Şimdi Ara

Xiaomi, İzmir'de hızlı başladı | Biz de oradaydık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Xiaomi ülkemizdeki Mi Store mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Şu ana kadar sadece İstanbul'da açılan mağazaların yeni durağı İzmir oldu. Cepport tarafından açılan ve teknoloji tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılanan Mi Store'u sizin için gezdik, lansmanı esnasında teknoloji meraklısı her yaştan takipçilerimiz ile bir araya geldik. 



  • güzel olmuş hayırlısı olsun en yakın zamanda uğrucam

  • bende ordaydım ama indirimler orda değildi :) telefonlar indirimliydi ama zaten tüm tr de kampanyadaydı o haftasonu.

  • İzmir halkını kazıklamak kolay değil; Xiamo gibi F/P ürün ekosistemini tercih ediyor halk. O yüzden en fazla satışlar orada olmuş. Herkes hak ettiği yatırımı alıyor. Siyasi olarak da oy oranları belli.

  • Bakalım aynı AVM deki MediaMarkt bir yanıt verecek mi?

  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    yollarından belli hakettikleri yatırımları aldığı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi a3 ün pahalı olacağı zaten belli çünkü ötv arttı, telefon zaten 250 euro. 720p ekranla alan çıkmaz herhalde. Birde snapdragon 665 koymuşlar 712 koyar insan. 250 euro verene kadar 300 verip mi 9t almak var.

    Keşke cepport kendi fiyatlandırmasını yapabilse. Evofone dan ucuza satarlardı herhalde. 3800 liralık mi 9t şimdi mi band 4 hediyesiyle 3400 lira. Mi band 4 300 lira telefon 3100 e geliyor. 3800 e alanlar enayi mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Temmuz 2019; 21:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi ilk mağaza açılışındaki saçma fiyat politikasını yavaştan düzeltiyor. Daha iyi adımlar atarlar umarım, Samsung ve Huawei'nin uyguladığı ülkemize özel fiyat politikasını istiyoruz

  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Bu işi de siyasete bağladınız ya helal olsun.

    İzmirde okumasak sanarsın Singapur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Sosyolojik profil olarak baktım. Enayi yerine konulmayan daha bilgili cahil olmayan kesim belli ediyor kendini hem kullandığı üründen hem de oy profilinden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • celibar C kullanıcısına yanıt
    Sadece engelledim seni, hala yol diyor herif ya çıldırıcam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi ilk mağazası hayırlı olsun İzmir'e; şahsen o kısımdan ziyade(hayatta o kalabalığa girecek vatandaş değilim) Erdi üstadın İzmire geleceğini bilsem sırf onun için giderdim Optimum'a. Arkadan bide seslenirdim Erdi Abey die, görsem bi mutlu olurdum. Tabi eski zamanlardan o kadar eleştiri mesajının sahibi al-ozaria olduğumu öğrenince onun tepki ne olurdu bilemedim.

    Ama bil seviliyorsun.




  • Güzel olmuş. Optimum avm de iyi bir tercih.

    Hayırlı olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi telefonlar uygun fiyata yuksek donanimlar verdigi icin tutuluyordu.ornegin samsungun amiral gemisinin yari fiyatindan daha azina ayni donanimda xiaomi telefon aliniyordu.sanirim dunyada hala ayni.ama bizde fiyatlar ucuyor. tamam vergi falan var ama o kadar da degil. 4 bin kusurlere mi 8 satiliyor.yurtdisinda 1800 1900 tl. stok az ondan derseniz de bir zahmet getirsinler.ithalatci garantililer bile 3500 bandinda o da bootlodar kilidi acik cin romundan globale cevrilmis. android sertifikasi kayitli gorunmeyen sıkıntılı cihazlar. demem o ki bu magazalari acanlar yeni magaza acmadan once biz milleti kaziklamaya mi magaza acsak yoksa distributoru olduklari xiaominin yaptigi gibi az kar marjiyla mi 8 gibi eski olmayan bir teli stoklarinda bolca bulundurarak uygun fiyata satmak mi

  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    tüketim yatırımı olmuş ve tam da hakettikleri yatırımı almışlar. hiçbir üretimi olmayan 5 metre karelik bir mağaza için övünmek, senin bakış açınla zeki izmirliler! ancak bununla övünür. aynı izmir'e köy şehir denmesinden ve sürekli aynı siyasi partinin kazanmasından belli... işinize gelmeyince hemen engelleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 24 Temmuz 2019; 11:6:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınız tamamen saçmalık.

    Herkes bütçesine göre telefon alır. Bunun şehirle ne alakası var?

    Çankaya'da bir sürü sahte, replika ve yasal olmayan yollarla kayıtlı olan cihazlar satılıyor. İzmir'e kaçakçı mı diyelim yani? Boş düşünce.

    Not: 20 yıldır İzmirliyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 24 Temmuz 2019; 17:47:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • If you my star kullanıcısına yanıt
    F/P kavramını öğretemedik hala şu halka. Samsung'da S845 telefon Xiaomi'ye göre 1.000 TL daha pahalı. Bilinçli tüketiciden bahsediyoruz burada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gaziemir optimum müşteri potansiyeli açısından ikitelli mall of istanbul alternatifi bir a.merkezi olup kazandığı 2 damla parayı harcamak için can atan insanlarla doludur. Çok güzel yere park etmiş şaomi. Alalım satalım ekonomiye can katalım ölüye suni teneffüs yapalım.

  • xiaomi Türkiye ye geldiği an kendini bitirmiştir, orantısız fiyat/donanım furyasına katılmıştır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.