Şimdi Ara

Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.100
Cevap
52
Favori
180.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
711 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Ocak 27 2021 Güncellemesi

    Selamlar, konuda bilgi kirlilikleri olmuş. Bazı detayları açıklığa kavuşturmak istiyorum. Bağış başarıya ulaştıktan ve para elimize ulaştıktan sonra İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü hesabına gönderimizi gerçekleştirdik. İki mesajda paranın ne zaman elimize geçtiği ve ne zaman orman müdürlüğüne yatırıldığı mevcut. Para geçtiğimiz sene şubat ayında yatırıldı. Dekontun görseli mevcut. Ayrıca projenin gerçekleştiği crowdfon sitesinden ne kadar bağış toplandığı ve ne kadar kesinti yapıldığını da dekontlarla göstedim. Aşağıdaki iki linkte mevcut.



    Pandemi sebebiyle hep birlikte toplanıp bir ağaç dikme işlemi gerçekleştiremedik. Yasakların ne zaman kalkacağı belli olmadığı için şu tarihte gideceğiz gibi bir şey de söylemek zor. Kaldı ki ağaç dikim mevsimleri gibi kriterler de mevcut. Temmuzun ortasında hadi ağaç dikelim diyemiyorsunuz.



    Ben tekrar orman müdürlüğü ile iletişime geçeceğim. Net bir tarih vermeyeceklerdir ama iletişimde kalalım en azından.



    Konuda paranın üzerine yattığımı açık dille ifade eden arkadaşlarla da hukuk önünde hesaplaşacağız. Çamur at izi kalsın olmayacak. Herkes ağzından çıkanın hesabını verecek. Her şey kayıtlı.



    Rütbelerle ilgili aksama oldu farkındayım. Onu telafi edeceğim.



    Herkese İyi Forumlar.



    Caner Aksoy.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141908037
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142145706











    Bağış Linki:
    https://crowdfon.com/proje/donanim-haber-fidan-bagi-kampanya/2393


    Bağış yapamadım, nasıl yapabilirim?
    Mobilden nasıl bağış yapabilirim?


    "Donanım Haber üyeleri olarak Hatıra Ormanı oluşturmak istiyoruz. Siz değerli üyelerden de fidan desteği bekliyoruz. Unutmayın bu orman sadece bana, bize değil istanbul'a Türkiye'ye Dünyaya ait olacak. Binlerce ağaca ve canlıya ev sahipliği yapacak. Maalesef görüyoruz ki her geçen gün yeşil alanlarımız azalıyor ve azalmaya da devam ediyor. Azaltmayı engelleyemiyorsak da artırmak bizim elimizde. Karanlıkta oturup hayıflanmaktansa karanlığa ışık tutmak bizim elimizde.

    Kurumsal başvurularda 10.000 kişisel başvurularda ise 2.000 fidan alt sınırı var. bizim hedefimiz 10.000. Bir ağaç fidesinin fiyatı 10 TL. Aramızda öğrenci, işsiz, maddi durumu kötü olan arkadaşlarımız da var. Bunun da bilincindeyiz. Bizlere destek olmak için sadece fide bağışı yapmanıza gerek yok. En azından konuya mesaj atarak, konuyu öne çıkararak da bizlere destek olabilirsiniz."


    13 Kasım editi:
    quote:

    Selamlar,
    Uzun bir ön çalışma aşamasının ardından dün akşam proje yayına alındı arkadaşlar.
    Bazı küçük açıklamalar yapayım bu süreçte neler yaptığımızla ilgili;
    Biliyorsunuz burada hep beraber bir proje sitesi seçmiştik, ismini vermek istemiyorum. Konuyu takip edenler bilir. Bu site ile bir takım anlaşmazlıklar yaşadık ve işlerimiz biraz ağırdan alındı. Proje ret yedi vs. Daha sonra başka bir site ile görüşmeye başladık. CrowdFON hem daha az komisyon alan bir site, hem iletişim konusunda daha rahat.
    Süreç bu şekilde şekillenmeye başladı. Bir takım prosedürler vardı proje oluşturmak için, bunlarla ilgili çalışmalar yapıldı. Bu sürecin bi tık uzamasının sebebi aynı anda çok kişinin bu iş için müsait olmasını sağlamanın zor olmasıydı.
    Şuan projemiz yayında, 60 günlük bir süresi var. 60 günün sonunda planlanan bağışa ulaşamamız sonucunda crownFON bağışlarınızı geri yatıracak. Amacımız tabii ki planlanandan önce başarıya ulaşmak :)
    Küçük güzel bir haber, toplanan bağıştan CrowdFON herhangi bir pay almayacak.
    Uzun soluklu güzel bir proje olmasını diliyorum. Konuyu canlı tutalım. Eş, dost, akraba haber verelim :)
    Sorularınız varsa buradayım.
    Ve tabii proje linkimiz;
    https://crowdfon.com/proje/donanim-haber-fidan-bagi-kampanya/2393

