Şimdi Ara

ADATA Ultimate SU650 M.2 SSD modeli duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bellek ve bilgisayar bileşenleri alanında lider firmalardan olan ADATA, beğenilen Ultimate SU650 SSD modelinin M.2 versiyonunu duyurdu. ADATA Ultimate SU650 M.2 SSD modeli giriş seviyesinde iyi bir alternatif olmayı amaçlıyor.


    ADATA Ultimate SU650 M.2 SSD özellikleri


    ADATA Ultimate SU650 M.2 SSD modeli 3D TLC NAND bellek modüllerini temel alıyor ve yazma hızlarında 510MB/s, okuma hızlarında 550MB/s seviyelerine çıkabiliyor. Model daha çok bilgisayarlarında hard disklerden uygun fiyatlı SSD’ye geçmek isteyenleri hedefliyor.


    Ayrıca Bkz.Dropbox Transfer kapalı beta sürecine başladı

    Akıllı SLC tamponlama ve LDPC hata düzeltme özellikleri ile verimliliği arttıran model 2.5 inç versiyonunda olduğu gibi 120GB-240GB-480GB kapasite seçenekleri sunuyor. Hatalar arası zaman ise 2 milyon saat olarak belirlenmiş.


    SSD modelinin yanında ADATA’nın SSD Toolbox yönetim yazılımı ile Migration Utility veri transferi yazılımı da hediye ediliyor. Henüz ADATA Ultimate SU650 M.2 SSD için fiyat belirtilmemiş ancak 2.5 inçlik versiyonlar 125TL başlangıç fiyatına sahip.


     







  • Biz diyoruz PCI Express 4.0... adata diyor "cocuhlar corbayı ısttım"

  • susesa S kullanıcısına yanıt
    Herkesin bütcesi ayrı hocam. Benim için güzel haber zira m.2 yuvam var fakat fiyatlarından dolayı alamıyor, sata ile idare ediyordum.

  • Ne fark edecek ki? m.2 sata ise sata dan bir farkı olmuyor. Sadece soket değişikliği gibi düşünün.
  • Bir daha adata tövbe! Şu yaptığınız reklamlarda Kağıt üzerinde çıkabildiği rakamları yazarken gerçekte indiği hızlarıda yazın . Adata su 630 240 gb sata 3 te kullanıyorum 546/444 ye çıkıyor testte. Ama 20 gb kadar tek parça dosya kopyalamaya başladıktan bir dakika sonra hız düşmeye başlıyor ve 4 mb ları görüyor şaka değil gerçek deneyin görün. Isınma ve buna bağlı performans kaybı oluyor. Ayrıyeten kopyalama bitmeden veya işlemi iptal etmeden bilgisayarı kullanamaz duruma geliyorsunuz çünkü ssd nin yaptığı kopyalama işinden dolayı başka bir işe bakacak takati kalmıyor. Sistemimde core i7 işlemci 8gb RAM var. Bu model ssd nin işe yaradığı tek şey bilgisayarın hızlı açılması. 5400 devirlik usb 3.0 dan kullandığım hdd bile bundan en az 2 kat daha daha hızlı bitiriyor kopyalama işini. Ha bu arada aldığım ssd ye test yaptığımda testi bitirir bitirmez birdaha başlattığım zaman sonuçlar yarıya iniyor çünkü artık ısındı ve yoruldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tayfun_ -- 11 Temmuz 2019; 9:28:10 >




  • M.2 Söz konusuyken 510mb/s yazma hızları çok saçma 2.5" zaten sata bağlantısı ile bunu yapıyor.

  • önce kronik sorunlu sata modelini düzeltsinler
  • ADATA sadece Ram yap bradır fırom enadır madır...

  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    NVMe M.2 (PCIe 3.0 x4) m.2 den bahsediyorum hocam, siz çok yanlış anlamışsınız.
  • Sizde çok yanlış gelmişsiniz. Yukarıda adı geçen ürünün bağlantısı M.2 port olabilir ama veri you protokolü bildiğimiz sata3 işte, nvme değil. Zaten fiyatı da ona göre sanırım. Demek istiyorum ki ürünü alıp M.2 portunuza takarsanız yine alacağınız hız sata3 hızıdır. Buna istinaden dedim.
  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    Dostum böyle ssd ler çoğaldıkça nvme ssdlerin fiyatları inecektir, ulaşması kolay olacaktır. Ki sata 3 olsa bile şuan ihtiyacımı karşılayacaktır. Tam anlatamadım olayı, umarım az çok anlatabilmişimdir.
  • Nvme ssdler sata ssdlere fiyat olarak asiri yaklasti bu saaten sonra nvme m2 slotun varsa sx8200pro gibi f/p ürunleri satin alinabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WD green'e' çok iyi alternatif olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.