Şimdi Ara

Amerika'dan yardima ihtiyacim var Acer nitro 5/ Asus FX505DD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar selamlar herkese.
    Bilgisayar donanimindan pek anlayan biri degilim. Simdiye nazaran eskiden daha cok ilgilenirdim ama is guc derken uzak kaldim epey.

    Konuyu fazla uzatmadan sadede gelmek istiyorum. Genelde photoshop icin kullanacagim bir bilgisayar ariyordum. Aslina bakarsaniz urunu aldim ama $50-60 fazla ucrete baska bir urun hala aklimi celiyor.

    Asagiya linkleri ekleyecegim.

    Oncelikle ben bu bilgisayarda oyun oynamayacagim. Yabanci sitelerde arastirmalarim sonucunda, tek bir program kullanacaksan Intel i5 daha iyi olur diye soyluyorlardi. Ama intel 14nm mimariye sahip ve 8. Nesil eski bir islemci diyorlardi ayni zamanda.
    Diger bir konu nvidia GTX 1050 ve gtx 1050ti. Bu ikisi arasinda da cok buyuk farklar yoktu.
    Ek olarak Acer'in yorumlarini okudugumda kasa malzeme kalitesinden herkes sikayetciydi.

    Ozetle ben hali hazirda Asus'u aldim ama degisim hakkim var. sizce Acer ile degistirmeli miyim?


    Acer:
    https://www.bestbuy.com/site/acer-nitro-5-15-6-gaming-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-256gb-solid-state-drive-shale-black/6212602.p?skuId=6212602

    Asus:
    https://www.bestbuy.com/site/asus-fx505dd-15-6-gaming-laptop-amd-ryzen-5-8gb-memory-nvidia-geforce-gtx-1050-256gb-solid-state-drive-black/6338249.p?skuId=6338249


    Soyledigim gibi amacim oyun oynamak degil.

    En temel amacim Photoshop sonrasinda belki video duzenleme.



  • Hocam bende wattayım sende öylesin galiba bestbuydan acer nitro 5 aldım gayette iyi fanları olsun gücü olsun tavsiye ederim 600 dolar arrı 36 dolar vergi ile 636 dolara geldi 3600 lira yapıyor suan gayet uygun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainSlashh

    Hocam bende wattayım sende öylesin galiba bestbuydan acer nitro 5 aldım gayette iyi fanları olsun gücü olsun tavsiye ederim 600 dolar arrı 36 dolar vergi ile 636 dolara geldi 3600 lira yapıyor suan gayet uygun
    Ben burda yasiyorum uzun zamandir. Ama bende wat ile gelmistim zamaninda :) 2011 macbook air vardi Turkiye'ye yegenime gonderdim. Bende acer nitro 5 ile bunun arasinda kaldim ama acer nitro 5'de plastik kasa kalitesiyle ilgili ve cokme sorunlari yasandigina dair yorumlari gorunce asus'a yoneldim bakalim carsamba elime gecicek.
  • Hocam watta harcadığın parayı çıkarabiliyor musun? Sizce değer mi
  • laststickbender L kullanıcısına yanıt
    Yaptığın işe bağlı lifeguardlık dışında tek iş ile zor.
  • S60Doctor kullanıcısına yanıt
    Galiba bu işler böyle 1-2 geliyosun bi vesileyle bir şeyle kalıyosun gördüğüm insanlar hep öyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laststickbender

    Hocam watta harcadığın parayı çıkarabiliyor musun? Sizce değer mi
    Harcanan para elbette onemli ama benim sahsi gorusum; burda kazanilan tecrube, vizyon gibi seyler paha bicilemez. Dunyanin bambaska yerlerinden bambaska insanlarla tanisiyorsun. Karanterine bambaska seyler ekliyor bu tecrube. Vizyonun degisiyor.
    Tekrar donmek isteyeceksin eger gidersen. Eger imkan varsa her universite ogrencisinin yasamasi gereken bir tecrube. Imkan yoksa da yazin 3 ay bi yerde calisip kendi imkanini kendin yaratabilecegin bir olay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.