    25 Eylül editi:
    quote:

    Selamlar arkadaşlar,
    Süreçte sona geldik gibi. Sizlerin karar vermesi gereken küçük bir nokta kaldı onu da kararlaştıralım ve başlayalım.
    durum şöyle;
    2000 fidan bağışı ile gerçek kişi olarak başvuracağımız için direkt olarak "donanım haber" tabelası alamıyoruz. Malum şirket ismi olduğu için. ancak donanım haber adına sertifika verebiliyorlar. Dilerseniz bu olabilir. Dikme işlemine forumundan gönüllü bir kaç arkadaş gideriz. Sertifikamızı alırız, fotoğraflarımızı çekiliriz, haberimizi yapar döneriz.
    Ancak tabelamız olsun ve ismi "donanım haber hatıra ormanı" olsun istiyorsanız şirket başvuru yapmamız ve 100bin tl para toplamamız gerekmekte.
    Burada söz sizin. Önemli olan ağaçlandırma, kaç tane dikersek kardır tabeleya gerek yok sertifika yeterli bizim adımıza diyorsanız hemen başlayalım.
    Birde proje daha önceden bahsettiğim fongogo üzerinden yürüyecek arkadaşlar. Şeffaflık için böylesi daha iyi. Sürekli ne kadar para toplandığını ve ne kadar kaldığını anlık olarak görebilmeniz bizim için daha önemli.
    Konuşalım gün içerisinde başlayalım.
    Şöyle de olabilir. fongogo üzerinden 2000 sınırı koymayadabiliriz. atıyorum 1000 bağış sınırı koyarız. 2000 toplanmadığı durumda proje iptal olmaz bin küsür bağış yapar yine sertifikamızı alırız.
    Her türlü win-win durumu mevcut.
    Fikirlerinizi bekliyorum.

    26 Ağustos editi:
    quote:

    Selamlar arkadaşlar, konuyla ilgili herkesin fikir belirtmesi gereken bir durum var. Konuya mesaj atmış herkese bildirim gönderdim. Sizinle bu şekilde iletişime geçeceğiz ki herkes gidişattan haberdar olsun.
    Konuya gelelim, mesele şu ki hatıra ormanı oluşturmak için gerekli para için bir bağış toplanması gerekiyor ve bu toplama bağış adı altında olacağı için bir takım izinler gerektiriyor. Sürecin daha hızlı gerçekleşmesi için fongogo isimli siteden proje oluşturup bu şekilde destekçi toplanabilir. Ekşi sözlük yazarının başlattığı gibi veya diğer kendi projelerine yatırımcı arayan arkadaşlar gibi.
    Bu sistemin avantajları şu olacak. Kişisel hesaba değilde projeye para yatıracaksınız bu konuda rahatsızlık duyacak arkadaşlar için bir alternatif. Diğer bir olay ise belirlenen süreç içerisinde desteğin toplanamaması durumunda yatırdığınız desteklerin size geri ödenecek olması. Projenin ne durumda olduğunu anlık olarak takip edebileceksiniz. Ne kadar ihtiyaç kaldığını vs.
    Tabi avantajı olduğu gibi dezavantajı da mevcut. Şirket proje için toplanan paradan %7 komisyon alacak artı kdv düşülecek yani 20bin tl den biraz daha fazla bir paraya ihtiyacımız olacak. fidan başı 10 değilde 11-12 tl yatırmak gibi düşünün.
    Herkes siteyi bir incelesin. Bu sistem daha şeffafmış, güzelmiş derseniz hemen başlayalım projeye. Diğer şekilde devam edelim derseniz de süreç bi tık daha uzayacak gerekli evrakların hazırlanması, iznin çıkması vs gibi durumlar mevcut.
    Dünyanın her yanından orman yangınları haberleri aldığımız bugünlerde gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakma fikri ve çabası takdir edilmesi gereken bir davranış bu sebeple konuya yazan, destek olan herkese sonsuz teşekkürler.
    Mutlaka fikir belirtin :)




