Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.569
Cevap
101
Favori
467.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihan85

    Bak şimdi ben senin dostun değil. Hataya baktım çakışma olduğunu DÜŞÜNÜYORUM sorun ne onuda bilmiyorsun. knight online kaç yıllık oyun ekran kartı tanıyor mu oynadığın sırada kart nasıl tepki veriyor. Bunu bir bak istersen.Çünkü kart düşük ve eski oyunların büyük bir kısmına güncelleme getirdi çalışma sıkıntısı vardı.Donma,düşük fps gibi.Senin oyuna güncelleme gelmemiş olabilir.pes 2020 orijinal mi güncelleme aldı mı.kart oyun çalıştığı nasıl tepki veriyor. Tam sorunun ne ben anlamadım. ortada bir sorun var mı oda sorulur gerçi. Ben 5700xt nitro kullanıcısı olarak ne yazılımsal nede donanım sorunla karşılaşmadım.


    Buradan bütün donanımhaber.com ailesine üyelerine ve ziyaretçilerine başlık yapalım sorun yaşayanlar ve sorunsuz arkadaşlar hangi donanımları var nasıl ve model marka hız gibi donanım bilgilerini girelim. Sorun acaba donanımda mı? yazılımda mı? yoksa kullanıcıda mı bu ortayı bulalım. Çünkü bazıları kargayı kartal yapma halleri olup ver voltaj ver mhz ver Allah ım ver tarzında yaşadıkları için garibim aletlerde çok çabuk pili bitiyor.
    Dostum mecazi anlamda söylemiştim kusura bakma.https://forum.donanimhaber.com/adrenalin-2020-edition-20-2-1-amd-driver-ana-konu--49927063-561#142194154 bu konuya bakarsan anlayabilirsin kesin olarak bu konuda kimse konuşamaz zaten ama amdde şuan yazılımsal bir sorun olduğunu amd ceosu dahi söylerken senin savunman garibime gitti :) iyi forumlar
  • Arkadaşlar merhaba. Nvidia kartlar için gforce experience var güncelleme geldiğinde otomatikman burdan guncelleme yi yapabiliyoruz. Amd kart icin amd nin buna benzer bir programı var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7TheSopranoS 7 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı nedir sen onu tam oku anla buraya yaz. Amd yetkilisi sorunlu demiş DİE mesaj yazma sorun ne demiş onu yaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _İZ BIRAKAN_ kullanıcısına yanıt
    Belleklere keşke sökünce baksaydım. Gerçi yazılım ile de görülüyor sanırım.
    Fakat otomatik overlock ta problem çıkmaya başladı nadir olarak. Power supplyın kontrolünü nasıl yapabilirim yani be şekilde neyi kontrol etmem gerekiyor. Hw monitör veya hw info var zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SuperMert kullanıcısına yanıt
    Hocam hw infoyu acin voltaj degerlerinin oldugu yere gelin furmarki acin yada hem islemci hem karta yuklecek bir yazilim acin orda 12v değeri belli olur yükte ve boşta yai max ve min degeri cok farkli olmayacak ve 11.6 in altınada inmeyecek iniyorsa zaten ömrü dolmuştur 11.7 falansa değişim zamanı gelmistir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihan85 kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim hocam a dan z ye kadar kullanılan donanım bileşenler yapılan ocler hatta kullanılan yazılımlar ve donanımların marka modeli ve sürümlerine kadar oynanan oyunlarda dahil bi başlık açıp kimlerde ne sorun var kaynaklarını araştırsak bişeyleri bulacağız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD uzun süredir sürücü çıkarmadı sanırım büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyorlar.
  • _İZ BIRAKAN_ kullanıcısına yanıt
    Bak ben buraya yazıyorum büyük çoğunluğu işlemciye ekran kartına hız aşırtma yapan ve yanlış voltaj verenler çoğunluk olacaktır. power supply bitik ve yetersiz olanlar 650 watt altında olanlar yüzde 90 başı çekecek.
  • cihan85 kullanıcısına yanıt
    Bende oyunlardan atma islemci stabil olmadığı icin 2 3 siyah ekran olayida kartin belleklerini fazla zorlandığım icin cikti bu olayları ortadan kaldirdim sorunsuz kullaniyorum artik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sürücü geldi

    Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2
    https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-2-2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsSsS -- 28 Şubat 2020; 18:14:32 >
  • MsSsS M kullanıcısına yanıt
    Bir çok siyah ekran sorunları çözülmüş sanırım. Fix kısmına yazmışlar. Deneyen arkadaşlar yazsın bekliyoruz. Ben 3 güne anca deneyebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MsSsS M kullanıcısına yanıt
    Tövbe bismillah
  • "Although Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 resolves many black screen issues, AMD is aware that some users may still experience black screen or system hang issues during extended periods of gameplay. AMD will continue to monitor and investigate reports of these issues closely."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    "Although Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 resolves many black screen issues, AMD is aware that some users may still experience black screen or system hang issues during extended periods of gameplay. AMD will continue to monitor and investigate reports of these issues closely."
    araştırın anam. siz araştırırken millet nvidiaya geçiyor,araştırın.

    sayenizde 2060ların satışları patladı ula.
  • Nitro+ kullanıyorum. Battlefield V DX11 oyundan atma sorunu çözüldü gibi. Daha önce oyunun ilk 5 dakikası içinde siyah ekran ve oyundan atma oluyordu. İki maçı peşpeşe sıfır hata ile tamamladım. BF V'te sıkıntı yaşayanlar 20.2.2'yi deneyebilir. Boş şahısların lafına takılmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kan Turalı -- 28 Şubat 2020; 19:30:45 >
  • Şimdi de fan ayarı bozuldu, teşekkürler AMD.
  • Normalde oyundan atıyordu son sürüm ile beraber şuan 1 kere alt taba attı aynı şekilde dondu mavi ekran yada siyah ekran vermek yerine alt taba attı bu sefer sonra devam ettim geçip
  • arkadaslar 600w 80+ psu var. gecen gun ryzen 5 3600 e gecis yaptim. ekran kartim su an gtx 970. sizce rx 5700 e gecsem deger mi fiyatina? psu yeterli olur mu. bir de kasam kucuk oldugu icin blower referans modelleri dusunuyorum. sicaklaik deger karsilastirmalarini gormedim hic blower ve axial fanlarim. yazilim sorunu kardesimde gormedim su anlik onda da 5700 var. o yuzden fiyat performams olarak en iyi kart su an ama deger mi bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence en az 700 watt ve doğru psu bak fsp psulara bak uygun fiyatlı ve kaliteli
  • Minimum 600w düzgün bir psu ile kullanın. Kasanız küçük ise blower fan güzel olabilir hocam ben kendim Rx5700 blower kullanıyorum, fakat sürücü sorunlarını göz önünde bulundurmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.