Şimdi Ara

Passat B8 Multimedia Carplay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Passat B8 Highline araç alacağım ikinci el. Carplay de olsun istiyorum. Gördüğün kadarıyla 2015-2016 model araçlarda iki tip multimedia var. Birinde sağ üst tuş NAV, bunda Carplay kesin var diye biliyorum. Öteki sağ üst tuş SETUP yazan multimediada da Carplay var mıdır? Olduğunu nasıl anlarım, menülerde Carplay yoksa ekletme şansımız var mıdır?

    NAV
    Passat B8 Multimedia Carplay

    SETUP
    Passat B8 Multimedia Carplay







  • Merhaba. O özelliği android interface satın alarak açtırabilirsiniz. Cihazın orijinal ekranı üzerinden çalışır. Ekstradan cihaza ekran yansıtma, navigasyon, geri görüş kamera gibi özellikler kazandırır. Fabrika çıkışı olarak sadece 2018 model yeni ekranlı olanlarda var. İyi günler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autotech1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, peki satın alarak açtırdığımızda, fabrika çıkışlı olanlara göre eksiği vs olur mu? Teşekkürler.
  • Merhaba. Yukarıda anlatmak istediğimi sanırım tam olarak anlamadınız. Aracınıza carplay yada ekran yansıtma özelliği ekletmenin 2 yolu var. Birincisi bu özellik donanım olarak aracınızda varsa açtırılıyor. Aşağıdaki linki inceleyin. Yalnız bu her model ekrana uygulanamaz.
    https://www.enderelektronik.com.tr/volkswagen/passat/passat-b8-2015/appconnect-passat.html

    Bir önceki mesajda bahsettiğim android interface tüm cihazlara uygulanabilir. Çünkü ayrı bir donanım ekleniyor. Yine aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-volkswagen-passat-b8-interface-android-multimedya-sistemi-714042219/detay

    Kısaca 1. uygulamada araca herhangi bir donanım eklemeden var olan bir özellik aktif duruma getiriliyor. Tabi bu özellik araçta varsa.
    2. Uygulamada araca ayrı bir donanım monte edilerek orijinal ekran üzerinden bu özelliği kullanabiliyorsunuz. Bu tüm comfort araçların ekranına takılabiliyor. Atanan düğmeye basılı tuttuğunuzda android arayüze geçiyor. Tekrar aynı düğmeye basılı tuttuğunuzda fabrikasyon ekrana dönüyor.
    Bilmem şimdi anlatabildim mi? İyi günler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • autotech1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Aracı aldım, 2016 model, menude app-connect var. yetkili servis 2000tl'ye yapıyormuş. bir iki ay sonra yaptıracağım.
  • Rica ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cumaya-kadar-opsiyonlanmistir-718315757/detay

    bu araçta yukarıda bahsettiğiniz özellik var mıdır,bakarak anlaşışıyor mu
  • b_sevki B kullanıcısına yanıt
    Bu araç impression donanım. Bu donanım trendline baz alınarak üstüne donanım eklenmiştir. Yani trend ile comfort arası bir donanımdır. Koltuklar, iç mekan trendline araçların aynısıdır. Fazladan 17 jant, geri görüş kamerası gibi özellikleri var.
    Bir ara comfortline araçların dizel otomatik seçeneği çok pahalanmıştı. Bu donanımı sadece dizel otomatik seçeneğiyle daha uygun fiyatla satışa çıkardılar. Benzinli ve diğer versiyonlar bu donanımda yoktur.
    Burada önemli olan şu: Ekran trendline aracın ekranı mı, comfort aracın ekranı mı? Yetkili servise danışın. Eğer comfort ekranı ise özellik vardır ya da sonradan açtırılabilir.
    İyi günler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.