    İmza - @GOD_A_MAN'ın katkılarıyla:

    [center][image]https://store.donanimhaber.com/a8/e5/35/a8e53537182fae47fcd36a3efe025cf3.gif[/image][b][link=https://forum.donanimhaber.com/donanim-haber-uyeleri-hatira-ormani-bagis-gerceklesti-sertifika-bekleniyor--139324715][color=green]Donanım Haber Hatıra Ormanı[/color][/link] / [link=https://crowdfon.com/proje/donanim-haber-fidan-bagi-kampanya/2393][color=orange]Bağış Linki[/color][/link][/b][/center]


    Poster - @WinteR'in Katkılarıyla:

    Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor


    Sık Sorulan Sorular:

    s. Para nereye yatacak, kendimiz yatıramıyor muyuz?
    c. Parça parça yatırırsak fidan bağışı yapmış oluyoruz. Hatıra ormanı için toplam miktar yatırılmalı.

    s. Parayı kime yatıracağız?
    c. Hepimizin tanıdığı güvendiği bir dh yetkilisi olabilir. Kurumsal bir bağış hesabı en uygunu olur.

    s. Para yatırırken havale/eft vs. ücret kesintisi olacak mı?
    c. Eğer bağış hesabı vs. açılırsa herhangi bir ek ücret ödenmeyecek.

    s. Ne ağacı dikilecek?
    c. Büyük ihtimalle çam ağacı dikilecek.

    s. Çam fidesi için 10 TL çok değil mi?
    c. 10 TL'nin içinde sadece fide parası yok. Sulama masrafları, bakım masraflar ve alan için de ücret var. Dikili alan bizlere ait olacak.

    s. Fidanları biz mi dikeceğiz?
    c. Hayır, ilgili görevliler dikecek. İsteyen dikim alanına gidip izleyebilir, dikim aşamasına yardımcı olabilir.

    s. Ormanın bakımını kim yapacak?
    c. İlgili görevliler yapacak.

    s. Orman yangını olursa ne olacak?
    c. Yanan alan ağaç dikimine uygunsa aynı isimle tekrar dikilecek. Yanan alan uygun değilse aynı isimle başka bir bölgeye dikilecek(bunlar için ekstra ücret ödenmeyecek).

    s. Fidanlar nereye dikilecek?
    c. 2019 için Çatalca ve Şile belirlenmiş.

    s. Neden istanbul'a dikilecek?
    c. Organizasyonu istanbul Orman Bölge Müdürlüğü yapıyor.

    s. Ne zaman dikilecek?
    c. Fidan dikimi ekimden sonrası için uygunmuş.

    s. Tabelaya nicklerimiz yazılacak mı?
    c. Hayır, yazılmayacak.

    s. Hatıra ormanı olabilmesi için kaç fidan dikilmesi gerekiyor?
    c. "Bedelli tesis edilen hatıra ormanı ağaçlandırmalarında, sahaya tanıtım tabelası konulabilmesi ve isim hakkı verilebilmesi için gerçek kişiler ile kamu kurum ve kuruluşları adına en az 2.000 (iki bin) tüm tüzel kişilikler adına en az 10.000 (on bin) adet fidan dikilir"


