Şimdi Ara

Ttnet dolandırıyor. Kontrol etmeden kanmayın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yukarı taşırsanız sevinirim. Şikayet vara yazdım aynen burayada yapıştırıyorum. Taahütünüz bitiyor diye düpedüz yalan söylüyorlar. Ararlarsa kontrol etmeden kanmayın.

    Birde yasal olarak kota kalktığı için işlerine gelmiyor eski taahhüt. Yeniletip kazıklıyorlar. Hemde kotasız tarifeler için çok uçuk fiyatlar veriyorlar. Ben düştüm siz düşmeyin. Turkcell superbox aldım. Her yere taşıyacağım. O kadar sinirlendim ki neyse cezası zıkkım olsun deyip ödeyip kapattıracağım. Hak yemek bu kadar kolay olmamalı. Hem şikayet vara hemde kendi sitelerinden yazdım ama tabiki dönüş yapan olmadı. Umurları değil çünkü kasıtlı yapılıyor. Telefonda resmen yapışıyorlar. Suratına kapatana kadar ısrar ediyorlar.


    Bir kaç gün önce 881604*** hizmet numaralı aboneliğim için 444 0 375 TTNET tarafından arandım. Son derece ısrarcı bir bayan taahhüdünüz bitiyor diye beni zorla çok daha yüksek fiyatlı bir tarifeye geçirmeye çalıştı. Öyle bir zorluyor ki sinirlerim bozuldu. Diyorum bakın ben kendim incelemek istiyorum. Ama yok ısrar edip duruyor. En sonunda sinirlenip suratına kapattım. O derece bir durumdu. Sonra bir baktım taahhüdümün bitmesine daha 8 ay var! Resmen daha yüksek fiyatlı tarifeye geçirilmek için dolandırılıyorum! İşin kötüsü bunu fark edince diğer aboneliklerime baktım. Onlarda da kandırılmışım ve taahhüdüm bitmeden daha yüksek fiyatlı tarifelere geçirilmişim. Çünkü hata edip güvendim kendin kontrol etmedim. Koskoca ttnetin bilemem kaç yıllık müşterisine bunu yapabileceğine inanamadım. Üstelik artık kota sınırı olmadığı halde çok yüksek fiyatlarla tehdit edilerek zorla kotalı tarifelere geçirildim! TTNET firmasına hiç güvenim kalmadı. Sınırsız Turkcell Superbox aldım. TTNET 3 aboneliğim var ama bir bir iptal ettireceğim. Artık bedava verseniz kullanmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 17 Temmuz 2019; 1:12:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.