Şimdi Ara

DEĞİŞİK PAYLAŞIMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Best Healer
    3 ay önce


    • Tabii, tabii tabii tabii tabii tabii tabii.
      Ben varım, Selim var sonra Turgut, Metin de var, Süleyman Kargı, Hikmet, aa, Hikmet de var Hikmet de var. Var var.
      Meyhanedeyiz, meyhanede. İçiyoruz. Dört büyük roman, üstüne iki şişe şiir içmişiz nasılız biliyor musun?
      Ben, ben Romanlarda Yaşayanlar diye yeni romanım var romanım onu anlatıyorum, Süleyman Kargı büyük bir ciddiyetle dinliyor. Selim, Selim, Selim Selim. Her zamanki gibi alay ediyor, alaycı.
      Hikmet, Hikmet, Hikmet Bilge'yi düşünüyor.
      Bilge'yi düşünüyor.
      Metin, Metin içmeye devam ediyor, biraz daha patlıcan salatası söylüyor. Sonra, Coşkun geliyor Ey Zavallı Milletim diye onun meşhur tiradı var ya, onu söylüyor.
      Ben, ben ben diyorum ben öldüm. Ben öldü? Öldüm Öldüm.
      Öldüm diyorum ama yaşamaya devam ediyorum diyorum. Kimseye dinletemiyorum, kimse beni dinlemiyor, kimse beni dinlemiyor. Dinletemiyorum kimseye. Dinlemiyorlar beni. Dinlemiyorlar beni, dinlemiyorlar beni beni dinlemiyorlar. Beni dinlemiyorlar.
      Beni dinlemiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İriKıyım -- 12 Temmuz 2019; 12:52:1 >







  • DEĞİŞİK PAYLAŞIMLAR




    • Kadın ruhen güçlüydü bedeni zayıftı, bu yüzden intihara teşebbüs etti. Adamın bedeni güçlüydü ruhu yorgun, bu yüzden işkencede bile dayandı ama delirdi. Ama ikiside sevdi.
  • DEĞİŞİK PAYLAŞIMLAR



      Ben Şehirler Arası Otobüste Muavinim Milletin Bokunu Çekiyorum Neyse Birgün Çıktık Yola Sevdiğim Kız Geldi Ama Nasıl Mutluyum 2.5 Yıl Uzaktan Sevdim Hiç Açılamadım Dedim bu kız napsın Muavin Parçasını Biz Bunla Az Konuştuk Ailerimiz Tanışıyor Filan Yoldan Geldi Araba Temizliyorum Bu Şarkı Açık Ama Nasıl Heryerden duyuluyor kız ceketini ve tokasını unutmuş aldım tokasını attım çantama ceketini de rafa koydum işimi tam bittircem ön kapıdan çıktı ceketimi unutmuşum dedi verdim ceketini dedim vaaktin varsa birşeyler içelim filan yok dedi sevgilisiyle gelmiş o gün neler olduysa olmuş ondan çocuğu var ve çocuk bunu terk etti ailesi dışladı en sonunda kız kendini astı bende ise hatıra bir tokası kaldı yıllardır saklarım. Cüzdanımın En Kuytu köşesinde




  • DEĞİŞİK PAYLAŞIMLAR

    • 4 gün önce intihar etmeye kalkmıştım öncesinde biraz korkmuştum bu şarkı çalıyordu zaten hani sorsanız "neyden bu kadar korktun, ölmekten mi?" diye. Annemin beni tabutta görmesinden diyebilirim. 12 kutu hap içmiştim. Yerde hap kutularını gören annem koşturarak girdi odaya, apar topar arabaya bindik ve hastaneye yol aldık. Midem yıkandı arka arkaya serumlar falan derken beni o akşam yoğun bakıma yatırdılar. Ertesi gün müşade odası derken annem sandalye de uyuyakalmış. Şimdi herkes gibi "intihar edecek ne derdin vardı?" falan diye sorabilirsiniz. Çok sevdim be abi. Babama kafa tutabilecek kadar çok sevdim. 3 gün evden kaçıp evinin karşısındaki parkta 3 gün uyuyacak kadar çok sevdim. 20 yaşında askere gitmeme 1 ay kala 10 Bin TL borca girip evlenme teklifi edecek kadar çok sevdim. Telefonun şarj aleti bozuk diye gecenin 1inde 3 km yol yürüyüp 5 tane şarj aleti götürecek kadar çok sevdim. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Askerlik yerimi öğrenmeme 8 gün kala beni terkedip gitti. Şimdi Belki "bize ne bundan" dersiniz. Ama güzel kardeşim canından çok seviyor olsanız bile ölmeden önce annenizi düşünün. 2 boyunca hastaneden çıkmayan ve 2.gün yorgunluktan düşen sandalyede uyuyakalan annenizi düşünün. Bileklerini kesip 12 kutu hap içip duvarları günlerce yumruklayan kendinizi değil. Çünkü bunları yaparken bir geçmiş olsuna gelmiyor. "iyi misin?" demiyor. Koskoca geçmişi bir "hoşçakal'a" sığdırıp dönüp arkasını gidiyor. Sen kendi kendini yiyip bitirirken o mutluluktan havalara uçuyor belki. Aradan çok zaman geçmedi belki de ondandır. Şuan hala yatıyorum,ayağa kalkmamam gerektiği söylendi. Onca hapla intihar etmeye kalk sonra yine sana hap vererek tedavi etmeye kalksınlar. Yani kısaca arkadaş "Dozunda bırakacaksın herşeyi" İlaç bile bir müddet sonra zehir olabiliyor, sevgi neden olmasın?




  • DEĞİŞİK PAYLAŞIMLAR

    Birini çok sevmenin bedeli birdaha hiç kimseyi sevmemektir .
  • DEĞİŞİK PAYLAŞIMLAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İriKıyım -- 11 Temmuz 2019; 19:31:46 >
  • DEĞİŞİK PAYLAŞIMLAR
  • "Mutlu insanlar ölmeye mahkumdur, çünkü hikayeleri biter."
    Bu bölümün yayımlanmasından 3 hafta sonra babamı kaybettim. O da emekli olmayı planlıyordu, hayatında her şey yolundaydı. Geleceği için bir sürü planı vardı. Mutluydu. Bölümü ilk izlediğimde bu cümleye çok takılmıştım, babamın ölümünden sonra iyice aklıma yerleşti. Biz bu dünyaya mutlu olmaya değil, sınav olmaya gelmişiz. Bunu anlamıştım.
  • Burdan anlamaliydik sonunun mutsuz bitecegini..

    Cünkü Tarih yalnizca mutsuzlari yazar...
  • MAGİRUSLAR EFSANE OLUM ;

    DEĞİŞİK PAYLAŞIMLARDEĞİŞİK PAYLAŞIMLARDEĞİŞİK PAYLAŞIMLAR




  • ne sallıyorsun sen ayı! kendine gel yoksa sana tokanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.