    KATILACAKLAR:
    1. RootUser (10 fidan)
    2. I am not a trol
    3. kuvant512
    4. umgaca (3 fidan)
    5. laune
    6. Jeolog.
    7. Scutigeromorpha (5 fidan)
    8. Rapid Step (2-3 fidan)
    9. Görmebak (6 fidan)
    10. lostkate34
    11. moondaye
    12. No Freaking Way
    13. DH_Emre
    14. BogachanF
    15. Lynxed
    16. Saul Hudson
    17. sezer1578
    18. HellRazor
    19. Hobar
    20. Treth (10+ fidan)
    21. venom.X
    22. DownClock01 (5 fidan)
    23. Ambarad
    24. Stateless Society (5 fidan)
    25. meself
    26. ONY86
    27. Flagyy (2 fidan)
    28. walkererdem (10 fidan)
    29. by_bulbul (10 fidan)
    30. frostsword
    40. AndroTurk (10 fidan)
    41. Machine Wizard (5 fidan)
    42. Syntax 1907
    43. telikopukGitar (2 fidan)
    44. Forum1th
    45. Mbaydar76 (5 fidan)
    46. kasimcan887 (2 fidan)
    47. apeirons
    48. xreaLy
    49. Kassady (5 fidan)
    50. musAKka (5 fidan)
    51. Lucibel (5 fidan)
    52. enderclup (2 fidan)
    53. strayker111 (5 fidan)
    54. Puantum
    55. Erdomm
    56. Giresunlufuk (6 fidan)
    57. Kara Kuzgun
    58. theraptorx (3 fidan)
    59. ysakay (5 fidan)
    60. TK- (2 fidan)
    61. yhanozdemir
    62. qazz42 (5 fidan)
    63. Göttingenli Ethem (5 fidan)
    64. Mr. Decent (5 fidan)
    65. Oğuzhaan (5 fidan)
    66. alpalp84 (10 fidan)
    67. Milfka (10 fidan)
    68. clb12
    69. Puppey
    70. ahmet.
    71. CrazyLeshRaC
    72. meeb
    73. soar
    74. Nickola Tesla
    75. yasara (10 fidan)
    76. Skywaterr
    77. hchinaski
    78. ermanas22
    79. floydrose (5 fidan)
    80. Muhendiss12
    81. daquied
    82. So Good. (30 fidan)
    83. Storm Raider (2 fidan)
    84. Cloud Nine (3 fidan)
    85. usnn (3 fidan)
    86. çokgeç
    87. Castieello
    88. rzcyle (5 fidan)
    89. ReNeS55 (4 fidan)
    90. Primitive Yordle (4 fidan)
    91. VS18
    92. arifakdnz (3 fidan)
    93. DeViLsGuNs (7 fidan)
    94. caglar_kilic (5 fidan)
    95. SPeaky (10 fidan)
    96. Why Shy (5 fidan)
    97. Vega_dj
    98. camsil (5 fidan)
    99. ratch
    100. Darkweither (2 fidan)
    101. EuroTrumpSimulator2
    102. ` quaD. (11 fidan)
    103. Umut K. (10 fidan)
    104. Asaf04 (5 fidan)
    105. albaywolf (2 fidan)
    106. yaasink (5 fidan)
    107. BenVarım
    108. mmcena (2 fidan)
    109. emre_1213
    110. waybe
    111. Mr Reese (3 fidan)
    112. werberus
    113. Kanaat34
    114. Versace kv
    115. martingayx
    116. slhttnshn61 (5 fidan)
    117. DisconnectusErectus35 (2 fidan)
    118. sis651
    119. salihenes
    120. bisikey
    121. kaya0
    122. adem-123
    123. kamil_3545
    124. dikenlikaktüs (2 fidan)
    125. Altyazar
    126. Lepton355 (3 fidan)
    127. Ryzen
    128. HaxhiaN
    129. Şıh Hazretleri
    130. nothingtodeclare (10 fidan)
    131. unforgiven1127
    132. westberlin (4 fidan)
    133. Puzzles (3 fidan)
    134. wtccruze
    135. vinorosso (2 fidan)
    136. mrregya (10 fidan)
    137. mylord92 (10 fidan)
    138. OzayPc (5 fidan)
    139. siyahlee97 (2 fidan)
    140. HuysuzPanda
    141. YuRYTR
    142. RealSchule (2 fidan)
    143. Akcaytim29 (5 fidan)
    144. umud7
    145. wmsnickers (2 fidan)
    146. CheckVizoR
    147. salvery
    148. gandalf07 (2 fidan)
    149. dinamit06 (2 fidan)
    150. pikalos (3 fidan)
