Şimdi Ara

Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.100
Cevap
52
Favori
180.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
711 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birber80 kullanıcısına yanıt
    Eve döndükten sonra ilgili kişiler ve kurumlardan detaylı bilgi alıp bilgilendiririz hocam elbet mantılı bir açıklaması vardır ortada makbuz var herşey yasal sonuçta.
  • Bu konu nedir ya 2 yıl olmuş ormanın fotosu ortada yok yoksa kandırıldık mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir konu vardı ya
  • @Jeolog.

    hocam konu hakkında güncel bir bilginiz var mı? gerekli kurumlara başvuralım çözelim bu meseleyi eğer bir sorun varsa   konunun başından beri verdiğim desteği şimdide vermeye hazırım güzel bir proje sonuçta elbet gerçekleştireceğiz :)

  • Arkadaşlar az önce aklıma geldi bu proje gireyim dedim konuya ama son yorumlar hiç açıcı gelmedi. Kandırıldık mı cidden? Hiç fotoğraf falan göremedim ne oldu proje biri aydınlatabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 498 tane kek. Verilen binlerce lira birilerinin cebine girmiş rahat uyursunuz artık. Bu ülkede gözle görülse dahi bağış yapılmaz bunu anlayın artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 31 Ocak 2021; 20:8:31 >
  • Ülkenin en güvenilir vakıflarından TEMA vakfı dururken orman müdürlüğüne bağış yapmak kimin fikriyse hesabını ondan sorun.

  • Onca emeğe ve heyecana yazık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-c9

    Bu konu nedir ya 2 yıl olmuş ormanın fotosu ortada yok yoksa kandırıldık mı ?

    Bağışımızı yaptık, bununla ilgili dekontların görselleri konuda mevcut. Pandemi sebebiyle cümbür cemaat bir ağaç dikme organizasyonu siz de hak verirsiniz ki gerçekleşmeyecek. Olur da yasaklar kalkar ise tekrar görüşmeleri sağlayıp temsili bir ağaç dikme organizyasonu düzenlemek istiyorum.


    Ama bağışların tamamının gönderildiğini detaylı olarak dekontlarla gösterdim. Kırıcı olmayın lütfen.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: netstat

    Arkadaşlar az önce aklıma geldi bu proje gireyim dedim konuya ama son yorumlar hiç açıcı gelmedi. Kandırıldık mı cidden? Hiç fotoğraf falan göremedim ne oldu proje biri aydınlatabilir mi?

    Konuda paranın gönderildiğine dair dekontlar mevcut. Pandemi sebebiyle toplu olarak ağaç dikme seramonisi gerçekleştiremiyoruz hak verirsiniz ki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: birber80

    Onca emeğe ve heyecana yazık

    Yazık olan nedir ? Toplanan paranın tamamı ülkenin kurumuna gönderildi. Dekontlar konuda mevcut.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çakaçuka

    Ülkenin en güvenilir vakıflarından TEMA vakfı dururken orman müdürlüğüne bağış yapmak kimin fikriyse hesabını ondan sorun.

    Temanın her fidan için pay aldığını bilmeyen biri için çok cüretkar konuşmuşsunuz. Orman müdürlüğü yapılan bağışın tamamını orman için harcayın devletin bir kurumudur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gently weeps

    498 tane kek. Verilen binlerce lira birilerinin cebine girmiş rahat uyursunuz artık. Bu ülkede gözle görülse dahi bağış yapılmaz bunu anlayın artık.

    Seninle yasal yollardan hesaplaşacağız.

  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Hocam onca hevesle örgütlendik, hadi şu kadar kaldı, hadi bu kadar kaldı diyerek hedefe ulaşmaya çalıştık. Paramızı gönderdik büyük heveslerle dikimi bekliyoruz. Ama onca zaman geçti ses yok soluk yok. Tamam pandemi var da en azından bir bilgi olsaydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

    .

    Sonradan sildiğiniz mesajı geri aldım.


    Konunun ilk mesajına bakarsanız paranın nereye gittiğini görürsünüz.


    Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun biraz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: birber80

    Hocam onca hevesle örgütlendik, hadi şu kadar kaldı, hadi bu kadar kaldı diyerek hedefe ulaşmaya çalıştık. Paramızı gönderdik büyük heveslerle dikimi bekliyoruz. Ama onca zaman geçti ses yok soluk yok. Tamam pandemi var da en azından bir bilgi olsaydı.

    hocam siz ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. eğer dileğiniz her gün işletmeyi arayıp "bugün gelelim mi dikmeye" diye sormam ise yapayım ben için sorun yok. Ama şuan sokağa bile çıkamıyoruz bildiğiniz üzere.


    Kimse yasakların ne zaman kalkacağını bilmiyor ki. Sizin için yarın tekrar arayacağım ama.

  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işin ciddi anlamda takip gerektirdiğini öğrenmiş olduk. @M4M00D hocamın konu hakkında emeği büyük. Eğer gerekirse kontak bilgilerini paylaşın kendisi de takip edecektir. Biz de takip edelim. Bu konuda cidden hevesliyiz. Nisan desinler mayıs desinler en azından yapılacak tarihi görelim.
  • Selamlar, konuda bilgi kirlilikleri olmuş. Bazı detayları açıklığa kavuşturmak istiyorum. Bağış başarıya ulaştıktan ve para elimize ulaştıktan sonra İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü hesabına gönderimizi gerçekleştirdik. İki mesajda paranın ne zaman elimize geçtiği ve ne zaman orman müdürlüğüne yatırıldığı mevcut. Para geçtiğimiz sene şubat ayında yatırıldı. Dekontun görseli mevcut. Ayrıca projenin gerçekleştiği crowdfon sitesinden ne kadar bağış toplandığı ve ne kadar kesinti yapıldığını da dekontlarla göstedim. Aşağıdaki iki linkte mevcut.


    Pandemi sebebiyle hep birlikte toplanıp bir ağaç dikme işlemi gerçekleştiremedik. Yasakların ne zaman kalkacağı belli olmadığı için şu tarihte gideceğiz gibi bir şey de söylemek zor. Kaldı ki ağaç dikim mevsimleri gibi kriterler de mevcut. Temmuzun ortasında hadi ağaç dikelim diyemiyorsunuz.


    Ben tekrar orman müdürlüğü ile iletişime geçeceğim. Net bir tarih vermeyeceklerdir ama iletişimde kalalım en azından.


    Konuda paranın üzerine yattığımı açık dille ifade eden arkadaşlarla da hukuk önünde hesaplaşacağız. Çamur at izi kalsın olmayacak. Herkes ağzından çıkanın hesabını verecek. Her şey kayıtlı.


    Rütbelerle ilgili aksama oldu farkındayım. Onu telafi edeceğim.


    Herkese İyi Forumlar.


    Caner Aksoy.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141908037

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142145706





  • Biz bu bağış işine başladığımızda pandemi yoktu elimizden geldiğince gücümüzün yettiğince destek olmaya çalıştık düşünceniz için teşekkür ederim. Gerekli kurumlar ile iletişim sağlasak bile bize net bir tarih maalesef onlarda veremeyecektir. çünkü bildiğiniz üzere pandemi dönemindeyiz ve topluca yapılan bir etkinliği uygun görmezler. bağış yapan arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim ancak bazı arkadaşlar kırıcı mesajlar paylaşmış bu beni üzdü lütfen bu şekilde düşünmeyin.. bizde isteriz çabuk olsun hemen bitirelim ama şuan ki durumda bu pek mümkün gözükmüyor. elimizden gelen tek şey beklemek ve sabretmek. @Jeolog. konunun başından beri konu ile ilgileniyor ve takip ediyor zaten. Ona da ayrıca yaptığı açıklamalardan dolayı teşekkür ederim. Birbirimize olan güvenimizi saygımızı bozmayalım ve bu güzel bağış kampanyasının sonuca ulaşmasını hep beraber sabırla bekleyelim arkadaşlar. Elbet gerçekleşecek ve donanımhaber üyeleri olarak çok güzel bir anı olmuş olacak bizim için. Kimse sürecin bu kadar uzamasını emin olun istemezdi elimizden bir şey gelse konunun sıkı takipçileri olarak zaten biz maddi manevi gereken her şeyi yapardık ve yapıyoruz da zaten. Konuya gerekli açıklamaların yapıldığını düşünüyorum zaten ekstra bir durum olsa kesinlikle bu konu altında gerekli paylaşımlar yapılacaktır.





  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.