Şimdi Ara

8 Yıllık Sony Ses Sistemi Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Evde TV olarak 50mu7000 var. TV'nin hoparölrleri yeterli olmadığı için çok para harcamayacağım bir ses sistemi düşünüyorum. Sıfır fiyatlar çok uçmuş durumda. 450-500 tl civarı 2. el Sony Dz330 gibi bir şey alınır mı? TVden optik olarak sesi çıkıp sadece ses amaçlı kullanacağım. Mantıklı bir tercih olur mu? Ayrı ayrı amfi hoparlör seti deyince meblağ yukarıya doğru çıkacak.



  • Hocam, 50 tl lik hoparlör de alınır alınmasına da.. ses konusunda ne kadar ekmek o kadar köfte olayı sonuna kadar geçerli maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Evet hocam orası öyle. Ama apartmanda olunca çok fazlasını da kullanamadıkça boşa giden para gibi görüyorum biraz. Eski evde 30cm araç subwoofer amfisi kullandığım zamanlarda oldu küçükken ama şimdi karmaşıklıktan uzak kompakt basit şeyleri arar oldum

    Netflix ve diğer filmlerde 5.1 kanal sesleri verse işimi görür diye düşünüyorum. Soundbar da baktım ne kadar teknoloji gelişse de 5.1 kadar çevresel ses vereceğini düşünmüyorum. Belki ileride minik minik yükseltmeler yapabilirim.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bütçeyi az daha yükseltip harman kardon hkts 5 ve pioneer vsx 520 ikilisi buldum 1600 civarı. alınır mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.