Şimdi Ara

HUAWEI MATE 30 / MATE 30 PRO ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
47.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok sığ bir düşünce tarzıyla karşı karşıyayız. Tebrikler. Yani senin bile anlayabileceğin gibi Google sız platform da olur başarılıda olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanında windows phone fanları vardı , Bu market bize yeter olmasın 3-5 uygulama ne olacaaakkk yeaa diye ağzını büküp sistem cok kararlı , beğenmeyen dandroid alsın derlerdi , şu an hiçbiri windows phone kullanmıyor , aklıma onlar geldi , amerika ile sorun düzelmezse burda Mate 30 u öven hiçkimse 1 sene sonra bu cihazın yüzüne bile bakmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 21 Eylül 2019; 13:24:32 >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla Huawei Mate 30 da Android 10 olduğunu bilmiyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yurtdışında bulur bulmaz alacağım, severim karmaşık işleri.. uygulama vs yükleme. uğraşı olur.:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide cihazın inceleme videolarında var adamlar hepsini kurmuş playstore da var youtube da var gmail de var. yani google yok diye birşey yok hazır kurulu gelmiyor sadece.

    Yalnız telefonun fiyatı birhayli yüksek çıktı 5G ile 1200 euro nedir. Iphone'a parası yetmeyen alıyor diyordu bazı apple kullanıcıları ama huawei ye parası yetmeyen iphone alacak galiba artık zira Mate 30 pro parasına iphone 11 pro max bile alınıyor.

    Açıkcası google dan ziyade fiyat etkilyecek bence satışları. Bir de hala satış tarihinin olmaması ciddi sorun birçok insan tarihi belirsiz bir telefonu beklemek yerine note ve iphone'a yönelecektir pixel de önce satışa çıkarsa geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurmuşlar

    HUAWEI MATE 30 / MATE 30 PRO ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü
    HUAWEI MATE 30 / MATE 30 PRO ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Tüh ya burada atıp tutan arkadaşlara kötü kapak oldu bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Google Playstore ve Google Play Services yükleniyor da, o yükleme yöntemine güvenilir mi, bence büyük bir soru işareti. Şu anda gördüğüm en hızlı yöntem bir Çin installer apk dosyası, onu indirip, tonla izin verip onun üzerinden yüklüyorsunuz. Aşağıda 2dk. bir videosu var.

    Daha güvenilir apkpure, apkmirror tarzı apk sitelerindeki playstore, google services apk leri ile her ne hikmetse olmuyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=2OgNHVYR0Ko

    O installer dosyasında veya sonrasında yüklediği bir ton dosyada, ekstra reklam, spyware, trojan vb. birşey gizli midir meçhul, ayrıca bir güncelleme gelip de bunlar çalışmayı durdurursa veya Google bir patch yayınlayıp bunun önüne geçerse, ne olacak belirsiz.

    Daha önce dediğim gibi 1100€ a alınacak risk değil ve ortalama kullanıcı için de çok büyük bir tercih etmeme sebebi. Avrupa'daki birçok GSM şirketi de müşterilerden gelecek olası şikayetlerden dolayı bu ürünü sunmak istemez. Şu haliyle Çin'de satış rekoru kırar gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhirsax -- 21 Eylül 2019; 14:34:39 >




  • Türkiye'de iç savaşa neden olacak bu meret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamayanlara anlatmaya çalışmakla anca zamanını harcıyorsun bence.
    anlamaz bunlar, düz mantık gider ve bilgileri reklam sloganlarından ibarettir.
    boş ver yani, anlayan anladı...
  • apk'ların içine spy yükleyip çakmazlar umarım millete. sonuçta o telefonlarla banka vs heryere giriyor artık insanlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayalci07

    Bu lafını unutma FanBoy :) Bu konunun ilerleyen zamanlarında, "arkadaşlar whatsapp kilitlendi güncelleme bekliyorum, huaweiye yakışmadı" gibi laflar sıkça duyacağız sizden. Ayrıca evet Google olmadan telefon olmaz. Şuan yukarıdaki mesajını yazarken bile eminim Google Chrome ile yazıyordun ve konuyu google'da aratıp buldun :)

    Cihazın özelliklerine lafım yok harika cihaz, ancak geliştirici anlamında kimse HarmonyOS için ayrıca versiyon çıkartmak istemeyecektir. Öyle ki sizin bahsettiğiniz whatsapp, facebook,instagram,spotify gibi tüm firmalar ABD menşei. Bu firmalar resmi olarak harmonyOS destekleyemeyecekler eğer ambargo kesinleşirse (kasım ayında belli olacak).

    Dolayısıyla sürekli birilerinin apkyı harmonyOS için atmasını bekleyeceksiniz. APK'lar sağlam geldi diyelim, instagram, whatsapp çözünürlük veya performans açısından mate 30 pro'ya optimizasyon yapmayacaklar. Çünkü öyle bir telefonu tanımayacaklar.

    Ayrıca telefon Türkiye'de satışa sunulursa almanı ve buraya ekran görüntüsü atmanı merakla bekliyorum.

    Alıntıları Göster
    Telefon Android.




  • Abi Google Moogle android olduktan sonra kurulur herhalde bir şekilde de bu devirde o çentik nedir ya? Rezalet. Hadi mekanizma yapmıyorsun, delik açmıyorsun damlaya devam etsene kardeşim.