    151. Dr.Blueman
    152. marslan1999
    153. Vatikanli Mumin
    154. franky88
    155. mnihatgokcek
    156. KilliKarpuz (5 fidan)
    157. generix_1990 (5 fidan)
    158. uykusuzinsan (2 fidan)
    159. Lernatius
    160. Salınmayacak
    161. isimsiz2424 (3 fidan)
    162. klongs (4 fidan)
    163. Felina. (2 fidan)
    164. iskender86
    165. Yalan Onlar İnanma (2 fidan)
    166. SuCh (3 fidan)
    167. tembelreis
    168. Ucan Hollandalı
    169. StByErdeM
    170. UsainBolt (10 fidan)
    171. erdm6
    172. altese
    173. DriftRacer (2 fidan)
    174. itachi237
    175. stalker_artyom
    176. enoelroc
    177. thiler
    178. TnaKreB (3 fidan)
    179. GoaPsy
    180. upower (5 fidan)
    181. zebani (10 fidan)
    182. bediboy (5 fidan)
    183. Dovahkiin (5 fidan)
    184. MnTotoro (10 fidan)
    185. fox166 (5 fidan)
    186. atmaca57
    187. 34 (5 fidan)
    188. solidsnake99
    189. tascimehmet (5 fidan)
    190. ge0ws
    191. Molotov Cocktail (5 fidan)
    192. muslumgurses
    193. ali.kose
    194. TNTB
    195. netstat (2 fidan)
    196. personalcomputer (3 fidan)
    197. PeerNet* (5 fidan)
    198. dış kapının iç mandalı (5 fidan)
    199. limitx98 (2 fidan)
    200. glorypilger (10 fidan)
    201. radko (2 fidan)
    202. bombacimülayim (3 fidan)
    203. umtyldz (2 fidan)
    204. BlokShot
    205. EknCn (2 fidan)
    206. AnotherPlanet (10 fidan)
    207. Rocha
    208. El Jimador
    209. sirinmustafa (2 fidan)
    210. poten_za
    211. GOD_A_MAN (1-2 fidan)
    212. clarq26 (2 fidan)
    213. Thecrow.
    214. LoRDNeLL (5 fidan)
    215. 58daging (2 fidan)
    216. basicodemine (5 fidan)
    217. ufuklarotesi
    218. metulen (3 fidan)
    219. ø (10 fidan)
    220. Syronwar (3 fidan)
    221. lprcrc (5 fidan)
    222. Chile_Mix
    223. Eldarion (20 fidan)
    224. brktmr (5 fidan)
    225. cenghover (3 fidan)
    226. spiegel herni (2 fidan)
    227. torata90
    228. rayt1n (3 fidan)
    229. pilot1903
    230. ROUGE44 (10 fidan)
    231. WhiteWalker007 (2 fidan)
    232. nikony (10 fidan)
    233. ruzgarnufel (5 fidan)
    234. ilkerjj (5 fidan)
    235. Lord Melkor (2 fidan)
    236. unununium (2 fidan)
    237. HAAltuntas (2 fidan)
    238. muskeder (25 fidan)
    239. Elsa
    240. waethexOn
    241. alp1912 (3 fidan)
    242. Serden Geçti (5 fidan)
    243. farego
    244. Charm (5 fidan)
    245. Kilo Moana (10 fidan)
    246. Blgrçoban (10 fidan)
    247. guntoldu (4 fidan)
    248. massacrer
    249. kubilay61
    250. optikzom
    251. deadlight54 (2 fidan)
    252. Turbo_
    253. a3l4i
    254. The Time Lord
    255. Luke Cage
    256. Krone (5 fidan)
    257. AirSupport
    258. Marrusia (3 fidan)
    259. tunc@y (5 fidan)
    260. Mojotr (1-5 fidan)
    [b]261. TulparHAN (80 fidan)[/b]
    262. RANCH SOS (5 fidan)
    263. volnes (3 fidan)
    264. bulcelik (10 fidan)
    265. laedri1907
    266. fatihrisvan11
    267. muammer816
    268. Muhabbet84 (2 fidan)
    269. axiengavus (2 fidan)
    270. yamyamix (5 fidan)
    271. dijkstra
    272. WhiteWalker007 (2 fidan)
    273. lido (2 fidan)
    274. BasicWarrior (2 fidan)
    275. WISDOM (10 fidan)
    276. hayalet16
    277. MRYGZ (5 fidan)
    278. Redshift
    279. Redshift (10 fidan)
    280. sese61 (3 fidan)
