Şimdi Ara

en uygun hangi tarife? 4 kişi , aynı durumda olanlar lütfen içeri :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    1. hat EGM 12 gb hattı 1000 dk 1000 sms 12 gb internet 46 tl (İhtiyaç: aylık 500 dk 200 sms 7gb internet) (taahhüt bitmesine 2 ay kaldı)
    2. hat EGM 500 DK, her yöne 1000 SMS ve 2 GB internet 23,25 tl (İhtiyaç: aylık 300 dk 100 sms) (taahhüt bitmesine 2 ay kaldı)
    3. hat daha yeni türk telekom ön ödemeli hatta taşıdım, tarife yok beklemede (İhtiyaç: aylık 500 dk 200 sms 5gb internet)
    4. hat daha yeni türk telekom ön ödemeli hatta taşıdım, tarife yok beklemede (İhtiyaç: aylık 500 dk 200 sms)

    4 hat var ailece ihtiyaçlarımızı belirttim, 2 hatın taahhüdün bitmesine 2 ay kalırken 2 hattın da herhangi bir taahhüdü yoktur ve bu 2 Hattın da türk telekoma geçeli 1 ay olmadı. Evde Türk Telekom Fiber internetim mevcut, bunu belirterek indirim alınabilir mi bilmiyorum forumda öyle birşey okudum ama anlayamadım.

    Biraz matematik problemi gibi oldu ama mazur görün :D siz bu durumda ne yaparsınız, ailece 15 gb kampanyasına geçeyim dedim, müşteri hizmetleri 2 hatta yeni geçiş oldu bu sebeple onları önce faturalıya geçirmen lazım sonra da ailece ye geçiş olur, faturaya geçince 9 tl paket tanımlanacak/gün bazında ne kadar kullanırsanız onu ödersiniz ayrıca ilk geçişte de fazladan 25 tl alınacak dediler.

    Ailece 15 gb da ilk fatura 24 ay taahhütle 89 tl + 5tl +5tl +10 tl + ilk ay da 25tl bizden toplamda : 134 tl ödersiniz (faturasızdan faturalıya geçişte de görüşme yapılırsa onlarda eklenecek) sonraki aylar da 109 tl ödersiniz dediler.

    Sizce yukarıdaki belirtilen hattarda en uygun tarifeler nasıl tanımlanır. Evde tek ben çalışıyorum en uygunu bulmam gerekiyor bir de çocuk okutuyorum







  • hocam rica etsem sizde bakabilir misiniz, aslında beklemede olan hatlara da bir an önce tarife tanımlasam iyi olurdu ama daha uyguna gelecekse bekletebilirim.

    @Mobil Uzman
  • https://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.php#faturasiz#yaza-ozel-teklif

    bence yenılenen 7gba gecir burdaki 2 internet ihtiyacı olan hattı.

    kalan 2 hattıda sms olmasın dersen turk telekom musterı hızmetlerını ara faturasız 500dk 7tlye gecersin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SYLAS

    https://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.php#faturasiz#yaza-ozel-teklif

    bence yenılenen 7gba gecir burdaki 2 internet ihtiyacı olan hattı.

    kalan 2 hattıda sms olmasın dersen turk telekom musterı hızmetlerını ara faturasız 500dk 7tlye gecersin
    Faturasız 500 dk 7 TL iyi hocam hemen arıyorum Türk Telekomu teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz ek paketmiş 3 lü paket alındıktan sonra bunu ilave alabiliyorsunuz başka türlü olmaz dedi müşteri temsilcisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet© kullanıcısına yanıt
    Yok hocam dedemgile vs aldik bunu kullaniyorlar..

    Hatta konusu da burada.

    https://forum.donanimhaber.com/tt-faturasiz-heryone-500-dk-7-tl--137235719-9

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet©

    hocam rica etsem sizde bakabilir misiniz, aslında beklemede olan hatlara da bir an önce tarife tanımlasam iyi olurdu ama daha uyguna gelecekse bekletebilirim.

    @Mobil Uzman
    Bildirimi yanlış yapmışsın bana sorunuz ve yazınız gelmemiş tesadüfen konuları gezerken gördüm yazınızı. Çok da güzel oluşturmuşsunuz sorunuzu ve durumunuzu.
    Şuan geceye kadar bu tür detaylı bir öneri yazmak için yoğunum ve müsait değilim. Zira tekrar tekrar araştırma yapıp emin olup yazıyorum. Bildiklerimi tekrar kontrol ederim yazmadan. Mesela size Aile tarifesi desem,yszmasan önce tarife bilgilerine şartlarına son kez bakıp yazarım,belki değişiklik olmuş olabilir. Normalde Aike tarifesini iyi biliyorum 24 ay da kullandım 2018 sonuna kadar. Ben gibi çocuk okuttuğunuz için özellikle yardımcı olmak isterim.
    Sizden ricam ben eski yazılarımı profil geçmişimden açın okuyun. Kendiniz bir şablon oluşturun ve bana sunun. Ben de size bir çözüm sunayım kendi analizlerime göre.
    2 gün içinde araştırıp size cevap yazarım o zamana kadar siz de dediğimi yapın bi zahmet.
    Taahhut bitmesine 2 ay kalanlara da şuan şu tarifeye geç demiyorum bilginize,taahhutlü tarifeler için son 15 güne kadar teklifleri alacaksınız,uygun teklif gelmezse karar verilir,şu an için çok erken.
    Yeni taşıdığınız hatların tarifesini konyacell şampiyon yapabiliyormusunuz deneyin arayın mhizmetlerini. Ona göre bir planlamam olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.