Şimdi Ara

Turkcell Yeni Hat Başvurusu hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar forumda yeniyim, Turkcell hatta bugün başvurmuş bulunmaktayım. Şahsıma e-mail ve SMS ile başvurduğuma dair bilgilendirme yapıldı ancak sitesinden başvuru talep numaramı girdiğimde "Girmiş olduğunuz talep numarası ile eşleşen kayıt bulunamamıştır." diyor. Tekrardan aynı numarayı almayı denediğimde alınmış diyor benim anlamadığım olay şuan ben başvurdum mu başvurmadım mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Müşteri hizmetlerini aradım başvurunuz daha aktifleşmemiş dedi ve telekurye numarasını verdi. Telekuryeyi aradığım zaman müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum çok garip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sabredin benim 4 gündür bu durumda yarın en geç olur diyip duruyorlar bana :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sucuklu patates

    hocam sabredin benim 4 gündür bu durumda yarın en geç olur diyip duruyorlar bana :D
    Bugün ikinci sefer Turkcell müşteri hizmetlerini aradım bu sefer bilgili birisi çıktıda şükür 96 saat içinde aktifleşir dedi yeni hat başvurusu için bu kadar beklemek fazla değil mi sizce? İlk defa başvuruyorum internetten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son mesajımı atıyorum bu konu ile ilgili. Telekurye kadar hayatımda kötü, ilgisiz, muhatap bulunamayan bir firma görmedim. Kaç gündür bir hattı ulaştıramadılar. Güya "Adres Yetersizliği"nden kurye bulamamışmış benim zaten dilimde tüy bitti kurye eğer aramazsa zaten bulamaz bina saçma bir konumda diye. Yok arkadaş! Anlamıyorlar. WhatsApp hatları bilmem kaç saat sonra cevap veriyor her mesaj yazdığınızda sizi son sıraya atan bir saçma sistemleri var. Hiçbir şekilde müşteri hizmetleri denen birşeye ulaşamıyorsunuz. Turkcell ile konuştum 120 saat falan içinde çözülecek dedi ancak ben bizzat kendim gidip şubelerinden alacam sonuç olarak arkadaşlar telekurye adlı firmaya günahınızı bile vermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.