    281. erdifb10
    282. RaiTaR0
    283. Marc Marquez (2 fidan)
    284. gozcelik (3 fidan)
    285. selamzade (10 fidan)
    286. desert@eagle (5 fidan)
    287. deadlords (10 fidan)
    288. cermin007 (5 fidan)
    289. Sterilmikrop
    290. elmatadori (5 fidan)
    [b]291. No Smoking (50 fidan)[/b]
    292. KızımEylül
    293. BahceHortumu
    294. watcherb (5 fidan)
    295. fatihbulut95
    296. fatihbulut95 (2 fidan)
    297. Elessar Eredhian (5 fidan)
    298. tiempold (3 fidan)
    299. emrex1925
    300. WinteR
    301. DoğuhanKurada (2 fidan)
    302. Sánchez (2 fidan)
    303. Papaoutai (5 fidan)
    304. raceangel (10 fidan)
    305. pelstina (10 fidan)
    306. TIME
    307. Kiivii (2 fidan)
    308. esnekadim (11 fidan)
    309. AVARE. (10 fidan)
    310. Mirable (20 fidan)
    311. takistaskop
    312. fofer (3 fidan)
    313. son_samuray (4 fidan)
    314. Emrah_d (3 fidan)
    315. onatba (25 fidan)
    316. Bayaltog (10 fidan)
    317. Dr. Donanım
    318. GüvenlikMurat (3 fidan)
    319. Bacala (5 fidan)
    320. ahmetay74
    321. rukA_m
    322. SHADOW (3 fidan)
    323. daredevil60 (26 fidan)
    324. xxrem4 (5 fidan)
    325. pelstina (10 fidan)
    326. cezaalp (5 fidan)
    327. ecay (5 fidan)
    328. jackal___61 (2 fidan)
    329. ra1dz (10 fidan)
    330. theblackside
    331. g-sync
    332. Diehard5534 (5 fidan)
    333. NoahReign
    334. Horny Saint
    335. kemalrn (2 fidan)
    336. HoLyZz! (5 fidan)
    337. by_MuKa (5 fidan)
    338. ameofonte (10 fidan)
    339. CyClopSx (5 fidan)
    340. samet3534 (2 fidan)
    341. babadol (5 fidan)
    342. wswswq (3 fidan)
    343. THEmorvel56
    344. aschil
    345. Xtremee (2 fidan)
    346. J.McNulty
    347. xrayspecialist93
    348. AugKunzee (5 fidan)
    349. Proprietor
    350. Zero Degrees (5 fidan)
    351. Mike Tyson
    352. oozgur16 (10 fidan)
    353. II. Ceki
    354. AhmetYOL (5 fidan)
    355. Portraitclub
    356. Varmoiztur (10 fidan)
    357. M4M00D (3 fidan)
    358. BahtsızSüvari (5 fidan)
    359. panter20
    360. ÖfKeLiKaLaBaLıK (5 fidan)
    361. Havya Makinesi
    362. Celonfix (10 fidan)
    363. Hunistbey (5 fidan)
    364. Luc4sHood (3 fidan)
    365. byhtk
    366. JMaharaja
    367. fiiliyol
    368. darthskywalker (5 fidan)
    369. Fatih (5 fidan)
    370. sepkov
    371. poison06 (10 fidan)
    372. ahmet1001
    373. gokhan_24
    374. crossfire66
    375. RoBiN* (5 fidan)
    376. numenorian (2 fidan)
    377. 19karabulut07 (5 fidan)
    378. general4242
    379. tomthejeer (10 fidan)
    380. hsyncb15
    381. omaTR (5 fidan)
    382. minkowski33
    383. Timsah-16 (3 fidan)
    384. gıreykınayt
    385. THESİMPSON (5 fidan)
    386. newweapon32 (1-5 fidan)
    387. GangstaBop (5 fidan)
    388. ReaL_foX (3 fidan)
    389. Ferucci
    390. G.USTA (3 fidan)
    391. izmirli1713 (5 fidan)
    392. ahmettsezis (2 fidan)
    393. ardaalisahin (5 fidan)
    394. AppleFB (5 fidan)
    395. hagiosmann
    396. kayisikent (5 fidan)
    397. Qklavye (2 fidan)
    398. AwerlawK (2 fidan)
    399. Rothture (2 fidan)
    400. mstfygc
    401. ByEgcn (3 fidan)
    402. redwhiteee (3 fidan)
    403. programmer_onur
    404. byturkuaz (2 fidan)
    405. Matheson
    406. minan44
    407. pilosopo
    408. Orange20 (1-2 fidan)
