Şimdi Ara

Intel bellek ve veri merkezlerinde kayıpta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yonga pazarının lideri konumunda olan Intel bu yıla düşüşle girdi. Her ne kadar gelir anlamında Samsung’dan liderliği devralsa da geçen yılı aradığını söylemek yanlış olmaz. Firma yavaş yavaş toparlanmaya başladı.


    İki önemli bölüm kayıpta


    Intel’in yılın ikinci çeyreğinde elde ettiği toplam gelir 16.5 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yıl bazında yüzde 3 kayıp yaşanırken çeyrek bazda yüzde 1 artış elde edildi. Faaliyet karı ise 4.6 milyar dolar ile yıl bazında yüzde 15 kayıp yaşarken çeyrek bazda yüzde 1 artış elde etti.


    Ayrıca Bkz.Vivo yüzde 100 ekran kasa oranı hedefliyor

    Intel bilgisayar pazarındaki durgunluğa rağmen 8.8 milyar dolar gelir elde etti ve yüzde 1 artış yaşadı. Nesnelerin İnterneti ve Mobileye bölümleri de toplamda 1 milyar dolar gelire çıkmayı başardı.


    Bu yıl firmaya en ağır hasarı veri merkezleri verdi. Geçmiş yıllarda firmayı uçuran veri merkezi bölümü yıl bazında yüzde 10 düşüş yaşadı. Bellek bölümü de yüzde 13 düşüş yaşayarak 940 milyon dolar gelir elde edebildi.


    Yılın üçüncü çeyreğinden itibaren Intel biraz daha toparlanmayı bekliyor. Veri merkezi ve bellek bölümlerinde kayıpların azaltılması ile 18 milyar dolar civarında bir gelir elde edilecek.


     







  • yakında yapay zeka mimarisiyle şekillendirir.
    sipariş gelince üretim yapılır.

    sipariş varsa elektrik masrafını karşılar !

    tüm çalışanların işine derhal son verilmesi lazım
    bunların yüzünden fiyatlar artıyor zaten !

  • intel'in muhasebecileri düşünsün bize ne veri merkezinden falan.intel kayıpta o yüzden işlemcilerde indirim yapacak gibi bir şeyle gel bizim cebimize girmiyor intel'in parası.
  • Veri merkezleri kiminle flört ediyor sanıyorsunuz.
  • amd 4 nesilde tokadı catlattır silkelenirler

  • intel kimlerin az çok biliyorsunuz, şirketlerde onların birbirlerini tutuyorlar. Yoksa güvenlik açıklarından süzgece dönmüş işlemcilerin üreticisi nasıl 4.6 milyar dolar kâr eder? huawei'ye yapılanlar ortada inteli koruyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.