Şimdi Ara

sadece WoT'ta ekran kartı hatası alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Win10 işletim sistemi kullanıyorum. Ekteki hatadan alıyorum. Ekran kartının driverlerı güncel ve DDU ile güvenli modda silip tekrar yükledim fakat değişen birşey olmadı. Farklı oyunlar ve farklı ekran kartı denedim sonuç aynı.
    Yardımcı olabilecek biri var mıdır?
    sadece WoT'ta ekran kartı hatası alıyorum







  • son güncellemeden sonra aynı hatayı bende aldım ve oyundan atmaya başladı. ekran kartının önceki sürümlerini yükleyin downgrade yapın yada benim gibi yapın ekran kartı güncellemesi önemli değil derseniz ekran kartını kaldırın bilgisayarı açıp kapatın ekran kartının sürücüsünü win 10 yüklesin öyle oynayın..ben öyle yaptım..
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    dediğinizi yaptım sonuç aynı malesef. format attım ama değişen birşey yok
  • brsdoruk B kullanıcısına yanıt
    wot un başlangıcında şifre girilen noktada hataları onar yada be nzeri bir seçenek var onu bir deneyin..birde updates klasörünü boşaltıp tekrar girişi yaparak yine güncelleme deneyin aklıma gelenler daha önce yazılanlar bunlar...
  • valla hocam denemediğim şey kalmadı. format attıktan sonra yeniden indirdim olmadı sonra kaldırıp tekrar kurdum yine aynı sorun.
  • DDU ile güvenli moddan grafik sürücünüzü siliyor güncel driverı tekrar kuruyorsunuz bu şekilde sorununuzun çözülmesi lazım. Bana olduğunda ben şahsen öyle çözüyorum.
  • ilk başta yazdım hocam ddu ile güvenli modda silip yükledim değişen bir durum yok. format attım yine aynı
  • Anakartın sitesine girerek mevcut ses kartının yazılımını güncelle eğer güncel değilse tabi.

  • Bende bu sorundan sıkıntı çekiyordum. Ekran kartım eski bir kart ama özellikleri iyi. Asus 6900 HD 2 GB 256 bit ekran kartı, oyun içinde tavsiye edilen ayarlara tıkladığımda "Maksimum" ayarlarda oynatıyor ancak bazen 10 dk bazen 30 dk sonra "Ekran kartı hatası oluştu" hatası alıyordum. Yazılımı kaldırdım, tekrar yükledim , ayarları ortaya düşürdüm yine de hata vermeye devam etti. En son umudumu kesip kartı satılığıa bile çıkardım ancak "War Thunder" " Cs Go" en yüksek ayarlarda donmadan oynatan kart neden Wot'da hata versin diyerek sorunu çözmeye çabaladım. En son denediğim şey Grafik ayarlarında "Dikey senkronizasyon" u seçtim, bu özelliği seçince "üçlü arabellekleme" özelliğide işaretli oldu. 2 saat boyunca oynadım ve ekran kartı hatası almadım.Fps 59'a sabitlendi. Siz de deneyin, sorununuz düzelirse buraya yazın. Ben şu ana kadar sorunla karşılaşmadım , oynamaya devam edeceğim, eğer tekrar hata alırsam bende bildiririm ama ekran kartı hatası verseydi şu ana kadar mutlaka verirdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarnac -- 1 Temmuz 2021; 21:7:1 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.