Şimdi Ara

Space Invaders filmi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde filmi yapılan video oyunları arasına efsane Space Invaders yapımı da katılıyor. 70’li yılların arcade oyunu Space Invaders sinemaya nasıl aktarılacak büyük merak konusu oldu.


    Space Invaders filmi neler sunacak?


    40 yılı geride bırakan efsane arcade oyunu Space Invaders, piksel tabanlı uzaylıların adım adım yaklaşması ve en alttaki uzay gemisi ile bu uzaylıları vurmanızı konu ediniyor. Aradan geçen onca yıla rağmen Space Invaders halen eskimiş değil.


    Ayrıca Bkz.OurPact ebeveyn uygulaması App Store’a geri döndü

    Warner Bros. yıllar önce Space Invaders oyununun yayın haklarını satın almıştı ancak bugüne kadar bir gelişme olmamıştı. Firmaya yakın kaynaklar New Line Cinema iştirakinin hali hazırda Mortal Combat filminin de senaryosunu yazan senarist Greg Russo ile anlaştığını belirtiyor.


    Space Invaders nasıl sinemaya uyarlanacak merak konusu zira o dönemler büyük ilgi uyandırsa da oyunun tasarımı bir film için çok basit ve tek düze. Pixels tarzında dev piksellerin olduğu bir animasyon mu yoksa uzaylı istilasını anlatan bir hikâye mi olacak belli değil. Bununla birlikte prodüksiyon aşamasının en az bir yıl sürmesi bekleniyor.


     







  • İlgiye göre Tetris'in de filmini çekerler XD

  • Güzel haber, Space Invaders yapısı itibariyle ağır bir senaryoya sahipti. Özellikle 475845. level'den sonra senaryoyu kavramakta zorluk çektim. Film sayesinde eksik parçaları kafamda tamamlayabilirim.

  • Yok Lebran James 🤩

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben en çok Tetris'i ne zaman filme uyarlayacaklar, onu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırakın oyun olarak kalsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.