Şimdi Ara

Nubia Z20, 8K video kaydı desteği ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nubia Z20, 8K video kaydı desteği ile geliyor 
     
    Çinli akıllı telefon üreticisi Nubia, 8 Ağustos'ta yeni amiral gemisi cihazı Nubia Z20'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Nubia cephesinden yapılan yeni bir açıklamaya göre, cihaz, henüz bir elin parmağını geçmeyecek sayıda akıllı telefon modelinde gördüğümüz iddialı bir özellikle geliyor.
     
    Nubia Z20, 8K çözünürlüklü video kaydı desteğine sahip olacak.  Bu özelliği daha önce Nubia'nın geçtiğimiz Mayıs ayında tanıtmış olduğu oyuncu telefonu Nubia Red Magic 3'te de görmüştük.
     
    Nubia'nın Başkanı Ni Fei, Global Mobil İnternet Konferansı'nda (GMIC) Nubia Z20'nin 8K video kaydı desteği ile birlikte, 15 fps kayıt yapabilen Red Magic 3'ten daha yüksek kare hızında kayıt yapabileceğini açıkladı.
    Ayrıca daha yüksek çözünürlükte kayıt yapabilmenin yanı sıra Ni Fei, Nubia Z20'nin cihazın gelişmiş kamera özelliklerinden yararlanacak özel bir ekran teknolojisine ve tasarıma sahip olacağını açıkladı. Bahsi geçen özel ekran teknolojisinin ve tasarımının ne olduğu ve neye benzediği konusunda şu an için herhangi bir fikrimiz yok.
    Nubia Z20'nin Snapdragon 855 veya Snapdragon 855+ yonga seti ve AMOLED bir ekran ile gelmesi bekleniyor.







  • Güya Red Magic 3'te de var 8K kayıt ama 15 fps, bir de önemli olan 4K60 ya da 8K30 filan yapabilmek değil, bunların her karesinin net olmasını sağlamak, bir S10+ ve iPhone XR ile 4K video çekip videoyu oynatırken muhtelif yerlerde durdurunca iPhone'ların çok daha net video çektiği anlaşılıyor. Zaten iPhone'da kırpma da çok daha az... iPhone'dan fiyat politikası ve gizlilik ihlalleri yüzünden nefret ederim ve kullanmam ama bu durum iPhone'un piyasadaki en iyi videolara imza attığı gerçeğini değiştirmiyor.

  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yanılıyorsunuz. S 10 + daha iyi. Buyurum izleyin 4k videoları.
    https://www.youtube.com/watch?v=2TkZJiHa5Jw

  • 4K video çek sonra onu programla 8k olarak yükselt.. gereksiz işler. 4k 60fps yapsınlar kaliteli görüntü olsun..

  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Iphone son modellerinde yaklaştı sayılır ama S8'den beri Samsung'un kamerası harika. Profesyonel kameraları aratmıyor. Stabilizasyon harika. Belki ileri ki versiyonlarda iphone geçebilir ama S10 devrinde hala Samsung önde. S8 zamanı zaten fark atıyordu. Ben işim gereği müşterilerime çekimler yapıyorum, normal kamera yerine S8 almıştım o dönem. Hala daha o dönem verdiğim 4150TL'nin hakkını veriyor. Tekrar bütçe ayırırsam iphone xr ile S10 arasında seçecek olsam muhakkak S10'u tercih ederim. Ha tabi S10'dan iyisi var mı diye de şöyle bir o zaman ki piyasaya bakarım.(kamera kalitesi bakımından)

  • 5 dakika çekecek herhalde bu da

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017'de çıkan Note 8 bile 4K60 çekebiliyorken bu muhabbetlerin dönmesi gerçekten komik XD

  • Saçmalık. Artık ne yapacaklarını şaşırdılar. Bu demek oluyor ki akıllı telefonlarda teknolojik sona gelindi. Bundan sonrası fantazi...

    Gerçekten yenilikçi bir ürün ortaya koymak istiyorlarsa;

    Yanında hem telefonunu hem de e-kitap okuyucusunu taşıyan insanlar var ve iki cihaz taşımak özellikle yaz ayında ciddi yük.
    -
    YotoPhone'un düşüncesi iyiydi fakat başarılı bir ürün ortaya koyamadı. Sektör lideri Amazon Kindle e-kitap okuyucu 6 inch ekrana sahip. YotoPhone 2'nin ikinci ekranı ise 4.7 inch ve kitap okumak için yeterli değil.
    -
    Bilinen büyük telefon üreticileri 6 - 7 inch arası boyutlarda E-INK ekrana sahip çift ekranlı telefonlar üretirlerse başarılı olmamaları hiç bir neden yok.
    -
    Piyasadaki e-kitap okuyucuların işlemci ve ram kapasiteleri son derece yetersiz ve bazı modeller kitap sayfalarını değiştirirken bile kasılıyor. e-kitap formatının dışına çıkıp .pdf, gazete, dergi okumaya çalışmak ise facia ile sonuçlanıyor.
    -
    Büyük telefon üreticilerinin üreteciği e-kitap özellikli çift ekranlı telefonun E-INK ekranı telefonun ortak donanımından güç olacağı için son derece hızlı ve akıcı olacaktır. Telefonlardaki işlemci ve ram kapasitelerini düşündüğümüzde Amazon Kindle falan yanına yaklaşamaz o derece hızlı cihazlar ortaya çıkar.
    -
    8K telefonla, 3-4 kameralı telefonla, katlanabilir telefonla uğraşacaklarına e-kitap okuyuculu telefonlara yönelmeleri daha yaratıcı olurdu. Katlanabilir telefon havalı tabi, kitap okumak o kadar havalı değil. Firmalar bunu gayet iyi biliyor.
    -
    Telefon üreticileri için e-kitap pazarı kurma derdide yok. Google e-kitap mağazasının Amazon dan aşağı kalır yanı yok.
    https://play.google.com/store/books?hl=tr
    -
    İşin özü, YotaPhone yerine bilindik büyük markalar, 6-7 inch arası E-INK ekranı olan çift ekranlı telefon çıkarsaydılar. Kesinlikle tutardı ve tıpkı kalemli note serisi gibi kendine has piyasası olurdu.
    -
    İnsanlar iki cihaz taşımaktan memnun değil. YopoPhone ile olmadı ama arka yüzü e-kitap okuyucu olan telefon konsepti ileride tekrar denenecektir. İleriyi beklemeden bir an önce atağa geçen firma bir adım öne geçecektir. En azından e-kitap okuyucularının gönlünü fethedip, bu pazarda ciddi söz sahibi olacaktır. Piyasa da canlanacaktır. Doğru düzgün rekaber gelecektir ve Kindle ile neredeyse tekel olan Amazon efendi, hoop ne oluyor, pazar elden gidiyeah diyerek kendine çeki düzen verecektir ve daha uygun fiyatlarla sunulacaktır.





  • Ben iphonedo nun incelemesinde gördüğüm kadari ile iphone videoda bayağı iyi s10 a göre

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu işten anlaya birisin heralde. Bende S9+ var. Kamera özellikleri Iphone X'dan daha iyi fakat bir türlü canlı odak Iphone X'daki gibi stabilize çalışmıyor. Mekanik lens olmasına rağmen. Acaba bilmediğimiz birşey mi var? Yazılımsal mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.