün de sadece adım pekiştirme testleri çözülü (yaklaşık yüzde 25 yapıyor). Maraton testleri ve adım güçlendirme testleri boş durumda.

    Palme Tyt Kimya 20 TL - Yalnız ilk ünite ve üçüncü ünitenin yarısı çözülü (Yaklaşık yüzde 30). Geri kalanlar boş durumda.

    Nitelik TYT-AYT Yeni Nesil Geometri Çözümlü Soru Bankası 20 TL - Toplam 5 ünite var. Sadece ilk ünite olan üçgenler çözülü gerisi boş.

    Paragrafın Şifresi Türkçe Dil Bilgisi Konu Özetli Soru Bankası 10 TL - Yarısından çoğu boş. içinde Konu anlatımı, çıkmış sorular ve testler var.

    Çıkmış Sorular Paragraf Çözümlü Soru Bankası 10 TL - En fazla Yüzde 25'i çözülü gerisi boş durumda.

    ÜçDörtBeş AYT Matematik Denemeleri 5 TL - 4 tanesi çözüldü 6 tanesi boş.
    Nihat Bilgin TYT-AYT Fizik Denemeleri 10 TL - 15 AYT denemesi çözülü. 15 AYT ve 30 TYT boş durumda.
    Aydın Yayınları AYT Kimya Denemeleri 5 TL - 15 deneme çözülü, 15 deneme boş.
    Bilgi Sarmal Biyoloji Denemeleri 5 TL - 15 çözülü, 15 deneme boş.
    ÜçDörtBeş Türkçe Denemeleri 5 TL - 4 tane çözülü, 6 tane boş.
    Bilgi Sarmal Sosyal Denemeleri 10 TL - 2 Çözülü, 28 deneme boş.

    Final Tüm Dersler Çözümlü Tarama Testleri 5 Kitap 20 TL - Tamamı boş durumda içlerinde sayısal ağırlıklı bir şekilde tüm dersler ve tüm konular mevcut.

    Final Tüm Dersler Aylık Soru Bankaları 8 Kitap 30 TL - Tarama testleriyle aynı formatta. Sadece ilk kitabın yarısından azı çözülü.

    Final Tüm Dersler Konu Anlatım Dergileri 36 Dergi 50 TL - Sayısal öğrencileri için tüm dersler konu anlatım ve test dergileri. Tamamı boş durumda.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 16 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Fatih Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.