    409. zedat_1903 (10 fidan)
    410. 4ra90n (10 fidan)
    411. yankiiiii (10 fidan)
    [b]412. Irina Spalko (100 fidan)[/b]
    [b]413. edacsac (100 fidan)[/b]
    414. kslburak (1-2 fidan)
    415. yuzi_35
    416. fatalclaude (5 fidan)
    417. snatch1903 (2 fidan)
    418. arda_xl (2 fidan)
    419. Mar00N (5 fidan)
    420. Promayz00 (10 fidan)
    421. ıspır (3 fidan)
    422. Çare Sneijder
    423. rockandemir84
    424. Patria o Muerte (2 fidan)
    425. su55 (3 fidan)
    426. Yaniyorsnfuatabi (10 fidan)
    427. ChiefOfficer (5 fidan)
    428. zifco (6 fidan)
    429. Seminole (5 fidan)
    430. m.e.l.i.h.. (2 fidan)
    431. kankam6776 (10 fidan)
    432. N3F3S (2 fidan)
    433. kaand12@ (3 fidan)
    434. K.Oze (10 fidan)
    435. eddy
    436. -ForeverY- (2-3 fidan)
    437. Serlilo (3 fidan)
    438. oguzhan1992 (2 fidan)
    439. mefsa (5 fidan)
    440. haXan2849 (3 fidan)
    441. Şuan noluyo (5 fidan)
    442. r_samur (5 fidan)
    443. ezimuse (2 fidan)
    444. bilal124
    445. magicbass (3 fidan)
    446. szryldrm (3 fidan)
    447. burakgibiyim (2 fidan)
    448. kepler05 (3 fidan)
    449. Ceann Capal (3 fidan)
    450. cyfluthrin (4 fidan)
    451. X.s.@.r.i.o (4 fidan)
    452. Espa (2 fidan)
    453. Sütyen_Teli (2 fidan)
    454. WEST_BOY
    455. artemes
    456. EliNTeR
    457. integral77
    458. RC-1138 (10 fidan)
    459. Sonsuzartıbir (5 fidan)
    460. Mirror of Deception (4 fidan)
    461. vuhuuu
    462. Texassm0ke
    463. PRODJ
    464. metallium (5 fidan)
    465. alperenxx
    466. kapıci corç (2 fidan)
    467. Phantom II (2 fidan)
    468. iCrush ( 10 fidan)
    469. Bataryasız (5 fidan)
    470. Dr.Danger (2 fidan)
    471. akethecake (20 fidan)
    472. baykus_reyis
    473. Forever DH (10 fidan)
    475. teomanda (2 fidan)
    476. trmeto
    477. BekirARSLAN (2 fidan)
    478. MoYk (10 fidan)
    479. Santiago Bernabéu
    480. huseyinadukeeee (2 fidan)
    481. _ÇALIŞKAN_
    482. Lagari Hasan Çelebi (2 fidan)
    483. zero fear (3 fidan)
    484. muslumgurses
    485. DownClock01 (5 fidan)
    486. çikkarito09
    487. YorgunSavascı1998
    488. farukayaz (3 fidan)
    489. kınovkınaytkınayf (2 fidan)
    490. GGR06 (3 fidan)
    491. mekos
    492. OmerOnur06
    493. Askaparta (4 fidan)
    494. Omega.108 (10 fidan)
    495. Dexter Morgan
    496. 16F84A (5 fidan)
    497. Barış.
    498. XanthiN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Merhaba arkadaşlar, toplanan bağış elimize ulaştı. Size dekontlarla ne kadar yattığını, ne kadar kesintiler olduğunu göstereceğim. Herkes görsün, bilsin ne olup bittiğini. Projeye başlarken size crowdfonun %2.5'luk payı almayacağını söylemiştim. Hukuki boyutta bir takım sıkıntılar oluşabileceği için bu pay kesildi ancak kesilen oran kadar, crowdfonun sahibi Savaş ÜNSAL bey projeye bağış yaptı. Bağışçılar kısmında da ismini görebilirsiniz. Bundan sonraki ilk durak Orman İşleri Müdürlüğü. Gidebilirsem bizzat, ağaçlandırma şefi Süleyman beyin yanına gidip bağışı yapacağım. Gidemezsem eft ile bağışı gerçekleştireceğim. Konu üzerinden yine haberleşeceğiz bol bol. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Hep birlikte çok güzel bir proje başardınız gerçekten. Umarım bunu bir geleneğe dönüştürür her yıl böyle güzel bir olaya imza atarız.




