Şimdi Ara

Huawei, ABD yasağına rağmen yüzde 30 gelir artışı bildirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei için 2019 yılının çok çalkantılı geçtiğini söyleyebiliriz. Şirket ABD'nin ticaret ambargosuna karşın geçen yılın aynı dönemine kıyasla gelirini arttırmayı başardı. ABD kısıtlamaları olmasaydı, bu artışın daha da yüksek olacağı belirtiliyor.
     

    5G sözleşmeleri kurtarıcı oldu

    Huawei, 2019 yılının ilk yarısı boyunca şirket gelirlerinde yüzde 30 artış kaydettiğini açıkladı. Artış, ilk çeyrekte yüzde 39'du ancak ABD ticaret yasağının başlamasıyla birlikte Mayıs ve Haziran aylarında işler beklenildiği gibi gitmedi. Şirketin 5G ağları kurmak için imzaladığı 50 ticari sözleşme ise bu gelir artışının ana sebebi olarak gösteriliyor.
    ABD ile yaşanan bu ambargoyu aşmaya çalışan Huawei, Trump hükümetinden gelecek olan olumlu haberi bekliyor. Zira Trump geçtiğimiz günlerde bu yasağın kalkabileceğine dair açıklamalarda bulunmuştu. Önümüzdeki haftalarda Huawei'nin ABD'li şirketlerle ticaret yapmasının tekrar serbest hale getirilmesi bekleniyor.
      







  • 1- "2019 yılının ilk yarısı için gelir artışı kaydetti."
    2- Mayıs ayı yılın 5. (beşinci) ayıdır.

    siz tamamlarsınız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 25 Temmuz 2019; 16:21:14 >
  • Bu tür ekonomi ile ilgili haberlere belli bir yaş sınırı getirilmeli. Çoluk çocuk haberi bırakın anlamayı, henüz okuma yetisine dahi sahip değil.
    Bknz: yukarıdaki mesaj.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. evet doğru ilk yarısı için (yazıyı bütünüyle okuyup anlayamıyorsun heralde)
    2. evet mayıs ayı yılın 5. ayıdır.zaten mayıs ve haziran ayına vurgu yapmış yazar.sadece bu aylarda işlerin beklenildiği gibi gitmediğini 5G ağları kurmak için imzaladığı 50 ticari sözleşmeden gelir elde ettiğini söylüyor.
    bence belli bir yaş sınırı getirilmeli

  • Bence insanların varsa yanlışlarını forumu takip edenler şahit onbinlerin önünde yüze çarpmak yerine daha sakin, anlaşmaya yatkın bir dil kullanılmalı. Pimi çekilmiş el bombası gibi tetikte olmak gereksiz eskiden insanlarımız böyle değildi şimdi yanlış bulayım da lafı oturtayım derdindeler. Yeri bu tip konular değil.

  • Ar-Ge si araklama olunca ucuza maliyetli olmaktadir. Bu hirsizligi ortak olanlar da ilginc nede olsa ucuzmus ...

  • HongMeng yalanlarından sonra pek inanamıyorum bu tip haberlere artık Huawei'nin.

  • Her huawei haberinde aşırı derecede apple fanı var abi siz işsizmisiniz hayır nezaman iphone kullanan görsem donanım haberden haberi yok en iyi telefonlar sizdeyse neden bu konudasonız intelcierde aynı hep amd sayfalarında işsizmisiniz işiniz mi bu?

  • Gizli çekememezlik vakası bunun adı hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amerika kime yasak ambargo koysa kendini geliştiriyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Satan In Me

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    hadi bakayım az öteye senle oturupta münasip,oturaklı bi şekilde sabaha kadarda cevap yazsak ne demek istediğimi anlamıyacaksın... alıntıladığın mesajdaki örnek verdiğim tiplerdensin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.