Şimdi Ara

Yeni bina Fiber (var gözüküyor) Şebeke Sorunu ? -YARDIM-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, başka bir konuda belirtmiştim ama TürkTelekom altforumunda sormak daha doğru sanırsam.
    Yeni binaya taşındım. Binanın altyapısını sorguladığımda (Milleni-Netspeed ve telefonla Türktelekomdan onaylattım), fiber altyapı olduğunu ve 100mbps hız alabileceğimi söylediler. Ancak mevcut firmamdan nakil talebinde bulunduğumda şebeke sorunu var diyorlar. Mevcut firma Netspeed, şuan iptal için başvuru yaptım. Kapattırıp kesinleşinceye kadar bekleyeceğim.

    Binanın içine saha satış temsilcileri kartlarını bırakmış internet için ama aradığımda ulaşamıyorum.

    Şimdi ben interneti bağlatmak için nasıl yok izlemeliyim ? Şebeke sorunu denen dalga nedir ? Tahminen yeni farklı bir firmaya başvuru yapsam oradan da aynı cevap gelecek.

    Türk Telekom müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışyıroum ama ulaşamıyorum.

    Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Şimdi Millenicoma yeni başvuru yapmayı planlıyorum, ancak onlarda da tahminen böyle bir sorun ortaya çıkacaktır. Şimdi bağlayamadıkları internete ücret ödemekte istemiyorum.







  • Merhaba.
    Bİnanızda şebeke vardır, ancak aktif olmamış olabilir. Bu konuyla ilgili detaylı bilgiyi bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünün planlama biriminden öğrenebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Merhaba.
    Bİnanızda şebeke vardır, ancak aktif olmamış olabilir. Bu konuyla ilgili detaylı bilgiyi bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünün planlama biriminden öğrenebilirsiniz.
    Üstad cevap için çok teşekkürler. Ben altyapı gözükünce direk alabiliyoruzdur gibi düşünmüştüm. Türk Telekomu arayınca bilgi vermiyorlar, madem il telekom müdürlüğüne gidip bi soraym. Tekrardan çok sağolun bilgilendirme için.
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah rica ederim. Bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne gittiğinizde planlama birimine başvuracaksınız. Oradan net bilgi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.