  • fikir senden çıktığına göre rootuser 2000 fidan al hem teşvik olur hem amme hizmeti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabela=YAW HE HE CSB+BLOK



    Bence cok iyi fikir forumda bir ise yaramis olur

    Dunyada bitkilerden daha degerli hicbir sey yoktur arkadaşlar bunu sakın unutmayin bütün pisligi onlar temizler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok mantikli. İmara acilan alanlar icin ormanlae hep tahrip ediliyor. Gidenlerin geri gelmesi cok zaman aliyor. Dh olarak bu tarz konularda sag duyulu olmali ve guzel bir kampanya yapmaliyiz bence. Eksiden daha hizli orgutlenebiliriz bence. Koskoca dhyiz olm biz dh.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine çirkin insanlara ameliyat parası toplasanıza.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: equallyworthless

    Onun yerine çirkin insanlara ameliyat parası toplasanıza.
    Sizin şu "bulgur kazanı gibi kafam var", "cok tipsizim keske ölsem", "kizlar bana bakmiyor", "çirkin kizlarin bile sevgilisi var" ve benzeri konularinizdan gina geldi zaten. Bu konuyu bari rahat bırakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben katılırım

    Akşama kadar malak gibi yatıyom insanlık adına bi faydam olur en azından

    Ama bu işe DH yonetiminin el atması işleri daha hızlı yapar.

    DH yönetimi GÖREVE !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece para yatırıp tamam demek değil de bizzat etkinliğe gidilmeli, ağaç dikilmeli diye düşünüyorum.
  • Tabela
    Dh yıkıklar mezarlıgı
    Eheheh

    İyi fikir katilirim ama nerde olucak.nereye basvurulacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabelaya dikkat zebani çıkabilir yazacaksiniz baska olmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umgaca U kullanıcısına yanıt
    öyle olacak hocam zaten. ağaç dikimine aynı anda en fazla 40 kişi gidebiliyormuş. tabi ağaçlar dikildikten sonra isteyen herkes dikim yerine bakmaya falan gidebilecek. fidanlar ekimden sonra ekilecek. 2019 için dikim yeri şile ve çatalca belirlenmiş.
  • Eğer ankara ve civar iller olursa bizzat gelmek isterim bende. Diğer illerde olması durumunda yine destek olurum. Umarım güzel bi etkinlik çıkar buradan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umgaca U kullanıcısına yanıt
    hocam kampanyayı istanbul orman müdürlüğü yapıyor. ekim yeri de çatalca ve şile olarak belirlenmiş. umarım güzel bir etkinlik olur.
  • Faydalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılırım ama para güvenli bir şekilde tek hesapta nasıl toplanacak detaylandırılırsa iyi olur yeterli katılımın sağlanması için öne çıkarmak lazım
  • Çok güzel bir etkinlik olur düşüncesindeyim. Para da direkt orman müdürlüğüne gönderilecekse ben varım :)
  • Detaylar belli olursa katılırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabelaya ince işçilikle tek tek nickleri işleteceksek sorun yok

    Rastgele bir şekilde konuya tekrar denk geldim. Bağışta bulunduğumu bile unutmuşum:) Tekrardan teşekkür ederim hem etkinlik hem de bağışçılara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 28 Eylül 2021; 14:22:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phases

    Katılırım ama para güvenli bir şekilde tek hesapta nasıl toplanacak detaylandırılırsa iyi olur yeterli katılımın sağlanması için öne çıkarmak lazım
    Forum bölüm yöneticileri değil de direk donanım haberden birisi toplayabilir. Benim aklıma Erdi Özüağ geliyor. İnceleme videolarından tanıdığım kadarıyla samimi güvenilir birisi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Hocam hesaba parça parça gönderilirse fidan bağışı oluyormuş. Hatıra ormanı için bir hesapta toplanıp orman müdürlüğünün hesabına tek seferde gönderilecekmiş. Bence donanım haber'den (forumdan değil ) birisinin hesabına göndermeliyiz. Erdi Bey kabul ederse bu iş için uygun bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.