Şimdi Ara

'Sarıyer Devlet Hastanesi Rezaleti'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekşi sözlükte okuduğum bir konuyu aynen buraya yazıyorum. link

    ----alıntı----

    efendim müşterim olan türkmenistanlı bir ailenin mağduriyetini aynen bana anlattığı şekliyle hastane yönetiminin burayı okuyup utanacağını umarak yazıyorum. umarım utanırlar ve ailenin mağduriyetini anlarlar.

    konu şu ki; türkmenistanlı anne baba 10 aylık bebeklerinin kafasındaki bir kitle sebebiyle ameliyatı için türkiye’ye geliyor.
    ameliyatı “sarıyer devlet hastanesi’nde yapılıyor. 10 aylık bebek yaklaşık 1 buçuk aydır hastanede yatıyor. anne babası bugün itibari ile bebeği taburcu etmek için hastanenin muhasebesine gittiğinde babadan 145’bin tl ameliyat ücreti isteniyor.

    baba durumumuz yok bu kadar parayı veremeyiz diye hastane yönetimine durumlarını arz ettiğinde, o halde git “şişli etfal hastanesi başhekimliği ile görü bu hastanenin başhekimliği oraya bağlı diyorlar. baba “şişli etfal hastanesi başhekimliğine başvuruyor. aileye size bir miktar indirim yapıyoruz diyerek 80’bin tl talep ediyorlar. baba durumum yok, hem ben buraya o kadar para ile gelmedim. bu parayı da ödeyemem, zaten türkiye’ye 30’bin tl para ile gelmiştim 5’bin kadarı otel ve yiyecek masraflarımıza gitti, bari kalan 25 bin tl’yi size verelim bebeğimizi taburcu edin dediğinde.

    “paran yoksa o halde sana çocukta yok parayı ödemeden taburcu edemezsin” diyorlar. bebeğin bugün taburcu olması gerekiyor ama parayı vermeden çocuğu da vermiyorlarmış. bebeği alamadıkları için ailenin bugün tarihli uçak biletleri bile yanmış, bebeğin annesi çaresizlik içinde sabahtan bu yana ağlıyor.

    bunun sgk yoluyla bir çözümü olduğuna inanıyorum, konuyla alakalı ailenin yapması gerekeni sözlük yazarı ve okuru arkadaşlar aileyi ve beni bilgilendirirse minnettar kalırız efenim.
    ----alıntı----



  • Allah bebeğe acil şifalar versinde. Sırf ameliyat için türkiyeye geliyorlarda hastanenin ücret alacağını bilmiyorlarmıymış? Her gelen ücretsiz tedavi olacaksa hastaneleri boşaltalım o zaman. Ülkece cennetliğiz, safızda bu kadarda değilizdir herhalde.
  • Mağdur edebiyatını ülkeye gelenler de çok hızlı öğrenmeye başlamış.
  • Haklısınız forumdaşlar benim paylaşma amacım önden bilgilendirme yapılmamış olmasından dolayı yoksa biz boşuna mı prim ödüyoruz her gelen beleş tedavi olacaksa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.