Şimdi Ara

Apple Music Türkiye istatistikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çevrim içi müzik sektöründe kıyasıya bir rekabet içerisinde olan Apple Music ülkemizde de uzun süredir faaliyet gösteriyor. Platform ülkemizde kullanılmaya başlandığından bu yana ortaya çıkan istatistikleri paylaştı.


    Yeni görseller


    Buna göre Apple Music ülkemizde faaliyete başladığından bu yana en çok dinlenen sanatçı Sezen Aksu oldu. Ayrıca en çok dinlenen kadın sanatçı da Sezen Aksu. Ayrıca en çok dinlenen 5 şarkı Heyecani Yok - Gazapizm; Shape of You - Ed Sheeran; Yalniz Çiçek (feat. Emrah Karaduman) - Aleyna Tilki; Geceler - Ezhel; Sen Olsan Bari - Aleyna Tilki şeklinde sıralanıyor.


    Ayrıca Bkz.Facebook’un WhatsApp ve Instagram satın alımları inceleme altında

    2019 yılı içerisinde ise en çok dinlenen sanatçı Ben Fero ve Orman Kanunları albümü oldu. Türkiye’de en hızlı büyüyen tür olan Hip/Rap alanında en çok dinlenen 3 sanatçı: Ezhel, Ben Fero ve Ceza şeklinde sıralanıyor.


    Donanımhaber’den Mesut Çevik ve Erdi Özüağ’ın da katıldığı tanıtımda Apple Music ülkemiz listeleri için önemli illüstrasyon sanatçılarına hazırlatılan kapaklar da görücüye çıktı. Zirvedekiler: Türkiye için Murat Palta, Zirvedekiler: Pop için Erman Yılmaz, Zirvedekiler: Türkçe Rap için Selin Çınar, Zirvedekiler: Türkçe Rock için Burak Şentürk, Zirvedekiler: Halk için Hemad Javadzade tuval başına geçti.


    Global çapta 1 milyardan fazla indirilen Shazam uygulaması da ülkemizde ilgi görüyor. 2019 yılında en çok Shazamlanan 10 şarkı şu şekilde:


    "???????" - Rauf & Faik


    "Sugar & Brownies" - DHARIA


    "Violin Dance (Theme)" - Cenk Çelebioğlu & Alper Gemici


    "Shadow" - Triplo Max


    "Calma (Remix)" - Pedro Capó & Farruko


    "Con Calma" - Daddy Yankee Feat. Snow


    "Sana Doğru" - Bora Duran


    On My Way" - Alan Walker & Sabrina Carpenter & Farruko


    "bad guy" - Billie Eilish


    "Shiva" - Inkyz Feat. M.I.M.E


     







  • Kapaklar tek başlarına güzel tasarımlara sahipler ama bir arada birbirlerinden o kadar alakasız ve rahatsız edici duruyorlar ki... Tasarım bütünlüğü yok resmen, bir aralar DH'de tasarım önerisi ile ilgili haber vardı. Spotify'dan; YouTube Music'e geçtim kafam rahat, yanında YouTube Premium ile geliyor olması ve canlı müzik ve özel remixlere videolar sayesinde erişebiliyor olmak kütüphaneyi genişletiyor gayet avantajlı.

  • Spotify kullanıyorum çok memnunum. Fiyatı çok iyi aradığım çoğu müziği buluyorum daha ne olsun bazıları apple demek için demek kullanabiliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    Spotify kullanıyorum çok memnunum. Fiyatı çok iyi aradığım çoğu müziği buluyorum daha ne olsun bazıları apple demek için demek kullanabiliyor.
    Apple Music kullanıyorum çok memnunum. Fiyatı çok iyi aradığım çoğu müziği buluyorum daha ne olsun bazıları spotify demek için demek kullanabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YT Premium 17TL iken ciddi ciddi düşündürüyor. Kullanan arkadaşlar varsa görüş alabilir miyiz?

  • Youtube MP3 dönüştürücü kullanıyorum çok memnunum. Fiyat yok beleş çok iyi aradığım çoğu müziği buluyorum daha ne olsun bazıları para vererek bunu kullanıyorum demek için kullanabiliyor.

  • iPhone'da hem spotify premium hem de apple music ile kulaklıkla müzik dinledim. Apple music'te ses 1-2 tık daha yüksek.

  • Android sürümüne hiç ilgi gösterilmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MertcanDemirbilek kullanıcısına yanıt
    Arşiv olarak Youtube Music;
    Ses kalitesi olarak Apple Music
    Tasarım olarak Spotify önde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidte kullanacak insanlar kendisine şu soruları sorsun, ben zengin miyim?, ben sabırlı mıyım?

  • En çok dinlenen müziklere bak ya siz dinlemeyin arkadaş :((

  • 3.5TL Spotify, 8.5TL Netflix UHD, 2TL Game Pass, 42TL Adobe Collection kullanıyorum. Daha ne olsun (=

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müzik dinlemiyorum çok memnunum. Fiyat yok, müzik seçme yok, dinlemek yok. çok iyi aramadığım için çoğu müziği de bulamıyorum daha ne olsun. bazıları müzik dinledim demek için müzik dinliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once spotifyla basladim.2.5 yil kadar spotify kullandim.Sonra apple music’e gectim.6 ay kadar kullandim.Sonra flac muzikler toplamaya basladim.Spotify’in ses kalitesi o kadar kotuydu ki dayanamadim geri donmeye.Telefon degisitirip xr aldim ve deezer’a baktim su hifi muhabbeti yuzunden.Bi kac gun once ogrendim ki deezer sadece pc’de hifi kullandiriyormus telefonda yokmus.Aboneligi iptal ettirip tidal’e gectim.Aylik 40TL civarinda muzik arsivi genis ve ses kalitesi mukemmel.Eger aylik butceniz varsa tidali kesinlikle tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple music 256kbps AAC youtube music de 256kbps AAC ses kalitesi veriyor. 5 ay kadar apple music kullandım 1 haftadır youtube music kullanıyorum. Apple music üyeliğim iptal ettim. Fiyat olarak YM aile üyeliği youtube premium dahil 25tl ki bu apple musicten aile üyeliğinden 4tl pahalı. Fiyatı gayet uygun. YM de albümden şarkı dinlediğinizde ses kalitesi apple music ile aynı. Bunu HiFi kulaklık ve DAC ile dinleyerek söylüyorum. Ses kalitesi olarak ikisi de spotifydan iyi ama arayüz olarak da spotify hepsinden iyi.

  • "Apple Music Türkiye bundan böyle listelerde kullanacağı yeni kapak görselleri için önemli illüstrasyon sanatçıları ile birlikte çalıştı"



    bu nasil cümle yahu:)

  • MertcanDemirbilek kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan ses yükseltiliyor spotify da
  • ilk 5 aleyna tilki ve ezhel vay canına..
  • LimeWire kullanıyorum çok memnunum, bedavaya müzik dinliyorum, aradığım bütün müziklerden 10 20 bin tane bulabiliyorum, bazıları youtube mp3 kullanıyorum demek için demek kullanabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medverdev kullanıcısına yanıt
    Aleyna‘nın sesi çok iyi. Top listlerdeki mankenden bozmalardan kat kat hem de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.