    S10+'tan geçmeyi düşünüyordum abartı fiyat olmaması şartıyla fakat o çentik olmadı. Büyük hata bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozhanbayram

    YouTube bir programdır ve istediğiniz yere yüklerseniz. Asistan çalışmaz kimseninde kullandığını sanmıyorum. Güvenlik güncellemeleri Google a ait değil Android bir açık kaynaktır tıpkı Linux gibi güvenlik güncellemeleri de olur. İnstagram face insta program Google servisleriyle ne alakası var. Artı hiç birinin totoşu milyonlarca müşteyi kaybetmek istemez. Bizim medyamız Bi bok bilmeden insanları korkutuyor ama işin aslı öyle değil. Iphone da Google servisleriyle gelmiyor ama yükleyebiliyorsunuz.
    Boşver hocam alan kullanır mis gibi,burda vıdı vıdı konuşsunlar anca
  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    Elle kontrol sağlayan ve 3d yüz tanıma yapan sensörler var. Mecburlar böyle büyük yapmaya. S10 gibi sadece kamara olsa dediğiniz doğru.


    HUAWEI MATE 30 / MATE 30 PRO ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cnytkyz

    Elle kontrol sağlayan ve 3d yüz tanıma yapan sensörler var. Mecburlar böyle büyük yapmaya. S10 gibi sadece kamara olsa dediğiniz doğru.


    Onların olduğunu biliyorum da mecbur derken mecburiyet değil tercih demek daha doğru olur aslında. Parmak izi okuyucu varken 3D yüz tanıma yokluğunu kaç tane P30 kullanıcısı çekti ki acaba? Ki 2D yüz tanıma da gayet güzel çalışıyorken.

    Kısacası yapılmasa yapılmazdı. Huawei için de iPhone için de geçerli. Elbet 1 2 seri sonra bırakacaklar bu işi. Hadi iPhone Face ID ile meşhur falan da Huawei cillop gibi P30 yapmışken çentiğe dönüş kötü karar olmuş..

    Benim daha da merak ettiğim en büyük üç marka neden bu kızak, pop-up işlerine uzak? Şu ana kadar o tarz sistemle yapılıp da sahibine milyon dolar zarar ettirtmiş bir telefon var mı? Cesaret edemiyorlar ama sebebi belli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFormul -- 21 Eylül 2019; 20:1:26 >




  • Aktif huawei kullanıcıları mesela appgallery de oneri olarak huawei ye mesaj atarsa örneğin bankacılık uygulamaları gibi mutlaka galeriye eklenecektir, anında geri dönüş yapıyorlar. Mate 30 ailesi eger Google olmadan satışa çıkacaksa o zamana kadar Huawei nin kendi Store'un da göreceksiniz aktif olarak kullandığımız birçok uygulama olacaktır özellikle bizim bankacılık uygulamaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda bu telefonu ölümüne savunan insanları anlamıyorum. Sanki kendi üretti yaptı da laf söyleniyor ürünlerine. Arkadaşım ortada bir gerçek var. Elbette ki bir şekilde çözüm bulunacaktır, ama insanlarda soru işareti bırakan durum bu telefonun çok pahalı bir telefon olması ve böyle risklere değip değmeyeceği. Çoğu kişi bu sorunlarla yüzgöz olmak yada uğraşmak istemiyor. Telefon 10k üstünde bir fiyatla gelecektir. Bu fiyata bur riski 10 kişiden 9 u almaz. Alan da zaten bu işlere meraklı ve uğraşmayı seven insandır geri kalan çoğu kimse telefonu alıp sorunsuz kullanmak isteyen kesim olacaktır. Telefon donanım olarak Android dünyasının en iyisi kesinlikle ama ortadaki gerçeği görmezden gelip Körü körüne savunmaya da gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovrclds -- 21 Eylül 2019; 20:20:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Huawei nin Avrupa çıkış satış fiyatı ile Türkiye çıkış fiyatı arasında iphone yada Samsung gibi uçurum yok beyler. Mate 20 Pro Avrupa da 1079 eurodan satışa çıkmıştı ülkemizde de 8499 liradan satışa çıktı.Bu bağlamda ben 10k ve üzeri bir fiyatlandırma olmayacağını düşünüyorum. Eğer Ülkemizde satılacak ise bence 8500 gibi bir fiyatla + en az 1000-1500 TL arası hediyesi ile çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 21 Eylül 2019; 21:1:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerdaR^73

    Bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Huawei nin Avrupa çıkış satış fiyatı ile Türkiye çıkış fiyatı arasında iphone yada Samsung gibi uçurum yok beyler. Mate 20 Pro Avrupa da 1079 eurodan satışa çıkmıştı ülkemizde de 8499 liradan satışa çıktı.Bu bağlamda ben 10k ve üzeri bir fiyatlandırma olmayacağını düşünüyorum. Eğer Ülkemizde satılacak ise bence 8500 gibi bir fiyatla + en az 1000-1500 TL arası hediyesi ile çıkar.
    o zaman ötv %25 olarak hatırlıyorum . şu anda %50. 10 k dan yüksek olur fiyat. Slow motion a cok merakli arkadaşlarım var. acayip acayip anlar cekiyorlar. Şimdi bu telefon interpolate yapmadan 7000 fps yakalıyor (720p). bu fps de hız kameraları şu anda 100k fiyatında.Bu sebeble kamerasi bir cok kullanıcının ilgisini cekiyor. video cekiminde yüksek iso değerine cıkan kameralar cok nadir. çünkü yüksek iso değeri tüm işlemci gücünü ceker.lense cok yüksek frekansta elektirik verirsin ve ışık olmayan objeleri bile aydınlatır.(yüksek noise getirir) . yeni işlemci donanımsal olarak %30 noise azaltma yapması büyük bir avantaj sağlıyacaktır. Sadece kamerası için bile değer.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.