Şimdi Ara

Toyota Hiace (1994-1999) vs Kia Pregio (1999-2005)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, umarım yanlıs yere açmamışımdır konuyu. Fazla arabadan anlamam. bilinçli, dikkatli ve iyi bir sürücü oldugumu düşünüyorum, 4 yıldır Ford courier marka şirket aracı kullanıyorum.

    Bu kadar ön bilgi sonrası, Başlıktaki 2 araçdan birini almayı düşünüyorum, amacım kampa gittiğimde içinde bir sünger atıp yatmak, karavana dönüştürmek gibi bir planım yok simdilik. Çadır kuruyordum yıllardır ama tek basıma dağlara gittiğimde güvenlik sıkıntısı olmaya basladı.

    konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan başlıkdaki 2 araç hakkkında düşüncelerinizi rica edecem. dağa taşa gelen, özellikle ama özellikle mekanik anlamda bana cok fazla sıkıntı cıkartmayacak olan 2 araçtan birini alacam. bütçe 15bin lira.

    Şimdiden cok teşekkürler.







  • hiace'in parçalarını kolay bulacağınızı sanmam. pregio yine iyi kötü türkiye'de bir dönem satılmış bir araç. yanılmıyorsam k2500 serisi kamyonetle pek çok parçası da uyumluydu. k2500'ler hala üretiliyor ve bu da pregio'nun pek çok parçasını bulabilirsiniz demek.
  • Bu araçlarla hiç bir yere gidilmez üstadım. Sadece Haziran ayında 5 gün kamp yapmış birisi olarak tavsiyem geely, chery, dacia, lada gibi markalarda LPG’li geniş bagajlı modelleri alıp arka kısmını modifiye etmeniz. İsterseniz daha detaylandırabiliriz ama ne söylemek istediğimi anlayacağınızı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikiside bu tip kullanım için uygun araçlar değil bence,bütçe yükseltilip en azından eski de olsa caravelle tarzı araçlar bakılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.