Şimdi Ara

ps4 slim sorunları (donma kasma tepkime)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar

    son yapılan güzel bir kampanya ile ps4 slim aldım 1-2 yıl önce mat kasa kullanmıştım sesi artık rahatsız ediyordu zaten sağolsunlar bir dizi ameliyat hastane öncesi dayım gil yakmışlar :D

    slimi bu yüzden tercih ettim sessiz oluyor diye pro almak isterdim fakat fiyatı pek cazip gelmedi ve fullhd oled tv kullanıyorum fiyatı 2'den fazla 4k tv alırsınız o yüzden 4kya geçemem gerek görmedim.

    mat kasa günlerce saatlerce calısırdı banamısın demezdi ssd takmıştım ve sonra gereksiz buna ssd diyip sshd takıp canavar gibi oynamıştım.


    şimdi ise slim aldık dert aldık gibi oldu geç yüklenmeler ve aşırı ısınma ile rahatsız olmaya başladım oynadıgım 2-3 oyun esasen 1 oyun ara sıra farklı oyunlar.

    fakat gel görki hayatımda hiç fps kaybı yaşamadığım mgsv'de çok ciddi fps düşüşleri görmeye başladım sanki xbox 360'ta oynuyorum en son onda öyle fps düşüşleri görmüştüm zaten bu sebepten ps4'e geçmiştim.

    aynı konudan çok kişi şikayetçi ve bir çözümü yok gibi ssd taksam'da ısınmayı biraz düşürdüm fakat yinede performanslı değil makina.

    örneğin oyun açıkken saveyi flash'a atmak için ayarlara giriyorum makina 3-5 sn donup napıcaktım lan ben niye buraya girdim ki diyor.

    ve geçen gün başıma gelen olaysa tam bi komedi oldu save dosyam hasar gördü ps4 çıktı çıkalı hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm bozuk veri diyor save dosyasına şans eseri plus 2 gün önce bir yedekleme yapmasa 2-3 aylık (flasımda var) onlarda olmasa 3 yıllık save dosyası puff olacak.


    bir çözümü var ise veya yazılımsal ise ki sanmıyorum ssd ile temiz kurulum yaptım önerilerinizi bekliyorum.

    benim önerim ise sesli olsun mat kasa olsun yada pro olsun sakın slime bulaşmayın.
    neyseki 2 bin tl gibi uygun fiyata aldık satsak kar bile ederiz ama pro bakacağım.







  • hocam merhaba, sorunu çözebildiniz mi acaba? sendeki problemin aynısını eski parlak fat kasada yaşıyorum ben

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.