Şimdi Ara

Casper Excalibur G900 şimdi daha güçlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Casper’ın oyuncu dizüstü gamındaki en güçlü ürünü durumundaki Excalibur G900 son güncelleme ile en iyi donanıma sahip oldu. İşlemci tarafında güncelleme yanında yeni ekran kartı seçeneği de mevcut.


    Yeni Casper Excalibur G900 özellikleri ve fiyatı


    Casper Excalibur G900 bugüne kadar Intel sekizinci nesil işlemciler ile piyasadaydı ancak güncelleme ile 9. nesil Intel Core i7 9750H işlemcisi seçenekler arasına eklendi. Böylece önceki nesle göre yüzde 30 civarında performans artışı elde edildi.


    Ayrıca Bkz.İlk yerli programlanabilir Drone destek arıyor

    Diğer taraftan NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q ekran kartı ile en iyi oyun performansını sunan ürün GeForce RTX 2060 ekran kartı seçeneğini de ekleyerek daha düşük bütçesi olanlara bir alternatif sunmuş oldu.


    Sistem 2 adet akıllı turbo fan ile soğutuluyor. Her fanda 71 yaprak ve 6 hava çıkışı sayesinde hava dolaşımı en hızlı şekilde ilerliyor. Termal sistemin sahip olduğu 4 farklı termal boru ise bütün sistemin serin kalmasını sağlıyor.


    15.6 inçlik Full HD IPS ekran 144 Hz yenileme hızı, 5 ms tepki süresi ve 178 derecelik görüş açısı ile oyunlarda en iyi tecrübeyi sunuyor. 3950mAh kapasiteli batarya barındıran ürün 2.1Kg ağırlığında. Yeni Casper Excalibur G900 modelinin RTX 2060 ekran kartlı versiyonu 12000TL, RTX 2080 ekran kartlı versiyonu da 19000TL seviyesinden başlıyor.


     


     







  • "Diğer taraftan NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q ekran kartı ile en iyi oyun performansını sunan ürün GeForce RTX 2060 ekran kartı seçeneğini de ekleyerek daha düşük bütçesi olanlara bir alternatif sunmuş oldu."

    Ancak benim bütçeme hala uygun değil.

  • Ram ve ssd den bahsedilmemiş. İşlemci şu anda laptoplar için piyasada bulunan en iyi işlemcilerden. Normal bilgisayarlardaki i7 6700k ya da i5 8400 performansına eş değer bir güç. Bu da bir laptop için gayet iyi. Laptop rtx 2060'ı da normal rtx 2060'a göre yaklaşık %20 daha güçsüz(renderlarda %30 u bulabiliyor) ama bu da bir laptop için yine gayet iyi bir güç.

  • 19k
    bizim arabadan daha pahalı
  • G860 Kullandım yaklaşık 2 Yıl Soğutma işinde gerçekten başarılı olduğunu söyleyebilirim.

  • CASPER'mı aman allahım asla :)

  • Oyun bilgisayarı almak hayal oldu.

  • boşverin laptopu 2.el 1080Tİ kovalayın 2500 liraya aldık faturalı garantili piyasada bulunuyor mining vs değil. yanına i5 9400F alırsınız. Herşeyi ultrada sorunsuz şekilde oynarsınız bitti gitti. 12000 19000 araba parası bunlar saçmalamasınlar.

  • kespır ve 19.000 bin dinar heaaaa :))

  • O kadar para verecek olan, gider başka marka alır.

  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    her şeyin bir sektörü çıkarsa, hayallerinin de çıkması kadar doğal bir şey olabilir. gelsin rüyalarda buluşuruz şarkısı.. bir şey diyeceğim, casper' a bu kadar para veren var mı? monster' e ne oldu? monster mi exc.. mu diye konu var mı acaba dedim forumda varmış. https://forum.donanimhaber.com/casper-excalibur-monster-farki--120582422
  • Aklıma birden 'Muhittin Topalak' geldi. Onun da nickname'i 'Excalibur'du...
  • 1 ay önce 2080 max-q serisi hepsiburada da 13.000tl idi ama ondan önce ki gün 19.500tl idi. bu markaya bu para verilmez. Gidip MSI aldım.

  • Bu modelden kullanan var mı? HB'da indirime girmiş. MSI GS75 ve GE75 modelini kovalıyordum karşıma bu geldi. Acaba nasıldır?
  • Ön yargıları yıkın ve Excalibur G900 serisi gerçekten çok iyi muadillerine göre fiyatı daha iyi. Aldım ve kullanıyorum çok memnunum. Kesinlikle tavsiyemdir msi, monster gibi markalara paranızı harcamayın, tabii ki onlarda çok güzel markalar, markayı kötülemiyorum, sadece fiyat farkı çok fazla Excalibur daha ucuz. Bu arada daha eski olan Excalibur modellerine bir şey diyemem benimde o modellere karşı güvenim yok. Sadece son seriyi gerçekten öneririm..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün incelemelerini izlerseniz PUBG oynarken CPU 90 dereceyi görüyor! Daha bu tozlanınca vs ne olacak 100 dereceyi görecek herhalde :D Asus PUBG testine bakın 80 derece...
    Ben de ~1,5 yıl önce Casper Nirvana C900 almıştım. Başta güzeldi fan sesi vs yoktu. Şimdi powerpoint sunu yaparken bile fan çalışıyor. Temizletirseniz belki daha sessizleşir bilemiyorum; ama illa Casper alacam diyorsanız termal macun değişimi şart!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuuuuck

    Ürün incelemelerini izlerseniz PUBG oynarken CPU 90 dereceyi görüyor! Daha bu tozlanınca vs ne olacak 100 dereceyi görecek herhalde :D Asus PUBG testine bakın 80 derece...
    Ben de ~1,5 yıl önce Casper Nirvana C900 almıştım. Başta güzeldi fan sesi vs yoktu. Şimdi powerpoint sunu yaparken bile fan çalışıyor. Temizletirseniz belki daha sessizleşir bilemiyorum; ama illa Casper alacam diyorsanız termal macun değişimi şart!
    haklısınız hocam g900 u bilememde g770 aldım 2 hafta önce ekranda ölü piksel var diye servise gönderdim iade istiyorum şimdi.
    Cihaza bf4 ve crysis 3 yükledim ilk gün cpu turbo fan açık olduğu halde 90 dereceyi rahat görüyor ve hatta geçiyor.O kadar ısındığı içinde donmalar ve fps dropları yaşadım.Bu arada oyunlarıda ultrada oynamadığım halde bu sıcaklıkları gördüm.Birde iyice yük bindirsem 100 dereceyi geçicek herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende Excalibur G900 var her türlü oyun oynuyorum ama 80 dereceyi geçtiğini görmedim. Ultra ayarlarda oynuyorum hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal076 K kullanıcısına yanıt
    CPU'ya yüklenen AAA (Triple A) oyunlar oynuyor musunuz? Assassin's Creed Odyssey, Shadow of the Tomb Raider, Metro Exodus vs?
    https://www.youtube.com/watch?v=r1XaMsl_tBk

    Linkteki incelemede PUBG oynarken CPU 90 derecenin altına düşmüyor. Ayrıca thermal throttling olduğunu da belirtiyor...
  • ufuuuuck U kullanıcısına yanıt
    Adamlar bu test Temmuz ayında yapmışlar o yüzden mi öyle acaba? Bilemedim bende bu sorun yok. Max 83 derece gördüm.
    Onlar bir termal macun yeniletsinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.